VRIENDEN VAN s.v. NAS
NIEUWS VAN DE SPONSORCOMMISSIE

DE TRAININGSPAKKEN ZIJN VANAF TE HEDEN TE BESTELLEN!

Hallo leden van NAS,

Het nieuwe ontwerp van de kleding van NAS begint langzaam de vereniging door te komen. Er zijn al een aantal teams met nieuwe shirts en de Senioren 1 hebben inmiddels prachtig gesponsorde presentatiepakken, waarvan hieronder het voorbeeld (links).

Wedstrijdpakken Senioren 1Nieuwe trainingspakken 2016

De nieuwe trainingpakken (ook hiervan onderstaand het voorbeeld – rechts) is in 2 verschillende soorten te bestellen.

Het reguliere Trainingspak is gemaakt van Polyester en heeft geen binnenvoering. Deze kost € 54,45 incl. BTW.

Er is ook een Presentatiepak te bestellen. Deze is gemaakt van microfiber en heeft wel een binnenvoering. Deze kost € 60,44 incl. BTW.

Voor het sporten is het reguliere trainingspak qua comfort prettiger, omdat hier geen binnenvoering in zit.

Jullie kunnen deze pakken bestellen via Muriel. Aub in de mail vermelden “Bestelling trainingspak NAS”. Geef je maat door en als je twijfelt is er de mogelijkheid om te passen. Er ligt pasmateriaal in het gebouw Via NAS. Helaas zijn er geen kindermaten beschikbaar om te passen. Kinderpakken zijn te bestellen vanaf maat 116.

BELANGRIJK OM TE WETEN: Bestellingen worden vanaf 10 stuks in productie genomen.

Hebben jullie toch nog vragen, laat het Muriel gerust weten.

NIEUWE SPONSOR VOOR DE RECREANTEN 2

vdBerg Computerhulp Beuningen hartelijk bedankt voor de nieuwe shirts voor onze Recreanten 2.

NIEUWE SPONSOR VOOR ONZE PUPILLEN E2

C. JANSEN GRONDVERZET uit NIJMEGEN sponsort de shirts van onze Pupillen E2.

Kijk eens hoe trots onze meiden zijn.

En natuurlijk C. Jansen Grondverzet namens s.v. NAS hartelijke dank voor deze fantastische sponsoring.

20160220_084919

CLUB VAN 50