Nieuwsflits

FEBRUARI 2020

ONZE GEZELLIGE CARNAVALSAVOND IS OP

ZATERDAG 15 FEBRUARI VANAF 19.00 UUR IN VIA NAS

Ook dit jaar weer: wie wordt de Prins(es) van s.v. NAS?
De organisatie zal deze avond bekend maken wie in 2020 de prins(es) van NAS zal worden.

De entree is gratis en bedoeld voor al onze leden en hun gezinnen en natuurlijk mogen er ook vriendjes en vriendinnetjes mee komen.
DJ Tom zal deze avond voor de muziek zorgen.
Jeugdprinses Fenna 1 en Prins Koen 1 zullen ons om 19:15 uur, met hun gevolg, een bezoek brengen. Zorg dat je er op tijd bij bent!
Het carnavalsfeest zal om 23.30 uur afgelopen zijn.
Tot dan!!!!!!

(Confetti en spuitbussen zijn helaas niet toegestaan , natuurlijk wel serpentines)

*****************************************************************

Door diverse omstandigheden hebben we de C1 uit de competitie moeten halen. De dames die over waren, zijn naar de B2 gegaan en van de B2 zijn er meiden overgegaan naar de B1. Deze teams zitten nu wat ruimer in hun jasje.
We waarderen het zeer hoe de teams dit opgelost hebben. Ook een woord van dank aan de leiding en trainers van de C1 voor jullie ongelofelijke inzet de afgelopen jaren.

ZAALCOMPETITIE
De zaalcompetitie duurt nog enkele weken en zoals het er nu naar uitziet, zullen we geen kampioenen mogen verwelkomen. Maar de teams draaien over het algemeen wel in de bovenste helft van de poules mee. Er zijn mooie wedstrijden geweest met grote winsten, maar ook zijn er nederlagen
geleden. Kortom net als het leven, sporten met up en downs.

BUITENTRAININGEN EN BUITENWEDSTRIJDEN
Vanaf maandag 30 maart starten de buitentrainingen weer.
In het paasweekend (11 t/m 13 april) zullen de buitenwedstrijden weer beginnen. Houdt daar dus alvast rekening mee.

KANTINE / ACCOMMODATIEBHEER
Met ingang van 1 januari 2020 hebben Corrie Peters (moeder van Laura en Anouk) en Nicole de Mari (moeder van Sabine) het stokje overgenomen van Lizanne wat betreft het kantine- en accommodatiebeheer.
Dus voor alle vragen en zaken die met de kantine en de accommodatie te maken hebben, kun je voortaan bij één van hen terecht. Heel erg fijn dat ze bereid zijn dit voor de vereniging op te pakken en we wensen hen hiermee natuurlijk veel succes!

ZET IN JE AGENDA
– Carnaval bij NAS aanvang 19:00 uur.
Collecteweek: 29 maart t/m 4 april 2020
Algemene Ledenvergadering: woensdag 15 april 2020. Aanvang: 20.00 uur.
Koppelschieten: vrijdag 17 april 2020. De jeugd zal starten om 18 uur en vanaf 20 uur aansluitend voor de leden van 16 jaar en ouder.
Kamp: vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni 2020

TRAININGSPAK, SOKKEN EN TASSEN
Als je nog een trainingspak, sokken of een tas wilt bestellen, kun je contact opnemen met Muriel. Haar mailadres: sponsoring@sv-nas.nl. Zij zal op
korte termijn gaan bestellen.

JANUARI 2020

VAN HET BESTUUR

Namens het bestuur wens ik jullie allemaal een fijn en hopelijk gezond 2020. Dit jaar belooft een bijzonder jaar te worden. Allereerst woedt er een ‘strijd’ of we leven in tweeduizendtwintig of twintigtwintig, daarnaast is het een schrikkeljaar en duurt februari een dagje langer en last but not least bestaat NAS dit jaar 45 jaar. Ook sportief valt er het nodige te beleven met het EK-voetbal en de Olympische Spelen in Tokyo, ook dit jaar nog zonder korfbal. Bij NAS mogen we nagenoeg iedere woensdag, zaterdag en zondag spannende en vooral sportieve wedstrijden verwachten met soms verlies en liefst iets vaker winst. Belangrijk is dat het spelplezier voorop staat.
Ik wil alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor de steun in het afgelopen jaar en hoop dat onze vereniging ook het komende jaar op hun inzet mag rekenen. Want die inzet hebben we nodig als we als vereniging willen groeien en bloeien en financieel gezond willen blijven.
Frans Houben

SINTERKLAASVIERINGEN

Terugblik op de sinterklaasvieringen van onze jongste en oudste leden.

Vrijdag 29 november was er een sinterklaasavond voor de Kangoeroes en Pupillen E. Er werd eerst geknutseld, de kinderen versierden een mok met glasstiften, waarna de mok thuis kon worden afgebakken en natuurlijk
te gebruiken was. Er kwamen ook nog 2 zwarte pieten op bezoek waarmee gedanst werd. Daarna was het tijd voor een echte sinterklaasbingo, waar voor iedereen natuurlijk een prijsje was.

De Recreanten vierden op woensdag 11 december hun sinterklaasfeestje. Er moesten 2 cadeautjes gekocht worden en die moesten ingepakt op tafel
gezet worden. En ja hoor: ook hier een bingo. Toen alle cadeautjes verdeeld waren, werd er gedobbeld wie de cadeautjes mocht houden en wie niet. Al met al veel lol gehad en uiteindelijk ging hier ook iedereen met 2 cadeautjes naar huis.

AGENDA

Zet vast in je agenda:

Zaterdag 15 februari vanaf 19:00 uur, Carnavalsavond bij NAS met een bezoek van prins Koen en jeugdprinses Fenna.

 

 

Collecteweek van 29 maart t/m 4 april 2020

 

 

 

Koppelschieten vrijdag 15 april 2020
De jeugd zal starten om 18 :00uur en vanaf 20:00 uur aansluitend voor de leden van 16 jaar en ouder.

 

Kamp van vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni 2020

 

 

 

NOVEMBER 2019

HERSTKAMPIOENEN

We hebben de herfstcompetitie erop zitten en we mogen 2 kampioen huldigen. De senioren en de midweek. Proficiat, dames!

TEAMFOTO’s
Van alle teams zijn foto’s gemaakt en deze zijn opgehangen in onze kantine. Het is een mooie fotowand geworden. Gerda, Angelique, Ruth en Jos bedankt voor jullie bijdrage hieraan.

AGENDA ACTIVITEITEN 2019 – 2020
Vrijdag 29 november van 18:30 tot 20:30 uur sinterklaasavond voor de kangoeroes en pupillen E. 

Zaterdag 15 februari 2020 vanaf 19:00 uur Carnavalsavond. 

Collecteweek Fonds Gehandicaptensport van 29 maart t/m 4 april 2020. 

Vrijdag 17 april Koppelschieten vanaf 18:00 uur voor iedereen. 

Vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni 2020 Kampweekend voor de jeugd. 

Zaterdag 29 augustus 2020 4 tegen 4 toernooi en BBQ.

SPONSORNIEUWS
Het zal jullie misschien niet ontgaan zijn dat de sponsorcommissie sinds kort over een eigen e-mailadres beschikt. Dit e-mailadres zal voor alle sponsordoeleinden worden gebruikt, maar daarnaast ook voor vragen over/ of bestellen van je sport outfit (trainingspakken, sokken, rokjes etc.). DUS VOORTAAN MAILEN NAAR: SPONSORING@SV-NAS.NL.

CLUB VAN 50
Dank jullie wel! Namens de sponsorcommissie danken wij alle leden van de
club van 50 voor jullie bijdrage. Ook dit jaar kunnen wij vanuit de club van 50 weer mooie dingen realiseren. Er ligt het e.e.a. aan voorstellen vanuit de vereniging, dus genoeg te doen voor ons.
En dat kan alleen met jullie bijdragen, daarvoor zijn we jullie erg dankbaar.
Mooi ook om te zien, dat een oud-lid onze club wilt steunen. Angeline Overdijk zal binnenkort op het bord te zien zijn.
Hebben jullie ook misschien in je omgeving die onze vereniging een warm hart toedragen, dan zouden zij dit middels de Club van 50 kunnen doen. Vragen hierover, of wil iemand zich aanmelden mail dan naar 
sponsoring@sv-nas.nl

SPONSORACTIES
HELPENKIEZEN HYPOTHEKEN
Wellicht heeft u in het nieuws vernomen dat de hypotheekrentes momenteel historisch laag is. HelpenKiezen biedt u geheel vrijblijvend en kosteloos aan om te berekenen of u kunt besparen op uw maandelijkse hypotheeklasten.
Voor meer informatie bel: 085-7470056. Dennis Janssen, werkzaam op de vestiging aan de Hatertseweg 126 in Nijmegen, zal u graag te woord staan.
Bezoek ook eens hun website: info@helpenkiezen.nl

ADVIES ZORGVERZEKERING 2020: POOS ASSURANTIEN
Het einde van het jaar nadert, dat betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw zorgverzekering te wijzigen. De vraag is dan altijd, welke zorgverzekering en/of dekking past het beste bij mij en betaal ik niet teveel? Om je te helpen met deze vragen houdt Poos Assurantiën gedurende de periode november en december spreekuur om uw vragen te kunnen
beantwoorden.
Maandagavond 18:00-19:00 Wijkcentrum Leghe Polder Beuningen
Maandagavond 19:00-20:00 Wijkgebouw ’t Achterom te Wijchen
Maandagavond 19:00-20:00 Dorpshuis De Hanze in Maasbommel
Dinsdagavond 19:00-20:00 Wijkcentrum De Doorkijk te Druten
Dinsdagavond 19:00-20:00 Kantoor Poos Assurantiën, Woeziksestraat 692 Wijchen
Vrijdagochtend 09:00-10:00 Gemeentehuis Malden (via Receptie)
Zaterdagochtend 09:00-12:00 Kantoor Poos Assurantiën. Alleen op afspraak.

SPONSORACTIE SHOEBY EN BILOW BEUNINGEN 15-10-2019
Op dinsdagavond 15 oktober hebben Shoeby en Bilow hun deuren geopend voor de leden van NAS en hun introducees. Het was weer een gezellige avond. Onder het genot van een hapje en drankje werd er geshopt, bijgepraat en elkaars nieuwe kleren en lingerie bewonderd.
Helaas was de opkomst dit jaar minder groot dan we verwacht en gehoopt hadden. We hebben hiervoor jullie gemaild en gevraagd wat de reden van afwezigheid was en gelukkig hier veel respons op gekregen. De animo is
voldoende om deze avond te organiseren, maar wat vooral opvalt zijn de drukke agenda’s van onze leden en in dit geval de herfstvakantie. In de volgende ledenvergadering zullen wij dit als agendapunt opnemen om samen af te stemmen hoe we deze avond in de toekomst kunnen invullen. Middels deze willen wij Carry van Shoeby en Antoinette van Bilow hartelijk danken voor deze avond en de mooie opbrengst die wij als vereniging hebben mogen ontvangen!

 

OKTOBER 2019

COMPETITIE

De competitie is al een paar weken van start en door de teams worden wisselende resultaten behaald. Soms is er winst, maar ook wordt er verloren. We hopen natuurlijk, dat met blijvend spelplezier, de resultaten gaandeweg beter zullen worden.

ASPIRANTEN B2

De Aspiranten B2 hebben een coach: Gerda Geurts zal hen dit seizoen tijdens de wedstrijden gaan begeleiden. Fijn dat Gerda bereid is deze laatste vacante plek op te vullen. We wensen haar met haar nieuwe team natuurlijk veel succes!

TOERNOOI NULAND

Op het toernooi in Nuland zijn door de jeugdteams een aantal mooie bekers geworden, goed gedaan allemaal.

4 tegen 4 TOERNOOI & BBQ

Tijdens ons eigen 4 tegen 4 toernooi werd er door 9 teams gestreden in diverse leeftijdspoules. Bij de jongste jeugd werd het gezin van Pupillen E1 speelster Femke 1e. In de poule van de oudste jeugd werd het team van Amy, Miranda, Lisa B en haar vader de winnaar. En het team van Mara, Tess, Alysha en haar moeder werden 1e in de middelste poule. Nogmaals
proficiat allemaal!

Ook de barbecue na afloop was erg gezellig, helaas wel minder bezocht dan voorgaande jaren, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd lekker gesmuld, gekletst en gelachen.

BESTUUR

Willy en Lizanne hebben aangegeven dat zij aan het einde van dit bestuursjaar hun functie zullen neerleggen. We zijn dus op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden. Meld je aan bij Frans!

GRATIS CURSUS IVA

Op 5 november zal er weer een gratis cursus IVA zijn = Informatie over Verantwoord Alcohol schenken. Via onderstaande link kun je je opgeven. Voor onze club fijn voor onze kantine diensten.

https://www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/beuningen/cursussen/532

ZAALTRAININGEN

De indeling van de zaaltrainingen is bekend. Vanaf maandag 28 oktober zal er weer binnen worden getraind.

Op maandag in de sporthal
Van 18:00 tot 19:00 uur Pupillen E1 en E2
Van 19:00 tot 20:00 uur Aspiranten B1 en B2
Op dinsdag in de Leghe Polder
Van 19:00 tot 20:00 uur Aspiranten C1
Van 20:00 tot 21:00 uur Senioren
Op woensdag in de Leghe Polder
Van 19:30 tot 20:30 uur Midweek en Recreanten
Op donderdag in de sporthal
Unit 1  
Van 19:00 tot 20:00 uur Aspiranten B2
Van 20:00 tot 21:00 uur Aspiranten B1
Van 21:00 tot 22:00 uur Senioren
Unit 2  
Van 18:30 tot 19:30 uur Pupillen D1
Van 19:30 tot 20:30 uur Aspiranten C1

START ZAALWEDSTRIJDEN

De wedstrijden in de zaal beginnen voor de jeugdteams en senioren in het weekend van 23 en 24 november. De Midweek start op 20 november en de Recreanten op 13 november.

SPONSORNIEUWS NAJAAR 2019 – CLUB VAN 50

Dat de bijdrage vanuit de Club van 50 zeer gewenst is en wel besteed, is het afgelopen jaar wel gebleken. We hebben enorm veel kunnen realiseren dit jaar, mede omdat er vanaf vorig jaar nog wat budget over was.

In samenwerking met Houthandel Van Hulst uit Beneden-Leeuwen hebben we prachtige Dug Outs kunnen realiseren. Bijzondere dank voor Maarten Vrolijks, vader van Anouk Vrolijks van de senioren. Hij heeft ervoor gezorgd dat zijn bedrijf dit wilde regelen en zich gemoeid met het ontwerp en realisatie! Bedankt Maarten en Houthandel Van Hulst.

Met Van Duinen Reclame uit Weurt zijn we aan de slag gegaan voor nieuwe vlaggen rondom de lichtmasten op het veld. Kevin van Duinen heeft zich met het ontwerp bemoeid en het resultaat is echt prachtig. De vlaggen zijn mooi strak vormgegeven en daarnaast van een dusdanige kwaliteit dat
ze niet snel door weersinvloeden kunnen worden aangetast. Naast de hulp en inzet van Van Duinen Reclame hebben zij ook nog eens een gratis vlag gesponsord voor op de vlaggenmast. Dank je wel hiervoor. Dit wordt enorm
gewaardeerd.

Ook heeft de Club van 50 het mogelijk gemaakt om een tent aan te schaffen die kan worden gebruikt tijdens het jaarlijkse kamp van NAS en daarnaast nog een mooie easy-up partytent voor toernooien. Dat is een mooie grote, groene (!) tent geworden.
Lizanne Böhmer bedankt voor het uitzoeken en inkopen van deze tenten.

IDEEËN VOOR SPONSORCOMMISSIE

Er liggen ook weer leuke ideeën op de plank voor de besteding van de gelden van Club van 50:
-Lage hordes te gebruiken voor de training; -Veranda/windscherm clubgebouw; -T-shirt/vestje voor de coaches voor het in de zaal.

Uiteraard kunnen mogen jullie altijd ideeën door blijven geven aan de sponsorcommissie. In overleg wordt dan bekeken wat wel en niet realiseerbaar is. Mail je idee door naar sponsoring@sv-nas.nl.

SPONSORING 2019-2020

De bestaande Club van 50 leden hebben onlangs een mail ontvangen om het komend seizoen de Club van 50 te steunen, zodat wij hiermee kunnen investeren in de vereniging. Mocht jij dit initiatief nu ook willen steunen
en een steentje willen bijdragen aan de Club van 50, dan kan je onderstaande mail gebruiken om je donatie van € 50,00 over te maken. Als kleine vereniging zijn deze bijdragen meer dan welkom!
Wij nemen vervolgens contact met je op, zodat we kunnen afstemmen of en met welke naam je op het Club van 50 bord vermeldt wilt worden!
https://www.geef.nl/nl/actie/de-online-club-van-50-seizoen-
2019-2020/donateurs

SPONSORNIEUWS

Onlangs hebben we het sponsorcontract van Sporthal-café De Tinnegieter uit Beuningen mogen verlengen voor een periode van 1 jaar. Michel Weijdt van De Tinnegieter danken wij hartelijk voor wederom een jaar sponsoring van onze vereniging.

NIEUWE SPONSOREN

Sponsoren zijn enorm belangrijk voor s.v. NAS. We zijn, in vergelijking met een voetbal- en hockeyvereniging, een kleine vereniging die enorm afhankelijk is van de sponsorbijdragen. Het lidmaatschap van de leden kan
hierdoor bijvoorbeeld betaalbaar blijven.
Mocht jij, één van je ouders of familieleden een bedrijf of onderneming weten die s.v. NAS een warm hart toedraagt, laat ons dit dan weten. Wij nemen dan contact op om af te stemmen of ze open staan voor sponsoring.

SPONSORAVOND BIJ SHOEBY & BILOW UNDERWARE&MORE 15.10.2019

Ook hebben we met Shoeby Beuningen weer een datum gepland voor een gezellig shop avond in Oktober. Bijzonder om te vermelden dat we deze avond mogen shoppen bij 2 winkels.
Ook Bilow Underwear&More zal haar deuren openen voor ons!

Op dinsdag 15 oktober zijn jullie dan ook Van Harte Welkom bij Shoeby en Bilow in Beuningen. Onder het genot van een hapje en drankje kan je van 18.30 tot 21.30 tegen 10% korting komen shoppen. Neem gerust een introduceé mee! Over de opbrengst van die avond wordt ook nog eens 10% geschonken aan NAS!

GIGA KANGOEROEDAG 10.10.2019

Op 10 oktober a.s. wordt door onze vereniging voor de derde keer de Giga Kangoeroedag georganiseerd. Op deze dag komen (bijna) alle basisscholen uit de gemeente Beuningen spelenderwijs kennis maken met balsport en natuurlijk onze gezellige vereniging. Een knipoog naar het korfbal zal zeker niet ontbreken.

In de leeftijd van 4-6 jaar zijn bijna 400 kinderen te gast op onze accommodatie Via NAS. Hierbij krijgen we hulp van leerlingen van het ROC Sport en Beweging. Daarnaast zijn er ook een aantal vrijwilligers binnen de vereniging die komen helpen.

Uiteraard kan deze dag ook niet gerealiseerd worden zonder de hulp van een (financiële) bijdrage van sponsoren. Bij deze willen wij, namens de
sponsorcommissie, onze dank uitspreken aan de volgende sponsoren:

Slagerij Hermanussen Beuningen
Tankstation Shell Beuningen
Idema
Garagebedrijf Schneberger Beuningen
Jumbo Beuningen
Schiks Tuinen Beuningen
Peters Fruitbedrijf Weurt
Weijers Riooltechniek Nijmegen
Rietdekkersbedrijf Gebr. Hendriks Beuningen
Heijmans Electro Beuningen
Jan Janssen Kozijnen en Montage Beuningen
GvG Oliehandel BV Nijmegen
Groentotaal Hernen
Jos van Elven Producties Beuningen
Bakker Bart Beuningen
AH Beuningen

NOVEMBERFEEST

JULI 2019

TRAININGEN

In deze Nieuwsflist alvast de data waarneer we weer gaan trainen. Het lijkt nog ver weg maar je zult zien, het gaat heel snel.

De 1e trainingen zullen zijn in de week van 19 augustus t/m 23 augustus.

 

TOERNOOI BE QUICK

Zaterdag 24 augustus gaan de jeugdteams op toernooi naar Be Quick.
We zullen gezamenlijk vertrekken om 08:00 uur bij de sporthal.

Het definitieve programma volgt nog.

 

1e COMPETITIEWEDSTRIJDEN

De 1e competitiewedstrijden zullen in het weekend van 7 en 8 september plaatsvinden.

 

OP ZOEK NAAR / GEVRAAGD

  • De huidige B2 zoekt nog een coach die het team op de zaterdagen bij de wedstrijden begeleidt.
  • Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die de kar wil gaan trekken om bij s.v. NAS G-Korfbal ( korfbal +) voor elkaar te krijgen.
  • En als laatste zoeken we ook nog iemand die samen met Gerda de organisatie voor “Pupil van de week” op zich wil nemen.

Heb je interesse neem dan even contact op met Anita. Of via de e-mail info@sv-nas.nl.

 

KAMP 2019

Een kleine impressie van het jeugdkamp:

JUNI 2019

De competitie loopt op zijn eind. De resultaten zijn zeer wisselend. Alleen de Welpen kunnen misschien nog kampioen worden, maar dat is afhankelijk van wat SVO1 gedaan heeft. Blijft dus nog even spannend!

Op vrijdag 17 mei was het koppelschieten zowel voor de jeugd als voor 16+.
Er werd lekker gescoord door iedereen. Bij de Pupillen is er gewonnen door Alysha en Mirre, bij de Aspiranten door Larissa en Fleur. Bij de
16+ ging de Jo Klaassen wisselbeker naar Kirsty en Linde.

De Technische Commissie is druk geweest met de teamindeling voor het volgende seizoen om alle teams weer te voorzien van trainers en
coaches. Voor één team is dat nog niet gelukt, maar we werken er hard aan. Onderaan deze nieuwsbrief zien jullie de nieuwe teams.

Het kampweekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni zal weer druk bezocht worden door onze jeugdleden. Het programma is bijna rond, het belooft weer een actief en gezellig weekend te worden. Er is een nieuwe tent aangeschaft met geld van de club van 50, onze dank daarvoor!

Op zaterdag 24 augustus zullen de jeugdteams op toernooi gaan in Nuland bij Be Quick. Daar zullen we met de nieuwe teams gaan spelen.

Dit jaar zal op donderdag 10 oktober de Giga Kangoeroe Dag weer plaats- vinden. Vier scholen hebben zich met hun groepen 1 en 2 al aangemeld. De verwachting is dat er nog enkele scholen zullen volgen. We kunnen dus weer zo’n 300 kleuters verwachten die dag. Er zal opnieuw een samenwerking zijn met het ROC Nijmegen, afdeling sport en beweging.
Zij zullen de groepjes kinderen gaan begeleiden. We zijn nog wel op zoek naar mensen die ons op die dag willen helpen met de kantine, catering en andere zaken. Dus wil je helpen, geef je dan op bij Lizanne of Anita.

Op zaterdag 31 augustus zal het jaarlijkse 4 tegen 4 toernooi weer zijn, met aansluitend de BBQ. Zet deze dag dus vast in je agenda en probeer om een team te gaan vormen met je familie, gezin of vrienden.

De competitie zal starten in het weekend van 7 en 8 september.

De trainingen zullen starten in de week van 19 augustus. Wie wanneer gaat trainen, is nog niet helemaal rond, maar we streven naar zo min mogelijk wijzigingen.

De Recreanten zullen hopelijk weer versterkt gaan worden met een aantal leden, die momenteel in de lappenmand zitten.

Senioren 1 (zondag): Anouk, Danique, Elise, Isa, Mandy, Lissa, Emma, Lotte L., Lotte M., Fleur, Lisa en Kirsty.

Senioren (midweek): Iris, Mendy, Lotte, Dian, Ruth, Laura, Michelle, Cindy, Vesna, Emma en Lisanne.

Aspiranten B1: Linde, Lisa, Anieck, Fleur G., Larissa, Iris, Sterre en Fleur Z.

Aspiranten B2: Amy, Sabine, Susanne, Anouk, Femke, Sanne, Meggi, Isis en Tyra.

Aspiranten C1: Milou, Isa, Noa, Lieve, Andrea, Liz-Sophie, Julie en Amy L.

MAART 2019

Carnaval bij NAS was een groot succes, met het bezoek van maar liefst 3 prinsen.

Er werd volop gehost en gedanst

Kampioenswedstrijd Recreanten: Op woensdag 13 maart kunnen de Recreanten van NAS kampioen worden. Ze spelen hun laatste wedstrijd om 19:00 uur in Weurt. Komt allen om ze aan te moedigen!!

Collecte Fonds Gehandicaptensport: In de week van 1 t/m 5 april wordt er weer gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport. Afgelopen jaar heeft het onze vereniging een mooi bedrag opgeleverd. Dit jaar gaan we er weer voor! Verdere informatie met betrekking tot de collecte, looproute en het afhalen en inleveren van de collectebussen volgt binnenkort.

Vriendinnentraining: Op woensdag 10 april zal de vriendinnetjes-training plaatsvinden voor de vriendinnen van onze Welpen, Pupillen E & D. De meiden krijgen hier binnenkort uitnodigingen voor om uit te delen bij hun vriendinnen.

Giga Kangoeroe Dag: Dit jaar zal er weer een Giga Kangoeroedag zijn. Een sportdag voor de groepen 1 en 2 van de basisscholen in onze gemeente. De Giga Kangoeroe Dag zal dit jaar gehouden worden (op een donderdag) in oktober. Wij zijn in overleg geweest met het ROC Sport en Beweging en zij zullen ons hierbij ondersteunen met een aantal studenten. Natuurlijk kunnen we hierbij nog meer hulp gebruiken. Denk hierbij aan kantinedienst, foto’s maken e.d. Als je wilt helpen geef dat dan door aan Lizanne of Anita. De exacte datum volgt zo snel mogelijk.

Beheerder Via NAS: We zoeken een nieuwe beheerder (m/v) voor de kantine. Iemand die de inkoop/verkoop en alle zaken rondom de accommodatie regelt. Mocht je meer willen weten, vraag er dan naar bij Lizanne.

AGENDA:

 
Week van 1 tot en met 5 april

Woensdag 10 april

Woensdag 17 april

Vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni

Collecteweek

Vriendinnen training

Algemene ledenvergadering

Kamp

FEBRUARI 2019

We hebben voor s.v.NAS een aantal nieuwe mailadressen:

Voorzitter:
Penningmeester:
Secretaris:
Sponsorcommissie:
voorzitter@sv-nas.nl
penningmeester@sv-nas.nl
secretaris@sv-nas.nl
sponsoring@sv-nas.nl

Voor alle overige zaken graag het algemene mailadres gebruiken: info@sv-nas.nl

Op woensdagmiddag 11 april a.s. willen we graag een vriendinnenmiddag houden voor de Welpen, Pupillen E en Pupillen D. Het zal een middag worden met allerlei leuke korfbalspelletjes op het veld bij onze accommodatie Via NAS en zal zijn van 14:00 tot 15:30 uur.
We zoeken hiervoor nog hulp. Je kunt je hiervoor aan melden bij Anita via de mail info@sv-nas.nl.

Op zaterdag 6 april zijn er weer de damesfinales in Eindhoven. Voor de Aspiranten B en Aspiranten C is er die dag in Eindhoven het indoorsportspektakel. Opgeven kan als team met minimaal 4 en maximaal 8 personen en de kosten daarvoor zijn € 21,00 p.p. Hier is ook de entree voor de finalewedstrijden bij inbegrepen. Per team moet er een begeleider zijn. Je kunt je team opgeven bij Anita voor 1 maart a.s.

De zaalwedstrijden en trainingen stoppen op 31 maart. Vanaf 1 april wordt er weer buiten getraind. In het weekend van 20 en 21 april zullen de eerste buitenwedstrijden weer zijn. De competitie loopt door tot half juni.

De collecteweek van het Fonds Gehandicaptensport zal zijn van maandag 1 april t/m zaterdag 6 april. Verder info volgt binnenkort.

De Algemene ledenvergadering zal zijn op woensdag 17 april. Informatie en uitnodiging hiervoor volgt ook nog, maar noteer alle data maar alvast in je agenda.

Dit jaar zijn we bij het jeugdcarnaval goed vertegenwoordigd als s.v. NAS.
In Beuningen is Cayenne, speelster van de Pupillen D, page bij jeugdprins Stijn (zoon van Cindy, speelster van de senioren 2).

In Ewijk is Nina, speelster van de Aspiranten C2, page bij jeugdprins Olivier.

Beide jeugdprinsen zullen met hun gevolg onze carnavalsavond bezoeken, op zaterdag 23 februari a.s.
Jullie komen toch ook naar de kantine van Via NAS voor een gezellig carnavalsfeestje? Je bent welkom vanaf 19.00 uur!

JANUARI 2019

Van de voorzitter
Aan het eind van het jaar is het een goede gewoonte om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Dat eerste vergt altijd wat gegraaf in het geheugen. Ik kan me in ieder geval
herinneren dat in de eerste helft van het jaar er iedere zaterdag en zondag spannende wedstrijden waren met soms winst en soms verlies. Ook de tweede helft van het jaar mooie wedstrijden, veel spelplezier en nog
betere resultaten. Er waren weer veel leuke activiteiten zoals carnaval, het vernieuwde 4 tegen 4 toernooi en barbecue en natuurlijk het kamp in Mill. Ik wil alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor de steun in het afgelopen jaar en hoop dat onze vereniging ook het komende jaar op hun inzet mag rekenen. Want die inzet hebben we nodig als we als vereniging willen groeien, in ledental en qua prestaties en financieel gezond willen blijven.
In wens u een fijn en gelukkig 2019
Namens het bestuur,
Frans Houben

 

Alle teams zullen deze week hun wedstrijden weer hervatten. We wensen iedereen veel sportieviteit toe en wie weet zijn er enkele kampioenschappen in de maak!

 

Zoals je misschien overal al hebt gezien of gelezen gaan de tarieven bij Speijers Sport vanaf 2019 omhoog. Ze blijven ons (ondanks dat er geen Speijers Sports plein meer is en niet weten wat er in de toekomst gaat
gebeuren) toch nog de 50% korting blijven geven. We hopen hiermee de leuke samenwerking in de toekomst te blijven behouden. Dit houdt in dat jullie straks €15,95 gaan betalen en daarmee ook maandelijks kunnen stopzetten (Flexibel 365 lidmaatschap €31,95). Nieuwe sporters betalen geen inschrijfgeld, maar moeten nog wel even een sleutel aanschaffen.

SPONSORNIEUWS
CLUB VAN 50
Namens de sponsorcommissie een dank aan alle Club van 50 leden, die met hun donatie via Geef.NL het wederom mogelijk maken om extra voorzieningen te kunnen realiseren voor onze vereniging en hun leden!
Wij wensen jullie allen een mooi, sportief en bovenal gezond nieuw jaar!
Verder bedanken wij de Vrienden van NAS voor hun support en wensen hun een succesvol 2019 toe!
Na alle oliebollen, champagne en vuurwerk is dan eindelijk het jaar 2019 begonnen. Dan mag je altijd even terugkijken naar het afgelopen jaar en mogen we concluderen dat het een mooi sportief jaar was.
Ook een jaar waarin we wederom een aantal sponsorcontracten mochten verlengen en we contact hebben gezocht met nieuwe sponsoren. Daarnaast staan er nog een aantal contractbesprekingen gepland met een paar van onze trouwe sponsoren.
Wij danken onderstaande sponsoren voor hun vertrouwen en steun met het verlengen van hun sponsorcontract:

Tevens hebben wij met Shoeby besproken dat we het komend jaar weer de speciale VIP NAS avonden gaan organiseren! Deze data zullen middels een persoonlijke mail en via de sponsorbrief worden gedeeld met jullie!
 

Wij hebben ook bericht ontvangen van onze sponsor Dennissen Schilderwerken, dat zij per 1 januari zijn verhuisd. Ik ga ze namens de sponsorcommissie binnenkort een bezoekje brengen om hun nieuwe pand te bewonderen. Het nieuwe adres is Goudwerf 8. E-mail: tom@dennissenschilderwerken.nl website: www.dennissenschilderwerken.nl. Volg de facebook pagina voor nieuws en informatie

NOVEMBER 2018

* Het wedstrijdprogramma voor de zaal is bekend. Dit zal via de leiding van de teams worden verspreid. Ook de indeling voor de zaalwacht staat hierop, dus kijk even goed wanneer je bent ingedeeld. Natuurlijk bij voorbaat dank voor jullie  hulp.

* De recreanten zijn de zaalcompetitie goed begonnen, met al twee gewonnen wedstrijden: 8-2 tegen Klimop en uit
tegen Vios met 7-4. Hopelijk blijft het in de zaal het net zo goed gaan als op het veld. Daar staan ze bovenaan.

* Debby, Ruth en Isa zullen deze zaalperiode enkele wedstrijden gaan fluiten, om zo ervaring op te doen voor hun scheidsrechter-examen. We vertrouwen erop dat ze van iedereen op een positieve manier respons zullen krijgen.

* Een gezellige sinterklaasmiddag voor de Welpen en de Pupillen E12018

SPONSORNIEUWS

CLUB VAN 50
Wat zijn wij, vanuit de sponsorcommissie, dankbaar voor de bijdrage die wij wederom hebben mogen ontvangen van nze Club van 50 leden.
Ook zijn wij erg blij met de ingebrachte ideeën vanuit de leden. De volgende ideeën hebben wij tot nu ontvangen:
– Grote vlag Club van 50
– 12 kleine vlaggen voor rondom de mast
– Grote tent voor kamp e/o toernooien
– Coach shirts voor binnencompetitie
– Trainingshorden
– Dug-out (via Willy Hutting heeft zich een partij aangediend die een dug-out wil maken tegen een hele mooie prijs!)
We gaan inventariseren welke ideeën we kunnen realiseren met de ontvangen gelden en houden jullie uiteraard op de hoogte van de dingen die we (hebben) kunnen doen.
Nogmaals bedankt “Leden van de Club van 50”!

HANS VAN DUINEN RECLAME 
Een speciale dank via deze weg aan Hans van Duinen Reclame uit Weurt. Zij hebben de grote vlag die vanuit de Club van 50 was besteld gesponsord! Wij zijn hier als vereniging enorm blij mee!

SPREEKUUR POOS ASSURANTIEN
Wil jij ook weten of je korting kunt krijgen op je zorgverzekering? Of wil je advies over je zorgverzekering voor het komend jaar? Kom dan naar ons spreekuur in de Leghe Polder op maandag van 18.00-19.00 uur, in de maanden november en december (met uitzondering van maandag 24 en 31 december).
Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons kantoor, gelegen aan de Woeziksestraat 692 in Wijchen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 024-6454623.

OKTOBER 2018

EINDE HERFSTCOMPETIE
De herfstcompetitie loopt alweer naar zijn eind. Voor s.v. NAS zijn het spannende dagen, want twee teams kunnen herfstkampioen worden. De junioren A spelen op 11 oktober a.s. om 19.30 uur in Ooijen, bij winst mag het kampioenschap gevierd worden.
De Welpen spelen op zaterdag 13 oktober om 9.30 uur in Ooij en ook zij zijn bij winst kampioen!

TRAININGEN IN DE ZAAL
Vanaf 29 oktober wordt er weer in de zaal getraind. De trainingstijden zijn als volgt:

SPONSORNIEUWS
De E1 van NAS is deze zomer in het nieuw gestoken door Heino Heijmans, van Heijmans Electro in Beuningen.
Bij Heijmans Electro kun je terecht voor al je electronische werkzaamheden. Dit is heel divers. Zo is het bedrijf betrokken bij diverse (nieuwbouw) projecten. Daarnaast voert Heijmans Electro preventief, correctief en periodiek onderhoud uit. Ook voor kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld het leveren en monteren van lampen en armaturen, kun je bij Heijmans Electro terecht.

Telefoon: 06 – 53 99 05 27
E-mail: info@heijmanselectro.nl
Website: http://www.heijmanselectro.n

Ook heeft het team nieuwe sponsortassen gekregen, gesponsord door Timmerbedrijf Van Heumen.
Timmerbedrijf Van Heumen, Dijk 21 in Ewijk en Leefstijlcentrum FitXpress, gelegen aan de Wilhelminalaan 80 in Beuningen.

NAMENS DE E1 HARTELIJK BEDANKT!!

E1 - 1 E1 - 2

TRAININGSPAK TE KOOP

Hallo allemaal,
Doordat ik de verkeerde maat trainingspak besteld heb voor Iris van Loenen, ligt er nu een gloednieuw trainingspak maat L (broek en jas).
Dit is natuurlijk jammer en mijn vraag is: Wil iemand  deze overnemen? Nieuwprijs is € 54,45 maar voor € 50,00 mag die weg.
Contact graag via de mail :  Irenevanloenen.ivl@gmail.com of Whats-app 06 -18 677 424.
NAS kleding

BIJBAANTJE

Shoeby

Beste jeugdleden van Nas,

Beuningen zoekt taakassistenten in de leeftijd van 15/16 jaar die op maandag, dinsdag of woensdag na schooltijd beschikbaar zijn.
Jouw bestaan uit het meehelpen in de winkel met o.a.

  • uitpakken vracht
  • labellen van kleding
  • Ophangen/verhangen van kleding
  • licht huishoudelijke taken
  • Ben jij die enthousiaste meid die het leuk lijkt om in een kledingwinkel te werken, kom dan langs bij Shoeby Beuningen en vraag naar Natascha.

IETS VOOR JOUW TEAM
Zou je als team ook graag nieuwe sporttassen willen, nieuwe rokjes o.i.d.,  informeer dan eens bij ouders van je team of er interesse is om het team te sponsoren. Heb je hier vragen over of wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor sponsoring, neem dan contact op met Muriel Jansen. Mail: jos.muriel@gmail.com of bel naar: 06-23997765

CLUB VAN 50!
Na de laatste nieuwsbrief, waarbij we jullie hebben geïnformeerd over de ideeën die zijn ingebracht bij de Club van 50, hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen, waarvoor dank! We hebben nog niet van alle (nieuwe) club van 50 leden hun bijdrage mogen ontvangen. Hierbij de link waarop je het sponsorbedrag van 50 euro mag overmaken.
Alvast bedankt!https://www.geef.nl/nl/actie/de-online-club-van-50-seizoen-2018-2019/donateurs.

Zet in je agenda

Woensdag 21 november 
Sinterklaasmiddag voor onze jeugd tot en met Pupillen E.

Zaterdag 24 november en zondag 25 november
Start zaalwedstrijden voor de jeugd en de Senioren.
De Recreanten starten op woensdag 14 november.

SEPTEMBER 2018

– De jongste jeugd heeft goed gepresteerd op het Be Quick toernooi. De Welpen zijn 1e geworden en de Pupillen E 3e.

– Tijdens het 4 tegen 4 toernooi is er in 3 leeftijdspoules gestreden. In poule A is de familie Larissa Swartjes 1e geworden, in poule B het team van Isis, Noa en Tyra en in poule C Cindy, Larissa, Luuk, Koen en Stijn. Ze hebben allen een mooie welverdiende medaille gekregen.
Aan het begin de gezellige barbecue werden we blij verrast door een cheque ter waarde van bijna 400 euro. Deze mooie opbrengst van de ledenactie, werd door Ingrid van Gent van de Rabobank aan het bestuur overhandigd.
Een woord van dank is op z’n plaats voor de Club van 50: zij hebben dit jaar het springkussen gesponsord, waarop de jeugd tijdens het 4 tegen 4 toernooi en de barbecue naar hartenlust kon springen.

– Een aantal leden wordt binnenkort verder opgeleid tot jeugdscheidsrechter. Na een theoretische avond, zullen zij de komende tijd bij een aantal wedstrijden ervaring opdoen, waarna ze vervolgens het examen kunnen doen. We wensen Isa, Ruth, Debby, Diana en Laure veel succes hiermee.

– Afgelopen weekend zijn weer de eerste wedstrijden van het seizoen gespeeld, op zaterdag de jeugdteams en op zondag kwamen de Senioren in actie. De Welpen, Aspiranten B en C2, Junioren A en de Senioren 1 zijn de competitie met winst
begonnen. Door de andere teams werd helaas verloren, maar er komen natuurlijk nog kansen genoeg op een overwinning.

SPONSORNIEUWS!

POOS ASSURANTIËN BV
Inmiddels zijn alle leden geïnformeerd over onze nieuwe sponsor Poos Assurantiën BV in Wijchen. Zij hebben niet alleen een sponsorbord langs het veld laten plaatsen, maar ook onze C1 geheel voorzien van nieuwe shirts!
Poos Assurantiën is een verzekeringskantoor waar mensen terecht kunnen met al hun vragen over Zorgverzekeringen en Schadeverzekeringen. Door de pakketkortingen en het persoonlijk advies op maat kunnen we al snel premie voor je
besparen. Bij Poos Assurantiën werk ik, Muriel, als adviseuse, en ik wil je graag hiermee helpen. Je kunt ons bereiken op nummer 024-645 46 23 of mailen naar muriel@poosassurantien.nl. Ons kantoor, gelegen aan de Woeziksestraat 692
in Wijchen is geopend van 09.00-17.00 uur. Je kunt altijd vrijblijvend binnen lopen. In november en december kun je op de maandagen van 18.00-19.00 uur terecht in de Leghe Polder voor jouw zorg- en of schadeverzekerings vragen.

WIM VAN HULST BV
Bij de inrichting van onze accommodatie in 2011 heeft Wilfried van Van Hulst Beuningen niet alleen onze ramen voorzien van belettering, maar ook voorzien van rolgordijnen. Nu, 7 jaar later, sponsort Van Hulst ons opnieuw. Binnenkort komt zijn Reclamebord langs het veld van NAS te hangen. Daar zijn we trots op!
Wilfried van Hulst is eigenaar van Van Hulst aan de Wilhelminalaan 10 in Beuningen. Ze zijn gespecialiseerd in verf, (foto-) behang, zonwering en zordijnen. Daarnaast hebben zij een eigen printservice. Foto’s en/of afbeeldingen kunnen op allerlei materialen geprint worden. Denk hierbij aan canvas, steigerzeil, stickers of behang. Van Hulst Behang- en Verf Speciaalzaak is al ruim 50 jaar een begrip in Beuningen en bereikbaar op maandag van 13.00-18.00, dinsdag t/m
vrijdag van 09.00-18.00 en zaterdag van 09.00-17.00.

TRAININGSPAKKEN, KORFBALTAS, enz.
Voor het bestellen van een trainingspak, korfbaltas, sokken of rokje kun je terecht bij Muriel Jansen. Zij verzamelt alle bestellingen per mail. Bij een afname van 10 producten vervallen de bezorgkosten; soms kan het daardoor iets
langer duren voordat er besteld wordt. Wil je toch eerder je bestelling ontvangen, dan kunnen evt de bezorgkosten naar ratio worden verrekend.Mail je vragen en/of bestelling door naar: jos.muriel@gmail.com.
Kijk ook eens op de Webshop van Muta, via www.mutasport.nl, voor alle overige korfbalartikelen.
TIP! Wil je een trainingspak aanschaffen, pas dan eerst eens een pak van je teamgenoot of een ander NAS lid. De pakken zijn ook in losse maten verkrijgbaar. Bijvoorbeeld broek maat S en jasje maat 164.

CLUB VAN 50
Ook dit jaar heeft de Club van 50 weer mooie dingen kunnen realiseren van de sponsorgelden, die wij hebben mogen
ontvangen van onze Club van 50 leden. Alle coaches van de teams zijn voorzien van een eigen coach tas. Na inventarisatie in het halfjaarlijks overleg met trainsters en coaches was aangegeven dat hier behoefte aan was. De
coaches kunnen hierin hun papieren meenemen, tape en/of reserveschoenen en de persoonlijke bezittingen van het team in opbergen tijdens de wedstrijd. Het initiatief is met veel enthousiasme ontvangen! Nogmaals veel plezier met deze tas.
Ook heeft de Club van 50, op verzoek, weerstandbanden gerealiseerd. Hiermee kunnen de teams aan de slag voor spierversterkende oefeningen.

Alle huidige Club van 50 leden ontvangen deze week een bericht, met link, waarin ze gevraagd worden of zij ook het komend jaar weer een bijdrage willen leveren aan de Club van 50. Vanuit de vereniging ligt de wens om een tent aan te schaffen, die zij kan gebruiken tijdens toernooien en met het jaarlijkse korfbalkamp. Vanuit de Club van 50 gaan ze kijken of zij aan deze wens kunnen voldoen. Het zou daarom mooi zijn als de huidige leden hun steentje weer willen bijdragen.
Nu nog geen Club van 50 lid, maar zou jij onze vereniging ook jaarlijks willen sponsoren met een bedrag van 50 euro?
Maak dan je bijdrage over via bijgesloten link en we zorgen ervoor dat jouw naam vermeld wordt op het Club van 50 bord in de kantine: https://www.geef.nl/nl/actie/de-online-club-va-n50-seizoen-2018-2019/donateurs
Met dank aan onze sponsor Jorden van Bergen van Geef.nl voor het mogelijk maken van het online doneren aan onze Club van 50.

AUGUSTUS 2018

-Nog even en de vakantie is voor de meesten weer achter de rug. Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad. Het goede nieuws is dat er nu natuurlijk weer snel gekorfbald kan gaanworden.

-Alle jeugdteams gaan op toernooi op zaterdag 25 augustus naar Be Quick in Nuland. Via de leiding van de teams volgt hier meer info over.

-Het e-mailadres van NAS wordt niet meer ondersteund vanuit de KNKV. Graag voortaan je mail sturen naar
anita.van.den.berg@hetnet.nl. We zullen als bestuur kijken of we een ander e-mailadres gaan aanmaken.

-Vanaf maandag 20 augustus starten de buitentrainingen weer:

Maandag van 18.00 tot 19.00 uur
Maandag van 19.00 tot 20.00 uur
Dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur
Dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur
Dinsdag van 20.00 tot 21.30 uur
Woensdag van 19.30 tot 20.30 uur
Donderdag van 18.00 tot 19.00 uur
Donderdag van 19.00 tot 20.00 uur
Donderdag van 20.00 tot 21.30 uur
Welpen en de Pupillen E1
Aspiranten B1
Junioren A
Aspiranten C2
Senioren 1 en 2
Recreanten
Pupillen D1 en aspiranten B1
Aspiranten C1 en C2
Senioren 1 en 2

-De Senioren 2 zullen gecoacht en getraind gaan worden door Ria Bramsen.

-De indeling voor de kantinediensten vind je terug in het wedstrijdschema, dat binnenkort wordt toegestuurd.

-Denken jullie aan de opgave voor het 4 tegen 4 toernooi en de barbecue op zaterdag 1 september?

-In juli hebben jullie allemaal diverse formulieren ontvangen i.v.m. de nieuwe privacy wet. Een aantal formulieren zijn al binnen, maar nog niet iedereen heeft de verklaring ingeleverd. Vriendelijk verzoek aan iedereen er voor te zorgen dat de overige formulieren zo snel mogelijk worden ingeleverd, dit kan bij de leiding van het team of bij Anita (alle formulieren zijn te vinden onder het kopje “Info”).

-Er komt een startersavond voor beginnende scheidsrechters in Bergharen. Je kunt je hiervoor opgeven bij Anita.

JUNI 2018

Deze nieuwsbrief bevat alle informatie die nodig is om onze vereniging AVG”-proof” te maken. Het zal iedereen niet ontgaan zijn dat er een nieuwe privacy- wet van toepassing is voor bedrijven en verenigingen vanaf 25 mei jl. Binnen het bestuur zijn we daar druk mee geweest. Samen met Berrie Huijbregts hebben we een aantal formulieren gemaakt die voor onze leden van toepassing zijn. Allereerst hebben we als s.v. NAS een privacybeleid gemaakt (zie de website onder het kopje “INFO”).

Daarnaast hebben we voor al onze kaderleden een geheimhoudingsformulier gemaakt. Hierin staat hoe we als vereniging en kaderleden omgaan met de gegevens van onze leden (zie hiervoor ook op de website onder het kopje “INFO”). Als laatste hebben we een toestemmingsformulier gemaakt (ook onder het kopje “INFO” op de website) voor onze leden waarin we toestemming vragen voor diverse zaken, zoals foto’s op de site, facebook, Koerier e.d. We willen alle leden met nadruk vragen om dit laatste formulier af te drukken, op naam in te vullen en terug te geven aan de leiding van je team. Senioren en Recreanten graag het formulier afgeven bij Anita. Voor onze leden onder de 16 jaar is het van belang dat één van de ouders dit formulier ondertekent.

De leiding van de teams verzamelt alle formulieren en zorgt er voor dat deze bij Anita komen (let op dat elk formulier ingevuld èn ondertekend is). Je kunt een eerder verstrekte toestemming áltijd intrekken, door een mail te sturen naar s.v. NAS. Je ontvangt dan een nieuw formulier om in te vullen.
We willen graag voor de start van de nieuwe competitie van alle leden de formulieren terug hebben zodat we als s.v. NAS “AVG-proof” aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Dus in het kort:
Het toestemmingsformulier uitprinten en volledig invullen met naam (en voor leden onder de 16 jaar ook de naam van de ouder / wettelijke vertegenwoordiger). Vink aan wat voor jou (of je kind) van toepassing is en vergeet niet het formulier te ondertekenen. Geef het volledig ingevulde en ondertekende formulier af bij de leiding van je team. Recreanten en Senioren graag afgevem bij Anita.

Iedereen natuurlijk bedankt voor de medewerking.
Als er nog vragen zijn, mail dan naar anita.van.den.berg@hetnet.nl

Natuurlijk wensen we iedereen een hele fijne vakantie toe!
Bestuur s.v. NAS

MEI 2018

– De Jumbo actie van 7 april heeft ons een mooi bedrag opgeleverd: € 1.246,=

– Ook de collecteweek is goed verlopen. We hebben bijna € 4.800,= opgehaald. Iedereen die hieraan meegedaan heeft: bedankt.

– Vanaf 25 mei geldt de nieuwe privacywet. Daar zijn we als bestuur druk mee bezig, we moeten namelijk voor een aantal zaken de toestemming hebben van onze leden ouder dan 16 jaar en van de ouders van onze jongere leden. We
houden jullie op de hoogte.

– In het najaar is er in de regio een jeugdscheidsrechtercursus. Een mooie kans om hier met een aantal leden en/of andere geïnteresseerden van NAS aan deel te nemen (meer info bij Anita).

-Het KNKV biedt verenigingen de mogelijkheid om haar leden op te leiden en uiteindelijk zo jong mogelijk (vanaf 14 jaar) het spelregelbewijs te laten behalen. Dat kan via de website www.korfbalmasterz.nl. Dit is een officiële KNKV-website, die de voormalige Basisopleidingen A en B vervangt.
Op Korfbalmasterz.nl vind je alles wat je nodig hebt om op een leuke en handige manier je spelregels te oefenen, met behulp van veel foto’s en filmpjes. Alle spelregels zijn omschreven in heldere taal en worden verduidelijkt met herkenbare voorbeelden. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd èn je begrijpt de beslissingen van de scheidsrechter beter.
Je kunt nu je spelregelkennis al oefenen, kijk dus snel op www.korfbalmasterz.nl.
Met ingang van het volgende seizoen is dit een verplichting voor de leden vanaf 16 jaar. Dus als je het nog niet gehaald hebt, ga er dan snel mee aan de slag!

– AGENDA: Van rrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni vindt het jaarlijkse jeugdkamp plaats en op zaterdag 1 september het 4 tegen 4 toernooi met aansluitend BBQ.

– De TC is druk geweest met de teamindeling voor het volgende seizoen. Voor een aantal teams heeft dit gevolgen. Door verschuivingen zal de teamsamenstelling in een aantal gevallen veranderen. Hierover zijn ondertussen al verschillende gesprekken geweest. Daarnaast zijn we aan het kijken naar de invulling van trainers en coaches bij de teams. Eind mei willen we de teamindeling rond hebben.

-Arbitragecommissie: We zoeken een aantal mensen die het arbitrageplan handen en voeten willen geven. Meer info bij Anita en Lizanne.

– Kantine commissie: We zouden het fijn vinden om een aantal mensen bij elkaar te krijgen die de zaken rondom de kantine gaat regelen. We denken daarbij aan de inkoop, schoonmaakrooster ed. Meer info bij Lizanne en Anita.

APRIL 2018

* Op zaterdag 7 april mogen we weer bij de Jumbo staan om de vouchers aan de mensen te vragen. Het is een competitiedag, dus zullen alle teams weer ingedeeld worden om zo’n anderhalf uur bij de Jumbo te staan. En wel van

 

08.00 tot 09.30 uur
09.30 tot 11.00 uur
11.00 tot 12.30 uur
12.30 tot 14.00 uur
14.00 tot 15.30 uur
15.30 tot 17.00 uur

de Aspiranten C2
de Pupillen E1
de Pupillen E2
de Aspiranten B1
de Pupillen D1
de Aspiranten C1

 

* In de week van 1 t/m 7 april a.s. is de landelijke collecte-actieweek van Fonds Gehandicaptensport. We doen hier weer allemaal aan mee. Op zaterdag 7 april kun je in dekantine je bus inlveren van 10 tot 12 uur.

* Op zaterdag 24 maart jl. zijn we met 7 jeugdtrainers/begeleiding naar een kofbalclinic geweest bij De Horst in
Groesbeek. Er werd training gegeven aan een pupillen- en een junioren team. Er waren diverse oefeningen,
vooral op schot en snelheid. We hebben er veel van geleerd en we gaan hier zeker mee aan de slag binnen onze
vereniging.

* Op maandag 26 maart jl. hebben alle jeugdbegleiders met elkaar om tafel gezeten. Daar kwam een opmerkelijk punt naar voren, er zijn ouders die hun kinderen belonen met geld voor een doelpunt. Op zich niets mis mee zou je zeggen, maar bij een aantal speelsters werkt dit averechts en worden alle ballen op de korf gegooid en niet meer als team samengespeeld. Korfbal is een teamsport en het is net zo belangrijk om de bal goed aan te gooien als te scoren, dus laten we dat niet vergeten.

* Noteer alvast de volgende dat in je agenda!
Vrijdag 13 april: Koppelschieten jeugd vanaf pupillen
Woensdag 18 april: Ledenvergadering
Vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni: Kamp
Zaterdag 1 september: 4 tegen 4 toernooi met aansluitend BBQ

* Verplaatsen 4 tegen 4 toernooi en BBQ
Vanuit de activiteitencommissie komt het voorstel om het jaarlijkse 4 tegen 4 toernooi en de BBQ te wijzigen van seizoensafsluiting naar seizoensstart. Ieder jaar is het lastig om een geschikte datum te vinden aan het eind van het seizoen. In 2018 willen we daarom het nieuwe seizoen voortaan starten met het familietoernooi, met aansluitend de barbecue. De uitnodiging hiervoor ontvangen jullie uiteraard tijdig, maar we willen jullie vragen de datum wel alvast in je agenda te noteren: zaterdag 1 september 2018. De eerder aangegeven datum in juni komt hiermee te vervallen.

* De kleedkamers worden elke week schoongemaakt door de recreanten en de senioren. Het is van belang dat we samen verantwoording nemen voor een schone kleedkamer. Het is de bedoeling dat alle speelsters na de training en wedstrijd hun schoenen schoonmaken aan de borstel bij de ingang van het veld. Zit er nog modder onder, klop je de schoenen uit boven het veld. Dus niet in de kleedkamer, onder de douche of op de stoep!

* Sponsornieuws!
CLUB VAN 50: In de vorige nieuwsbrief hebben wij jullie al geïnformeerd over het budget wat beschikbaar is door de giften van de leden van de Club van 50. Hierbij willen wij jullie nogmaals vragen om jullie ideeën waar
deze gelden aan besteed kunnen worden door te geven aan Muriel Jansen: jos.muriel@gmail.com. Deze ideeën mogen uiteraard ook besproken worden tijdens de ledenvergadering! Dit kan en mag van alles zijn. Zaken voor het teambelang, spullen voor het gebruik van bijvoorbeeld voorzieningen rondom het veld, enz.. De sponsorcommissie zal aan de hand van de ideeën die worden ingebracht, bekijken wat er te realiseren is.

* SHOEBY AVOND
In de laatste nieuwsbrief is aangegeven dat, in overleg met Antoinette van Shoeby Beuningen, de NAS avond
1x per jaar georganiseerd zou gaan worden. Het idee was om dit in oktober van dit jaar te doen. Nu hebben Antoinette en Mike besloten om te stoppen bij Shoeby. SHOEBY BEUNINGEN BLIJFT UITERAARD GEWOON DOORGAAN! Na vele mooie jaren zich te hebben ingezet voor de Shoeby Beuningen, is het tijd geworden voor iets anders. Antoinette zal een periode van rust nemen, om na te denken welke vervolgstap dit zal zijn.
Natascha zal als storemanager het stokje grotendeels overnemen.
Antoinette en Muriel zouden het een leuk idee vinden om met elkaar nog één keer samen een Shoeby/Nas avond te houden. Dit staat gepland op dinsdag 24 april van 19.00 tot 22.00 uur. Gezien de lange “relatie” die wij als vereniging met Shoeby hebben, zou het leuk zijn als er zoveel mogelijk leden langs komen. Je hoeft niets te kopen, een drankje doen is al leuk! Dus noteer alvast in je agenda: 24 april SHOEBY AVOND NAS!
Een persoonlijke mail voor deze avond volgt nog!

* Parkeren: we willen jullie erop attent maken dat er geparkeerd dient te worden op de parkeerplaats van de Beuningse Boys of op ons eigen terrein. Maar niet op onze inrit of op de inrit van de BB. Ook het parkeren
langs de weg raden wij af i.v.m. het doorgaande verkeer. Ook bij het vertrekken vanaf onze loactie graag rekening houden met de medeweggebruikers. Onze voorkeur heeft ook te vertrekken vanaf de sporthal.

* Douchen: bij de wedstrijden wordt er door alle speelsters gedoucht. De leiding stimuleert dit ook te doen bij
de trainingen i.v.m. hygiëne.

* Oude NAS pakken: Er zijn nog enkele oude Nas trainingspakken. Bijvoorbeeld om te gebruiken voor de
trainingen. Wie er interesse in heeft, kan een pak kopen voor € 7,50. De leidsters van jullie kinderen weten
hiervan.

MAART 2018

Spek de Club-actie

De Jumbo heeft ook dit jaar weer de Spek de Club-actie. Bij €10,= aan boodschappen krijg je een voucher. Deze kun je schenken aan diverse verenigingen, waaronder ook NAS. We hopen dat iedereen zijn familie en bekenden inschakelt om NAS te steunen. Op zaterdag 7 april mogen we weer bij de Jumbo staan om de vouchers aan de mensen te vragen. Het is een competitiedag, dus zullen alle teams weer ingedeeld worden om zo’n anderhalf uur bij de Jumbo te staan.

1e Oefenwedstrijd Welpen

Op zaterdag 3 maart a.s. spelen onze welpen hun 1e oefenwedstrijd tegen Diosa. De wedstrijd is om 14.00 uur in de  Tinnegieter.

Mogelijke kampioenen

De senioren 2 en Pupillen D1 kunnen nog kampioen worden.
Als de Pupillen D1 a.s. zaterdag winnen van JES is zaterdag 10 maart de beslissingswedstrijd in de sporthal in Mill om 12.30 uur.
De Senioren 2 zijn afhankelijk van ODC. Als deze a.s. zondag gelijkspelen of verliezen, is NAS bij winst kampioen, spannend dus! Succes allemaal.

Trainersclinic voor leidsters en trainers

Op zaterdag 24 maart gaan de leidsters en trainers naar een trainersclinic in Groesbeek georganiseerd door de KNKV. Er zullen toptrainers les en uitleg geven over de trainingen.

Collecte Fonds Gehandicaptensport

In de week van 1 t/m 7 april a.s. is de landelijke collecte-actieweek van Fonds Gehandicaptensport. We doen hier weer
allemaal aan mee. We zijn nog op zoek naar mensen die met het organiseren hiervan willen helpen.

Noteer alvast de volgende data

Zaterdag 17 maart
Vrijdag 23 maart
Vrijdag13 april
Vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni
Zaterdag 16 juni
Zondag 17 juni
Bingo
Koppelschieten 16+
Koppelschieten jeugd vanaf pupillen
Kamp
BBQ
4 tegen 4 toernooi

Trainingstijden 2e buitenseizoen 2017-2018

De laatste binnentrainingen zullen zijn op donderdag 15 maart.
Vanaf maandag 19 maart starten de buitentrainingen weer.

Maandag 18.30 tot 19.30 uur
Dinsdag 18.30 tot 20.00 uur
Dinsdag 18.30 tot 19.30 uur
Dinsdag 20.00 tot 21.30 uur
Woensdag 19.30 tot 20.30 uur
Donderdag 18.00 tot 19.00 uur
Donderdag 18.00 tot 19.00 uur
Donderdag 18.00 tot 19.00 uur
Donderdag 19.00 tot 20.00 uur
Donderdag 19.00 tot 20.00 uur
Donderdag 20.00 tot 21.30 uur
Donderdag 20.00 tot 21.00 uur
Aspiranten C1
Aspiranten B1
Pupillen D1
Senioren 1 en 2
Recreanten
Welpen
Pupillen E1 en E2
Aspiranten C1
Aspiranten C2
Pupillen D1
Aspiranten B1
Senioren 1 en 2

Trainingen

Parkeren

We willen jullie erop attent maken dat er geparkeerd dient te worden op de parkeerplaats van de Beuningse Boys of op ons eigen terrein. Maar niet op onze inrit of op de inrit van de Beuningse Boys. Ook het parkeren langs de weg raden wij af in verband met het doorgaande verkeer.

Ontwikkelingsstage naar Tanzania

Hallo iedereen!
Mijn naam is Danique Hutting, ik ben zestien jaar oud en zit in 5VWO op het Dominicus College in Nijmegen. Ik speel al sinds 2006 korfbal bij NAS, speel nu bij de senioren 2 en geef training aan de D1. Ik ga deze zomervakantie drie weken op ontwikkelingsstage naar Tanzania namens stichting Global exploration. Wat ga ik daar doen? Ik ga samen met een
groep van 32 andere leerlingen mijn handen uit de mouwen steken om een bijdrage te leveren aan verschillende scholen. Zo gaan we naar een basisschool midden in het Maasaï-gebied om een teachershouse te bouwen, naar een secondary school om een extra lokaal te realiseren en doen we op andere scholen nog verschillende klusjes. Het zijn dus een aantal projecten die daar worden uitgevoerd en zorgen voor goede, langdurige resultaten. Tijdens deze stage proberen we voor de mensen daar het leven een beetje makkelijker te maken en veel van elkaar te leren. Om deze projecten mogelijk te maken is er geld nodig, sponsorgeld. Ik moet minimaal 1800 euro ophalen om mee te mogen.
Zou jij mij een handje kunnen helpen om de kinderen in Tanzania te helpen, door een kleine bijdrage te leveren? Of weet je een bedrijf die mij zou kunnen helpen? Neem dan contact met me op via e-mail daniquehutting13@gmail.com of telefoonnummer 0646852676. Hiermee zou je mij enorm helpen!

Groetjes,
Danique Hutting

Ontwikkelingsstage Tanzania Danique Tanzania

DECEMBER 2017

VAN DE VOORZITTER

De laatste keer dat ik een stukje schreef voor het clubblad verscheen het nog gewoon op papier. Het afgelopen jaar heeft de digitalisering meedogenloos toegeslagen bij NAS. We hebben nu de Nieuwsflits en dat werkt wat mij betreft in ieder geval prima. Minder vaak een stukje schrijven en door de hogere verschijningsfrequentie beter op de hoogte.

Ook is de ligging van onze accommodatie ‘Via NAS’ -zij het in figuurlijke zin- veranderd’. Lagen we eerst een beetje in ‘the middle of nowhere, nu liggen we buiten de bebouwde kom aan een doorlopende weg, bijna in een Ewijkse woonwijk. Dat laatste is wel een dingetje, want ligt ‘Via Nas’ nu in Beuningen of Ewijk? Wie het weet mag het zeggen. Het zou handig zijn als waar nu Ewijk begint, aan de andere kant van de weg het bebouwde kombord van Beuningen geplaatst wordt. We liggen dan binnen de bebouwde kom van Beuningen en bijkomend voordeel is dat de snelheid op de weg terug kan van 60 naar 30 km per uur. Wel zo veilig.

Tot slot wens ik speelsters, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, adverteerders en supporters een voorspoedig, gezond en sportief 2018.

Frans Houben
voorzitter

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

We zijn op zoek naar een paar handige mensen die een aantal klusjes willen doen tijdens de winterperiode, onder andere het vervangen van het hout van de banken en het schilderen van korfbalpalen.
Geef je op bij Willy Hutting 06-53664607.

SPONSORNIEUWS!

SPONSORCONTRACTEN
Voor de feestdagen zijn we een bezoekje gaan brengen aan onze sponsoren en zijn ze verrast met een Fles Glühwein. Mooi is om te zien hoe zij dit bezoekje van NAS waarderen. Even een praatje, even contact met elkaar. Dit verbindt de club met onze sponsoren. Voor HelpenKiezen en Geef.nl hebben we uiteraard gezorgd dat zij dit presentje met de post mochten ontvangen. Wij hopen dat jullie ervan genoten hebben! Dit jaar liepen een aantal contracten van onze sponsoren ten einde. De sponsorcommissie heeft deze sponsoren benaderd en wij zijn enorm verheugd dat alle sponsoren hun contract weer hebben verlengd. Wij vinden het bijzonder dat deze sponsoren onze vereniging een warm hart toedragen en willen hen nogmaals hiervoor bedanken!

VD WEERDEN AUTOBANDENSERVICE

CROONEN DENTAL SERVICE

PIETER OOSTERHOUT BURO VOOR ARCHITEKTUUR

VD BERG COMPUTERHULP BEUNINGEN

SHOEBY BEUNINGEN

HELPENKIEZEN HYPOTHEKEN

Bedankt

CLUB VAN 50
Het afgelopen jaar is er weer veel gerealiseerd. De Club van 50 heeft de scheidsrechters van NAS voorzien van
nieuwe shirts. En daarnaast zijn ze verrast met een professionele scheidsrechterfluit en stopwatch. Dit allen is mogelijk geworden, door de bijdrage van de leden van de Club van 50. Bedankt allemaal! Ook voor het komend seizoen hebben 29 leden zich weer verbonden aan dit initiatief. Dit jaar was de tweede keer dat de leden hun donatie konden doen via Geef.nl, wat mogelijk is gemaakt door onze sponsor “Stichting GeefGratis”. En met
succes, want bijna alle donaties zijn via deze link ontvangen! Dank je wel Jordan! Voor het komend seizoen is er weer een mooi budget beschikbaar. Wij vragen dan ook aan alle spelers, coaches en trainers, om na te denken waar behoefte aan is? Dit kan van alles zijn. Zaken voor het team belang, spullen voor het gebruik, voorzieningen
rondom het veld, etc.. De sponsorcommissie zal aan de hand van de ideeën die worden ingebracht, bekijken
wat er te realiseren is. Dus mail je idee naar nas.beuningen@knvk.net.

SHOEBY AVOND
In november is er weer de traditionele Sponsoravond geweest bij Shoeby, waar de leden en hun introducees
hun feestoutfit konden shoppen met een leuke korting en opbrengst voor NAS. Het was wederom een gezellige avond, met een heerlijke versnapering en bubbels!
De afgelopen 3 jaar werd deze avond 2 x per jaar gehouden. In samenspraak met Antoinette van Shoeby zal deze avond in 2018 1x georganiseerd worden. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte, wanneer deze avond zal zijn!

HELPEN KIEZEN HYPOTHEKEN
Met een nieuw jaar “voor de deur” verandert er ook weer een hoop op hypotheekgebied. Misschien loopt je rentecontract af of zit je in een fase waarin je misschien een nieuwe of andere woning wilt kopen? HelpenKiezen helpt je graag hiermee verder. In een kosteloos en vrijblijvend gesprek kan Dennis Janssen van HelpenKiezen in Nijmegen je een eerste advies geven over de mogelijkheden. HelpenKiezen geeft als sponsor een korting op de
advieskosten, op het moment dat je je hypotheek via hun regelt. Dit geldt natuurlijk ook voor de ouders, waarvan hun dochter bij NAS lid is.

STAND TOT 31 DECEMBER 2017

Senioren 1      5e
Senioren 2      2e
B1                   3e
C1                   4e
C2                   3e
D1                   1e
E1                   6e
E2                   8e
 Korf met bal


SINTERKLAASMIDDAG

Sinterklaas 1Sinterklaas 2Sinterklaas 4 Sinterklaas 3

NOVEMBER 2017

– Op zondag 15 oktober jl. zijn de Senioren 2 kampioen geworden, een hele mooie prestatie. Gefeliciteerd, meiden!

IMG_8491

– Het koppelschieten van 13 oktober is door de toestand van het veld niet doorgegaan, we verzetten het naar het voorjaar: reserveer alvast vrijdag 23 maart 2018 in je agenda.

– Deze week zijn de 1e zaaltrainingen begonnen. Denken jullie aan goede zaalschoenen, dus geen stoffen gympen of sneakers!! Ook in de zaal zijn goede schoenen belangrijk om blessures te voorkomen.

– De zaalwedstrijden zullen starten in het weekend van 11 november. De thuiswedstrijden zullen gespeeld worden in sporthal De Tinnegieter in Beuningen of sporthal de Kloosterhof in Weurt. De meiden vinden het leuk als er publiek komt aanmoedigen. Graag plaatsnemen op de tribunes en niet in de zaal.

– Bij elke wedstrijd is er een zaalwacht. Dat is een ouder van het spelende team. Wat zijn de taken van de zaalwacht:
* Deze zorgt ervoor dat de juiste palen en manden op het speelveld aanwezig zijn, samen met de leiding van de teams.
* Deze houdt de stand bij via het score bord.
* Deze houdt de tijd voor de scheidsrechter bij en geeft de scheidsrechter een seintje bij het einde van de eerste helft en het einde van de wedstrijd.
* De Welpen en Pupillen E1 spelen op een geel of rood veld in de sporthal. De andere teams spelen op het zwarte veld.
* De Pupillen E spelen op een 3 meter korf en met bal maat 4.
* In Weurt spelen de Pupillen D met vaste korf (in de grond ) van 3 meter. In Beuningen met de verplaatsbare palen, ook op 3 meter en met bal maat 4.
* De andere teams spelen allemaal met de vaste palen van 3,5 meter en met bal maat 5.
* In Weurt is er een bal maat 4 en 5 aanwezig bij de beheerder. In Beuningen liggen de ballen in de kast van NAS. Sleutel bij de beheerder.
* Bij blessures zorgt de zaalwacht dat er bij de beheerder een icepack gehaald wordt.

– Fleur van de Kruijssen is gestopt met het training geven aan de Welpen. Ze kan het met haar studie niet meer combineren. We bedanken Fleur voor haar inzet en wensen haar veel succes met haar studie. Lisanne Cobussen zal de trainingen overnemen. We wensen haar veel succes en korfbalplezier met onze Welpen.

– De kangoeroes gaan ook naar binnen en wel op 4 november, 25 november, 16 december, 13 januari, 3 februari, 24 februari, 17 maart en 7 april.

– De uitnodiging voor het Sinterklaasfeest van de Pupillen E, Welpen en Kangoeroes komt binnenkort, maar reserveer maar vast in je agenda: woensdag 22 november.

OKTOBER 2017

– Zaterdag 30 september zijn de 1e kampioenen gehuldigd bij s.v. NAS. De Pupillen E1 kregen een medaille, en taart van het bestuur en van de club van 50 een consumptie. Van hun ouders kregen zij een mooie groene handdoek met
naam.

IMG_8443

– Op vrijdagavond 13 oktober a.s. zal voor de zesde keer het koppelschieten plaatsvinden! Bij het koppelschieten staan twee korven op 7 meter van elkaar en gaat het erom welk koppel binnen een bepaalde tijd de meeste doelpunten maakt. Het koppelschieten is bedoeld voor de junioren, senioren en recreanten van NAS, maar ook ouders van (jeugd)leden en/of kaderleden worden van harte uitgenodigd om op deze gezellige avond mee te komen doen. Vanaf 19.30 uur gaan we in meerdere poules strijden, om uiteindelijk via kwart en/of halve finales in de finale te strijden voor de s.v. NAS koppelschieten – wisselbeker: de Jo Klaassen Bokaal! Doe je mee? Stuur dan een e-mail met de namen van het koppel naar: bohmerdonkers@chello.nl. Je opgave moet uiterlijk 9 oktober binnen zijn!

– Zondag 15 oktober kunnen de senioren 2 hun kampioenschap binnen halen bij winst tegen Astrantia/De Horst. Kom dus allemaal naar VIA Nas om 11:00 uur!

– De herfst begint al echt te komen. De binnentraininegn starten op maandag 30 oktober.
In de Tinnegieter
Maandag van 1800 tot 1930 uur C1
Donderdag van 1800 tot 1900 uur E1 en E2
Donderdag van 1900 tot 2000 uur C2
Donderdag van 2000 tot 2100 uur B1
Donderdag van 2100 tot 2200 uur S1 en S2
In de Leghe Polder
Dinsdag van 1830 tot 2000 uur B1
Dinsdag van 2000 tot 2130 uur S1 en S2
Donderdag van 1800 tot 1900 uur welpen
Donderdag van 1900 tot 2000 uur D1

– Zet vast in je agenda:
Woensdag 22 november
Sinterklaasmiddag voor de kangoeroes, welpen, pupillen E1 en E2.
Dinsdag 12 december kerststuk maken voor de leden vanaf 16 jaar en ouders van de jeugdleden.

– Club van 50
Binnenkort zal de vraag weer komen of je weer een jaar lid wilt zijn van de club van 50. We rekenen op jullie. Afgelopen jaar zijn de kampioenen getrakteerd op een consumptie, zijn de scheidsrechters in het nieuwe gestoken
en is er geld gegeven aan de kampcommissie voor het vervoer naar Slagharen. Het geld wordt dus goed besteed. Heb je nog leuke ideeen voor de club van 50 neem dan contact op met
Muriel Janssen 024-6770592
of met
Willie Bleumink 06-48612755

 **************************************************************************************************

Vrienden van s.v NAS

Buro voor architectuur BNA Pieter Oosterhout – Beuningen

Praktijk Mondhygiëne Seuntjens Beuningen

Croonen Dental Services Beuningen

Van Oosterwijk Molenschot bv

Dekker Osteopathie Beuningen

vdBerg Computerhulp Beuningen

Van Duinen Reclame Weurt

Van de Weerden bandenspecialist

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie Beuningen

Sportcafé De Tinnegieter

Shoeby Beuningen

Helpen Kiezen Nijmegen

Sporthal De Kloosterhof

Teunissen Tweewielers

Limburgia Wijchen

C. Jansen Grondverzet

Atlantic Slaapadvies & Bedcomfort

Assurantie Kantoor Ramakers

Gelsing Techniek

Restaurant de Heksenkeuken

* * * * * * *

Slijterij en Wijnhandel de Toog

Een bekende zaak met een nieuw gezicht!
Verhuurt alle noodzakelijke materialen voor een feestje; vraag naar de mogelijkheden.
Verzorgt graag uw persoonlijk cadeau of uw relatie- en kerstgeschenk.
Slijterij en Wijnhandel de Toog
Kerkplein 62
6641 BH Beuningen
024- 6771670
06-44928085
Email: info@slijterijdetoog.nl
Site: www.slijterijdetoog.nl

* * * * * * *

Mijn haarsalon

Ramona de Bot
Thomas van Heerenveldstraat 19
Weurt
(T) 06 52383666
(E) mijnhaarsalon@hotmail.com
(W) www.mijnhaarsalon.nl

**************************************************************************************************

De Heuve