Nieuws

Klik hier en ga direct naar de KNKV site voor het allerlaatste korfbal nieuws.

Wedstrijden woensdag 13 september 2023

MW2 – SDDL; beide teams waren aan elkaar gewaagd. NAS kreeg veel kansen. Monique kreeg een strafworp mee en scoorde. Ook het 2e doelpunt was van Monique. Ook SDDL kreeg kansen en scoorde. Eindstand 2-3.

MW1 – EENDRACHT; de 1e helft verliep lekker voor NAS en met een ruime voorsprong werd er gerust. Na de rust liep het  beter bij Eendracht en zakte NAS wat in. In de laatste 10 minuten herpakte NAS zich en won het overtuigd met 12-3.

Wedstrijden zondag 10 september 2023

JES/KLICK2 – NAS 1; NAS had actieve aanvallen met veel kansen. Helaas gingen de kansen er niet in en moest de verdediging lang volhouden om het dicht te houden. Na 25 minuten scoorde beide partijen één doelpunt. Net voor de rust scoorde NAS nog 2 doelpunten. In de tweede helft gingen de kansen er niet heel snel in, maar de verdediging van NAS bleef sterk. NAS ging er met de winst vandoor. Doelpunten: Lisa (2), Sterre, Lotte en Larissa. Eindstand 2-5.

Wedstrijden zaterdag 9 september 2023

Bij korfbalvereniging NAS zijn dit weekend de eerst wedstrijden gespeeld.

ODIO E1 – Pupillen E1; NAS ging goed van start en had super veel kansen en balbezit. Jinthe scoorde het eerste doelpunt voor NAS. ODIO wist ook te scoren en de doelpunten gingen gelijk op. Door goed samenspel wist NAS op het einde van de wedstrijd meer te scoren. Doelpunten Naomi (2), Kyara (2), Jara, Jinthe en Frederique. Eindstand 4-7. Strafworpen 1-3 gewonnen.

QUICK UP – Aspiranten C – ; het zonnetje scheen heerlijk bij QUICK-UP in St. Agatha. Ondanks dat we zonder wissels speelden en 2 “net herstelde” meiden, gingen de meiden met goede moed de wedstrijd in. Jolijn scoorde 0 -1 met een doorloop bal. Het team speelde erg goed samen. Er kwamen mooie acties uit dit samen spel.  Zoals de knik waarbij er bijna gescoord werd. Helaas gingen er niet meer ballen in. QUICK-UP kreeg ’n strafworp en scoorde. Eindstand 2 – 1. 

Wedstrijden zaterdag 17 juni 2023

NAS pupillen F – PR. IRENE; dit was de laatste wedstrijd van het seizoen. Het was een spannende wedstrijd, waarbij beide teams volop kansen kregen. NAS scoorde als eerste. De ruststand was 5-3. Nas speelden prima, maar vergaten af en toe te verdedigen, waardoor Pr Irene makkelijk kon scoren. De doelpunten werden gescoord door Sylvie 4x, Naomi 2x, Jinthe, Kyara en Zowi. Met strafworpen won NAS met 3-4

Wedstrijden woensdag 14 juni 2023

DOT – NAS Pupillen F1; er werd meteen goed verdedigd en de meiden waren fanatiek bezig. Het ging redelijk gelijk op, maar toch kwam NAS langzaam achter te staan en af en toe kwam er een superspeler in het veld. Ruststand 8-5. In de tweede helft moest de superspeler constant erin en dan weer er uit. De laatste 10 minuten had NAS het lastig want DOT scoorde alle kansen. Alle meiden hebben super hard gewerkt! Eindstand 21-14.
Doelpunten: Sylvie 2x Jara 3x en topscoorder Jinthe 9x.

NAS MW 2 – DIOSA; NAS speelde tegen kampioen DIOSA. NAS wist goed partij te geven, maar moest in DIOSA toch de meerdere erkennen. Uitslag 4-7. Doelpunten Monique, Lizanne en Anita 2.

Wedstrijden zaterdag 13 mei 2023

NAS Pupillen F – PRINSES IRENE; de meiden gingen goed van start en Jinthe wist er snel 3 te scoren. De teams gingen gelijk op, maar NAS bleef telkens voor staan. Bo scoorde onder andere een mooi afstandsschot. De laatste 10 minuten werd het erg spannend. NAS kwam achter te staan en er werd door sommige minder goed verdedigd. Eindstand 11-14 verloren. Doelpunten: Jinthe 3x, Frederique 2x, Sylvie 3x, Kyara 2x, Bo 1x. Strafworpen wel gewonnen met 4-3.

NAS Aspiranten C – ASTRANTIA; vorige week werd er dik verloren van dit team. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken het ging gelijk op. NAS had kansen, zo ook ASTRANTIA, maar ze wilde er niet allemaal in. Er werd goed overgespeeld, vrijgelopen, verdedigd en geprobeerd om op afstand te schieten. Uiteindelijk werd het gelijk 4-4. Doelpunten; Fiene 1x, Aniek 2x en Jade 1x.

Wedstrijden woensdag 10 mei 2023

NAS MW2 – FORTUNA; de streekderby tegen Fortuna uit Bergharen. NAS was in de zaal al twee de sterkere geweest en ook nu scoorde NAS makkelijker en won met 11-5. Doelpunten van Maaike 2, Monique, Lizanne 2, Cindy 3, Isa, Petra en Laura.

NAS MW1 – SKUNK (studententeam uit Nijmegen); dit team speelde erg goed. De bal ging razend snel rond en er werd volop gescoord. Er was nauwelijks balverlies. NAS speelde niet slecht, maar moest haar meerdere toch echt erkennen. Eindstand 7-16.

Wedstrijden zaterdag 6 mei 2023

HEUMEN – NAS Pupillen D; de wedstrijd ging mooi gelijk op. Heumen scoorde het eerste doelpunt. Daarna scoorde Jade voor NAS 2 doelpunten achter elkaar. Vervolgens scoort Heumen 2 keer. Eva wist er nog 2 in te gooien. Ook Heumen scoorde nog 2 keer. Fiene scoorde er nog één voor NAS. Een spannende wedstrijd met veel doelpunten. Na de rust gingen ze er iets minder makkelijk in. Heumen wist er nog 2 te scoren. Voor NAS scoorde Jade nog een doelpunt. De eindstand is 7-6 geworden. Jammer dames, goed jullie best gedaan.

NAS A1- BMC A2; einduitslag 4-14

NAS C1- ASTRANTIA C1; einduitslag 2-7

NAS S1- QUICK UP S1; einduitslag 9-7

Wedstrijden zaterdag 15 april 2023

De buitencompetitie voor korfbalvereniging NAS is weer begonnen.

NAS Aspiranten C – TOG; de eerste doelpunt was voor NAS, door Madelynn. Er werd goed verdedigd en vrij gelopen. Mara heeft ook gescoord. Het stond 2-2. NAS had kansen, maar wilde er niet allemaal in. Uiteindelijk scoorde TOG 3 keer. Uitslag 2-3. Goed gespeeld meiden.

NAS Pupillen D – ODIO; de meiden van NAS gingen goed van start. Jade scoorde als eerste een mooi afstand schot. ODIO bleef moet achter en wist te scoren. Daarna kreeg Eva een strafworp, die ze mooi maakte. We gingen de rust in met een 2-3 achterstand. Helaas voor NAS ging de tweede helft wat moeizamer. Emma wist er nog wel een hele mooie in te gooien. In het begin wisten ze het nog aardig dicht te houden, maar op het einde werd er door ODIO nog 6 keer gescoord. De eindstand is 3-9 geworden. Helaas dames, volgende keer beter!

Wedstrijden zaterdag 1 april 2023

DIOSA – NAS Pupillen F; in de eerste helft ging de stand heel gelijk op. NAS had veel kansen en stond zelfs een keer voor met 2-4. Ruststand 4-4.
In de tweede helft kwam NAS steeds iets verder achter te staan. Verdedigen was lastig en de tegenstanders waren groot. Eindstand 9-6
Doelpunten Frederique 2x, Jinthe,  Jara, Sylvie en  Kyara.

DIOSA – NAS Pupillen D; NAS ging moeizaam van start. DIOSA scoorde snel 2-0. We moesten aan de bak. Dat deden ze ook. Emma, Fiene en Eva scoorde alle drie. DIOSA scoorde er ook nog 2. We gingen de rust in met een 4-3 tussenstand.  Na de rust ging NAS goed van start. Jade en Eva hebben gescoord en Fien ook nog 2x. De eindstand is 5-7 geworden. Mooie uitslag meiden.

NAS Aspiranten C – EENDRACHT Mook; het ging aardig gelijk op. Nienke scoorde de 1e. Madelynn de 2e. Het stond even gelijk 2-2. EENDRACHT had ook kansen, maar die wilde er niet in. Eva scoorde de 3e. Uitslag 3-2. De meiden zijn 2e geworden in de competitie. Super goed gedaan meiden. Op naar de buiten competitie.

Wedstrijden woensdag 29 maart 2023

NAS MW 2- SPES/VIOS. Vorige week nog een grote overwinning voor NAS maar die bleef uit. NAS pakte wel een 2-0 voorsprong, maar kon dat niet volhouden. De ruststand was 3-3. Na de rust lukte het de aanval niet om te scoren. Kansen waren er voldoende, maar de bal wilde er niet in. In de laatste 10 minuten was het dan toch eindelijk raak en zo wist NAS te winnen met 5-3. Doelpunten van Maaike 2x, Lizanne, Anita en Lotte.

Wedstrijden zondag 26 maart 2023

QUICK UP – NAS A1; in de eerste helft ging het heel gelijk op. NAS stond ook regelmatig voor (3-5). In de rust stonden we toch 6-5 achter. QUICK UP scoorde veel van veraf en zat dicht op de verdediging. NAS kwam nog verder achter (12-7). Laatste deel van de wedstrijd werd het toch nog spannend. Er werden onder andere veel vrije worpen gescoord door NAS. Helaas verloren. Eindstand 13-12. Doelpunten Lisa 5x, Kirsty 2x, Mandy 2x, Linde 1x, Lotte 1x en Sterre 1x.

Wedstrijden zaterdag 25 maart 2023

SPES – NAS Pupillen D; de meiden waren aan elkaar gewaagd. Het ging er soms hard aan toe. Over en weer waren er veel kansen, maar de ruststand bleef 0-0. De tweede helft ging het bij NAS net iets beter. Eva scoorde het eerste doelpunt. Door goed samen te werken, wist Jade er nog 2 te scoren. Ook SPES heeft er nog 2 gescoord. De eindstand is 2-3. Heel knap gedaan, dames!

NAS Pupillen F – TOG; NAS speelde snel en goed de bal over naar elkaar. Dit werd beloond met heel veel kansen. Er werd veel gescoord. Ondanks dat TOG bijna de hele wedstrijd een superspeler heeft gehad. Eindstand 20-8. Doelpunten: Kyara 6x, Jinthe 5x, Jara 4x ,Sylvie 3x, Bo 2x en Naomi 1x.

MOSA – NAS Aspiranten C; MOSA scoorde als 1e. Daarna scoorde Alischa het 1e en het 4e doelpunt voor NAS. Er werd goed overgespeeld en uitverdedigd. NAS had verschillende afstandsschoten, maar die gingen er niet allemaal in. Aniek scoorde 2x. Fiene 1x. En Mara 1x. Mosa scoorde daarna nog 2x. Goed gewerkt meiden. Eindstand 3-6.

Wedstrijden donderdag 23 maart 2023

NAS A1 – SVO; donderdag 23-03 een inhaalwedstrijd. De stand ging de hele wedstrijd gelijk op. Het einde van de wedstrijd was heel spannend. Het bleef lang gelijk (4-4) en er werd weinig gescoord. NAS wist in de laatste 10 seconden toch het winnende doelpunt te scoren. Eindstand 5-4.

Wedstrijden woensdag 22 maart 2023

SPES/VIOS – NAS MW 2; de 1e helft ging het gelijk op. Zodra er 1 team scoorde. volgde meteen het andere team. In de 2e helft bleef het lang gelijk, maar het was NAS die aan het langste eind trok en de punten mee naar huis nam. Eindstand 4-9. De doelpunten zijn voor NAS zijn gemaakt door: Lizanne 4x, Cindy 1x, Linde 2x, Kirsty 1x, Lotte 1x.

Wedstrijden zondag 19 maart 2023

NAS Senioren – VIOS/SPES; NAS maakte een hoop doelpunten en was fanatiek op de bal. De bal werd vaak onderschept door NAS, hierdoor vooral de tweede helft veel kansen gehad. Afstandsschoten gingen er vandaag goed in. 14-2 gewonnen. Doelpunten: Lisa 4x, Linde 3x, Kirsty 2x, Ruth 2x, Didi 2x en Mandy 1x.

Wedstrijden zaterdag 18 maart 2023

SPES – NAS Pupillen F1; NAS begon goed, Sylvie scoorde 3x op rij. SPES scoorde ook 2x en daarop volgde een afstandsschot van Bo (2-4).
In de tweede helft bleven er doelpunten van beide partijen komen. En ook Jinthe scoorde van ver. Eindstand 6-8. Doelpunten: Sylvie 4x,Naomi 2x,  Jinthe 1x en Bo 1x.

MERSELO A1 – NAS Junioren A1; iedereen was positief en fanatiek bezig. Er werd over het algemeen snel, ruim en gevarieerd gespeeld. Er werden mooie afstandsschoten gescoord door Liz-Sophie en Isis. De dames hebben de winst binnen. Eindstand 6-10. Doelpunten: Isis 3x, Kirsty 2x, Lisa 2x, Alisha 1x, Aniek 1x, Liz-Sophie 1x.

MKV C1 – NAS Aspiranten C; weer een spannende wedstrijd. MKV scoorde als 1e. Er werd goed rond gespeeld en vrij gelopen. Ook NAS scoorde 5x. Aniek 2x, Jade 1x en Madelynn 2x. MKV scoorde 7x. Uitslag 7-5. Jammer dat de aspiranten 1e plek nu niet meer in eigen hand hebben met nog 2 wedstrijden te gaan. Het is nog wel mogelijk maar dan ze afhankelijk van puntverlies van TOG.

Wedstrijden woensdag 15 maart 2023

PLAYING GIRLS – NAS MW2; een jeugdig team met een 20 jaar jonger gemiddelde als NAS. NAS ging vol aan de bak, maar moest toch de meerdere erkennen. Eindstand 10-3. Voor NAS heeft gescoord; Mandy, Cindy en Anita.

Wedstrijden zaterdag 11 maart 2023

NAS Pupillen F – DAW; NAS kreeg meteen veel kansen en kwam op voorsprong door 3 doelpunten van Sylvie. Er kwam een superspeler in het veld voor DAW. De meiden van NAS deden goed hun best om ook de superspeler te verdedigen. In de tweede helft ging het gooien en vangen minder goed bij NAS. DAW had daardoor een stuk meer kansen. Eindstand 10-8 gewonnen. Doelpunten: Sylvie 4x, Bo 3x, Naomi 2x, Jara 1x. Strafworpen 1-1. Mooi onderhands doelpunt van Jinthe.

NAS Pupillen D – ODIO; NAS ging goed van start en het eerste kwart scoorde Eva, maar ODIO scoorde ook. Voor de rust scoorde Femm nog een mooi doelpunt, waar ze heel blij mee was. De ruststand was 2-1. De tweede helft ging NAS goed verder en scoorde Eva en Fiene nog een keer, maar ODIO scoorde ook nog een aantal keer. Eindstand 4-8. Heel erg hard gewerkt dames. Volgende keer beter.

NAS Aspiranten C – DAW; er werd goed verdedigd en liepen goed vrij. DAW scoorde als 1e. Daarna scoorde Madelynn. NAS had verschillende afstand schoten en andere kansen, maar die wilde er niet in. Alisha scoorde de 2e en Eva de 3e. Goed gewerkt meiden. Eindstand 3-1.

Wedstrijden woensdag 8 maart 2023

NAS Pupillen C1 – TOG; de nummer 2 van in de competitie. Het werd dus spannend of NAS de 1e plek kon behouden. Er werd goed verdedigd, vrij gelopen en over gespeeld. Nienke kreeg een strafworp en die ging erin. Fiene scoorde de 2e, Aniek de 3e, Nienke kreeg nog een strafworp en die ging er ook in (4e), Mara maakte de 5e en Nienke de 6e. Het werd nog spannend. TOG heeft 5x gescoord. Eindstand 6-5. Goed bezig meiden.

Wedstrijden zondag 5 maart 2023

NAS 1 – DIOSA; het was voor het publiek een erg mooie en spannende wedstrijd. Beide teams scoorde om en om tot even na de rust. Bij 7-7 liep DIOSA uit naar 7-10. NAS bleef knokken en hard werken en sleepte er net voor tijd de 10-10 uit. De morele winnaar van deze wedstrijd!

Wedstrijden zaterdag 4 maart 2023

FORTUNA – NAS Pupillen F1; allebei de teams waren met een groot aantal spelers, dus 5 tegen 5 gespeeld ipv 4 tegen 4. NAS kwam al snel voor te staan, dit is de hele wedstrijd zo gebleven. Wel heeft FORTUNA ook een aantal keer kunnen scoren, omdat NAS er soms te laat bij stond. De meiden hebben veel kansen gehad om te scoren. Sylvie was de topscoorder van vandaag! Eindstand 7-13 gewonnen. Doelpunten Sylvie 5x, Naomi 2x, Bo 2x, Frederique 1x, Jara 1x, Jinthe 1x en Kyara 1x. Strafworpen verloren met 6-1, wel goed geoefend met onderhands gooien.

SVO – NAS Pupillen D; de wedstrijd ging meteen fanatiek van start en het eerste doelpunt was voor SVO. Ook het tweede doelpunt was voor SVO. Door een mooi schot van Emma stond het al snel 2-1. Voor de rust scoorde Jade ook nog een mooi doelpunt. Ze gingen de rust in met een 3-1 stand.
De tweede helft ging het moeizamer voor NAS. SVO scoorde nog 4 keer en voor NAS maakt Jade een mooie strafworp. Helaas is de eindstand 7-3 geworden.

Wedstrijden woensdag 1 maart 2023

NAS MW 2 – KLIMOP; altijd een leuke en gezellige wedstrijd. NAS is echter de betere partij en scoort flink. Toch hadden zowel KLIMOP als NAS veel pech, de bal raakte vaak de korf, maar ging er niet in. Eindstand 11-1. Er is gescoord door Maaike 4x, Anita 3x Linde 2x en Cindy 2x.

Wedstrijden zaterdag 11 februari 2023

DE HORST – NAS Pupillen F; DE HORST F1 is een hele goede tegenstander. NAS kwam al snel achter te staan. Ze gingen met 8-0 de rust in. De meiden waren nog wel erg gedreven en enthousiast aan het korfballen. In de tweede helft werd het beloond en scoorde Kyara 4x. De meiden hebben goed hun best gedaan, vooral het verdedigen ging stukken beter dan eerdere wedstrijden. Helaas wel verloren. Eindstand 15-4.
Doelpunten Kyara.

HEUMEN – NAS Pupillen D; NAS ging moeizaam van start, daardoor wist HEUMEN de eerste helft 6 keer te scoren. Door een mooie aanval scoorde Eva voor Nas. De ruststand was 6-1. De tweede helft deed NAS het beter. Ze zetten mooie aanvallen op en dat werd beloond door 2 doelpunten van Fiene. Het laatste deel wist HEUMEN weer 3 keer te scoren en Eva nog één keer voor Nas. De eindstand is 9-4 geworden. Volgende keer beter, meiden.

Wedstrijden woensdag 8 februari 2023

NAS MW 2 – KLIMOP; het was een waar doelpunten festijn voor NAS. Er werd maar liefst 18 keer raak geschoten. KLIMOP wist er ook 3 te scoren, waardoor de eindstand 18-3 werd. De doelpunten van NAS werden gescoord door Lizanne 5, Anita 4, Maaike 4, Mandy 2, Lisa, Kirsty en Cindy.

Wedstrijden zaterdag 4 februari 2023

NAS Pupillen D – DE HORST; NAS ging goed van start, kreeg veel kansen. Fiene scoorde het eerste doelpunt met een mooie doorloop. Daarna scoorde Jade een korte kans. We gingen de rust in met een ruststand van 2-0.
De tweede helft had NAS meer moeite met de kansen af te maken. Toch wist Emma een mooi afstand schot te maken en ook Fiene en Eva wisten hem er nog in te gooien. DE HORST maakte ook nog een doelpunt. Einduitslag 5-1.

NAS Pupillen F1 – DIOSA; het ging gelijk op. NAS was over de gehele wedstrijd niet fanatiek genoeg en gooide niet goed genoeg in elkaars handen. Op het einde van de wedstrijd werd het nog spannend. De meiden hebben goed hun best gedaan, maar helaas toch net verloren. De eindstand 10-11. Met het nemen van strafworpen heeft NAS wel gewonnen met 6-4, daarvan weer een aantal mooi onderhands genomen en gescoord.

Wedstrijden woensdag 1 februari 2023

NAS MW 2 – FORTUNA; het was een streekderby. NAS begon sterk en maakte mooie aanvallen en daar vielen meteen een aantal doelpunten. FORTUNA kreeg wel kansen, maar verzuimden te scoren. Zo werd het een ruime overwinning voor NAS. Doelpunten van Maaike, Monique 2, Linde 2, Kirsty 2 en Cindy 3. Einduitslag 10-3.

Wedstrijden zaterdag 28 januari 2023

DE HORST – NAS Pupillen D; de dames van NAS gingen goed van start. Ze speelden goed samen en daarom kon Femme in de eerste helft 4 doelpunten maken. De ruststand was 0-4. De tweede helft ging NAS goed verder. Jade scoorde een mooi afstand schot. Ook Fiene gooide hem er mooi in. Op het einde wist Femme nog een mooi afstand schot te scoren. De eindstand is 0-7 geworden. Goed gespeeld dames.

QUICK UP – NAS Aspiranten Cl er werd goed verdedigd en vrij gelopen het duurde even voor er gescoord werd. NAS had verschillende kansen, maar ze wilde er niet allemaal in. Er werd ook goed verdedigd door de tegenstander. Het werd 0-10. Er is gescoord door Madelynn 4x, Aniek 2x, Mirre 1x, Eva 2x en Nienke 1x. 

Wedstrijden woensdag 25 januari 2023

NAS MW1 – KLIMOP; NAS begint sterk en met mooie aanvallen was het 4-0. NAS werd slordig en onnauwkeurig en liet Klimop langzaam dichterbij komen. Het werd spannend van de grote voorsprong was nog maar 1 puntje over. NAS wint deze mooie wedstrijd met 9-8.

Wedstrijden zondag 22 januari 2023

Nas 1 – QUICK UP; een mooie, spannende wedstrijd waarbij het team van NAS een compliment verdient. Erg hard gewerkt, samen er tegen aan gegaan en zo beleven de punten in Beuningen. Gewonnen met 10-9.

Wedstrijden zaterdag 21 januari 2023

TOG – NAS Pupillen F; NAS had heel veel kansen, maar een beetje pech met scoren. Bo scoorde in de eerste helft een fantastisch afstandsschot. NAS had een kleine voorsprong. Eindstand 3-4. Doelpunten: Naomi, Bo, Sylvie, Kyara. Met de strafworpen heeft NAS ook gewonnen met 0-5. Zowi heeft heel knap onderhands een strafworp gescoord.

NAS Pupillen D – DIOSA; de meiden van NAS gingen goed van start. Fiene scoorde het eerste doelpunt van afstand. Ook Femme wist de bal er mooi in te gooien. Na de wissel ging NAS goed verder. Door goed samen te werken scoorde de eerste helft Emma 3 keer, Femm 1 keer en ook Daniek maakte een heel mooi doelpunt. De ruststand was 7-0. Ook in de tweede helft werd er door NAS gescoord. Eva scoorde de eerste 2. Daarna Emma 1.
2 door Jade en Femm sloot af met nog 2 doelpunten. Knap gedaan dames!! Eindstand: 14-0.

NAS Aspiranten C – MOSA; het was een leuke wedstrijd, het ging aardig gelijk op. Er werd heel goed verdedigd dus het duurde ook even voor er gescoord werd. Nienke scoorde 2x en Eva 1x. Goed bezig meiden.

NAS A1 –ODIO; einduitslag 3-14.

Wedstrijden woensdag 18 januari 2023

NAS MW 2 – DIOSA; een tegenstander waar NAS een paar weken geleden nog van verloren heeft. NAS had een aantal jeugdspelers nodig om het team compleet te maken. Het werd een mooie wedstrijd en deze keer wist NAS te winnen met 5-2. Voor NAS is er gescoord door: Linde 2, Cindy 2 en Petra.

Nas MW 1 – De Horst; einduitslag 10-16.

Wedstrijden zaterdag 14 januari 2023

NAS Pupillen F – SPES; de meiden gingen goed van start met scoren en hadden een kleine voorsprong. De teams gingen gelijk op. Ruststand: 5-3
In de 2e helft ging het gooien en vangen heel moeizaam bij NAS. SPES was meer aan de bal en scoorde meer doelpunten. De meiden kwamen achter te staan. In de laatste minuut scoorde NAS en werd het gelijk. Naomi scoorde in de laatste secondes het winnende doelpunt. Eindstand: 11-10.
Doelpunten: Jinthe 3x, Naomi 3x, Frederique 2x, Jara 2x en Bo.

NAS Aspiranten C – MKV; De wedstrijd ging aardig gelijk op. NAS scoorde als 1e en dat was Fiene. Daarna scoorde Fiene de 2e. MKV had kansen, maar die gingen er niet in. Alisha scoorde de 3e. NAS had afstand schoten, maar die gingen er vandaag niet in. In de 2e helft scoorde MKV 2x. Nienke scoorde nog voor Nas. Eindstand: 4-2. Goed gewerkt meiden.

Wedstrijden woensdag 11 januari 2023

NAS MW 2 – PLAYING GIRLS; een moeilijke wedstrijd gezien de leeftijd van de dames van Playing Girls, zeker 25 jaar jonger is. Het zat Playing Girls in de 1e helft zeker niet mee. Kregen veel kansen, maar er werd weinig gescoord. NAS kon goed bijblijven en zelf een kleine voorsprong nemen. Aan het eind werd het spannend, maar NAS won met 8-6. Voor NAS scoorde Petra 2, Anita2, Larissa, Tamara, Debby en Laura.

Wedstrijden zaterdag 7 januari 2023

NAS Pupillen D – DIOSA; het eerste kwart van de wedstrijd ging moeizaam voor NAS. DIOSA had 4 kansen, die er ook allemaal in gingen. Het tweede kwart herpakt NAS zich. Door een mooie aanval wist Eva een doelpunt te scoren. Voor de rust scoorde DIOSA ook nog één doelpunt. De ruststand was 5-1. Na de rust waren er over en weer kansen. Bij NAS wilde ze er niet in en bij DIOSA wel. De laatste 10 minuten scoorde Femm een heel mooi afstand schot. De eindstand is 9-2 geworden. Jullie hebben je best gedaan. Volgende keer beter.

Wedstrijden zaterdag 17 december 2022

DAW – NAS Pupillen F; het was een spannende wedstrijd, zeker de 1e helft. Er werd om en om door beide teams gescoord. NAS ging met een kleine voorsprong de rust in 6-8. Na de rust scoorde DAW 7-8, maar NAS liep langzaam uit naar een verdiende overwinning 9-13. De doelpunten; Jinthe 2x, Jara 2x, Silvie 3x, Zowi, Frederike 2x, Naomi 2x, Kyara.                                                                                                                           

DAW – NAS Aspiranten C; de meiden coachten elkaar goed, verdedigde goed en liepen goed vrij. Ze deden erg hun best. Eindstand 1-7. Er is gescoord door Madelynn, Mirre 3x, Mara 3x. Goede bezig meiden! Nu lekker vakantie en op naar het nieuwe jaar.

NAS S1 – SVO; eindstand 12-6

NAS MW1 – SPES; eindstand 5-6

Wedstrijden zaterdag 10 december 2022

NAS Pupillen – FORTUNA; NAS ging als een speer. Er werd snel overgespeeld en er kwamen mooie aanvallen. Al gauw was het 4-0 en toen mocht FORTUNA de superspeler inzetten, maar daar liet NAS zich niet door intimideren en speelden goed verder. De eindstand; 12-4. Einstand strafworpen 6-4. Een hele goede prestatie van onze jongste jeugd!

NAS Pupillen D – SVO. NAS was niet goed wakker en stond binnen de kortste keren met 0-2 achter. Dat hadden ze even nodig, want opeens gingen ze goed overspelen en mooie acties maken. Voor de rust maakten ze 3-2 door doelpunten van Eva, Fiene en Jade. Ook na de rust was NAS goed op dreef. NAS bleef mooie acties maken en zo werd het 6-2. Deze keer werd er gescoord door Femme 2x en Jade.

NAS A1 – ONA/ASTRANTIA; eindstand 5-15.

Wedstrijden zaterdag 3 december 2022

NAS Aspiranten C – De HORST; de meiden van NAS deden hun best, maar De HORST verdedigde goed. Toch wist NAS te scoren en wel 9x. De HORST had ook kansen, maar die gingen er niet allemaal in. Voor NAS scoorde Nienke 1x, Fiene 1x, Alisha 1x, Aniek 4x (waaronder 1 strafworp), Emma 2x. Knap meiden! Eindstand 9-5.

NAS Pupillen F – De HORST; De HORST ging goed van start en het was al snel 0-3. Bij NAS kwam de superspelen erin en daardoor kwamen er meer kansen. De ruststand was 3-7. Na de rust werd er goed verdedigd, maar werden de meiden ook regelmatig afgeleid. De HORST was te goed. Met het nemen van strafworpen won NAS met 6-4. Doelpunten: Frederique 4x, Naomi 2x, Kyara 1x, Sylvie 1x en Bo 1x. Eindstand 9-27.

NAS A1 – SDDL; eindstand 5-7.

NAS D1 – Heumen; eindstand 6-5.

Wedstrijden woensdag 30 november 2022

DIOSA – NAS MW 2; de wedstrijd was een paar minuten oud toen Sandra vervelend viel en daarbij op haar pols terecht kwam. In de ziekenhuis bleek deze gebroken. We wensen haar een spoedig herstel. DIOSA was een maatje te groot voor NAS. Toch bleef het tot lang in de 2e helft maar 3-1. In de laatste 10 minuten werd er toch nog gescoord. Eindstand 7-2. Voor NAS scoorde Larissa en Anita.

Wedstrijden zondag 27 november 2022

NAS 1 – SDDL 1; eindstand 10-11.

Wedstrijden zaterdag 26 november 2022

EENDRACHT – NAS Aspiranten C; EENDRACHT was de eerste helft beter met aanvallen en verdedigen, maar toch scoorde Madelynn 2x en Alischa 1x. De 2e helft werd er nog 8x gescoord door NAS. Er werd goed verdedigd en vrij gelopen, zodat er gescoord kon worden en ook verschillende afstand schoten gingen erin. Madelynn scoorde nog 3x, Alischa scoorde nog 2x, Femke scoorde 1x, Nienke 1x, Fiene 1x. Goed bezig meiden. Eindstand 0-11.

FORTUNA – NAS A1; eindstand 18-5.

Wedstrijden woensdag 23 november 2022

NAS MW1 – FORTUNA; de punten werden eerlijk verdeeld. Eindstand 5-5.

FORTUNA – MW2; FORTUNA was de bal vergeten. De sporthal in Dreumel had alleen volleyballen, daar gingen we mee aan de slag. NAS was er goed in, 4 aanvallen en meteen 4 doelpunten. FORTUNA kwam niet in hun spel en NAS combineerde goed en er waren mooie aanvallen. NAS wint met grote cijfers, eindstand; 2-11. Doelpunten; Maaike 3, Lizanne 2, Cindy 2, Anita 2, Larissa en Petra.

Wedstrijden zondag 20 november 2022

NAS 1 – Fortuna 2; eindstand 4-5.

Wedstrijden zaterdag 19 november 2022

NAS pupillen D – SPES; het zaalseizoen is weer begonnen. De teams waren aan elkaar gewaagd. De eerste helft bleef het lang 0-0. Tot Eva het eerste doelpunt maakte voor Nas. Voor de rust kreeg NAS een strafworp mee die Emma er mooi in schoot. De tweede helft kwam SPES goed terug en scoorde 7 keer. Ook NAS wist er nog één in te gooien. Een heel mooi doelpunt van Eva. De eindstand 3-7.

NAS aspiranten C – Quick Up; er werd goed verdedigd, vrij gelopen en gescoord. Madelynn scoorde 4x, Ilse 1x, Alischa 3x, Tess 2x, Mara 1x, Eva 2x, Nienke 1x en Aniek 2x. Zelfs de afstandsschoten gingen erin. De meiden zijn goed van start gegaan. De eindstand 16-0.

NAS A1 – Quick up; eindstand 5-15.

Wedstrijden zondag 23 oktober 2022

DIOSA – NAS Senioren; de senioren van NAS konden ook kampioen worden, als zij de nummer 1, DIOSA, zouden verslaan. Helaas speelden NAS niet hun beste wedstrijd en moesten zij in DIOSA hun meerdere erkennen. Eindstand 6-1.

Wedstrijden zaterdag 22 oktober 2022

DES – NAS Aspiranten C1; afgelopen zaterdag de kampioenswedstrijd in Vierlingsbeek tegen DES. NAS stond 1e en DES 2e. De meiden hadden er zin in. Er was veel publiek meegekomen. Ze speelden erg goed, ze liepen vrij speelden goed over en kregen kansen. Nienke heeft 2x gescoord. Na de rust scoorden DES ook 1x. Ook Eva heeft gescoord voor NAS. Toen klonk het eind signaal en werd NAS C1 herfstkampioen. Toppers, jullie hebben goed je best gedaan. Zeker verdiend! De meiden kregen een mooie medaille en een heerlijke taart. Dankjewel NAS. Het was een feestje!! Eindstand 1-3.

Wedstrijden zaterdag 15 oktober 2022

NAS Aspiranten C – BE QUICK; de meiden hadden er weer zin in. Er werd goed vrijgelopen, overgespeeld en op de korf geschoten. NAS scoort 9 keer!! NAS had nog meer kansen, maar die wilde er niet in. Goed gedaan meiden. De doelpunten zijn gemaakt door: Nienke 2x, Alischa 5x, Eva 1x en Tess 1x. Eindstand 9-0.

NAS Pupillen F – SPES; het was een spannende wedstrijd. Eerst scoort NAS, toen SPES en zo ging het eigenlijk wel de gehele wedstrijd door. In de 2e helft werd NAS wat slordiger met het overgooien van de bal en daar profiteert SPES van. Eindstand 6-8.

NAS A1 – QUICK UP; QUICK UP de nummer 1 uit de poule en bij winst zou dit team kampioen zijn. NAS geeft goed partij, maar uiteindelijk gaat de winst en het kampioenschap naar QUICK UP. Eindstand 2-6.

Wedstrijden woensdag 12 oktober 2022

NAS MW2 – PLAYING GIRLS; eindstand 5-6.

NAS MW1 – FORTUNA; eindstand 3-4.

Wedstrijden zondag 9 oktober 2022

NAS 1 – Fortuna; eindstand 12-11.

Wedstrijden zaterdag 8 oktober 2022

NAS Aspiranten C – DES; de meiden hadden er zin in. Ze deden allemaal hun best. Er werd vrij gelopen, goed verdedigd en goed over gespeeld. Madelynn scoorde de 1e en vervolgens ook de 2e. Met de rust stond NAS voor met 2-0. DES kwam terug en scoorde 2x. Daarna scoorde Madelynn ook nog 2x. Het werd dichtgehouden en er werd hard gewerkt door alle meiden. Jullie zijn toppers meiden! Eindstand 4-2.

NAS Pupillen D – ODIO; NAS ging met goede moed van start. Ze deden goed hun best. Helaas wilde ze er niet in. ODIO had meer geluk en wist 5x te scoren. Jammer, volgende keer beter. Eindstand 0-5.

NAS Pupillen F1 – FORTUNA; de meiden hadden de eerste 10 minuten heel veel kansen, maar helaas veel pech. De bal kwam vaak op het randje. Jinthe kreeg het toch voor elkaar om een doelpuntje te maken (1-0). Later in de wedstrijdje scoorde Jinthe nog twee keer en FORTUNA zelfs drie keer (3-3). Tweede helft waren de meiden net niet fanatiek genoeg met verdedigen en liepen de doelpunten bij FORTUNA verder op. NAS scoorde er ook nog 1 doelpuntje bij. Eindstand 4-5. Doelpunten Jinthe 3x en Kyara 1x. Eindstand strapworpen 1-1

NAS A1 – SDDL A1; eindstand 3-4.

Wedstrijden woensdag 5 oktober 2022

TOG – MW1; eindstand 9-9.

KLIMOP – WM2; er waren veel doelpogingen nodig, voordat er gescoord werd. NAS was duidelijk de betere partij en heeft 7x gescoord. De doelpunten zijn gemaakt door: Maaike 2x, Cindy 2x, Lizanne 2x en Anita. Eindstand 1-7.

Wedstrijden zaterdag 1 oktober 2022

ONA – NAS F1; de meiden waren goed aan het verdedigen. Toch kreeg ONA het voor elkaar om een doelpuntje te scoren (0-1). De teams gingen gelijk op. Het overgooien ging in de tweede helft steeds beter. Er waren mooie kansen voor beide partijen en Naomi scoorde een mooi doelpunt (1-1). Helaas lukte niet meer om er nog een doelpuntje bij de scoren, maar het onderscheppen van de bal ging super, de meiden maakte het moeilijk voor ONA. Eindstand 1-1. Naomi 1x. Strafworpen 3-4 gewonnen.

VIOS – NAS Pupillen D; NAS ging goed van start. Door goed samen te spelen en goede acties te maken, scoorde Fiene het eerste doelpunt. Door een korte kans van Emma, gingen we de rust in met een 0-2 stand. De tweede helft ging NAS goed verder. Ze hadden veel kansen en Britt scoorde een mooi afstands-schot. Ook Emma gooide hem er van een verre afstand in. De eindstand is 0-5 geworden. Knap gedaan dames.

EENDRACHT -NAS Aspiranten C; NAS probeerde vrij te lopen en te verdedigen. Toch scoorde Eendracht als 1e. Daarna werd er gescoord door Eva en Jade. Fiene werd aan de zijkant verdedigd en kreeg een strafworp en die ging erin. Eva scoorde nog een keer. NAS had nog verschillende kansen, maar die wilde er niet in. Eindstand 4-4.

SVO A2- NAS A1; eindstand 15-2.

Wedstrijden woensdag 28 september 2022

NAS MW1 – SPES; einduitslag 8-1.

Wedstrijden zaterdag 24 september 2022

SVO – Pupillen D; de meiden van NAS gingen meteen goed van start. Femme maakte het eerste doelpunt. Door een goed samenspel, ,wisten Fiene, Eva en Emma er ook één in te gooien. Na de rust gingen de doelpunten er iets lastiger in, maar Fiene en Emma scoorden er nog één. Ook SVO scoorde er nog één. De eindstand is 1-6 geworden. Goed gespeeld dames!!

SPES F2 – Pupillen F1; Naomi scoorde al snel het eerste doelpunt (0-1). In het verloop van het spel liepen de doelpunten voor NAS op door twee mooie doelpunten van Jinthe (0-3). In de tweede helft kreeg SPES een superspeler in het veld. Het was lastig om het helemaal dicht te houden met een extra speler voor SPES. SPES scoorde 2x (2-3). De laatste 10 minuten zijn er nog mooie kansen geweest voor NAS, maar het lukte niet meer om te scoren. Door de goede inzet tijdens het verdedigen heeft NAS de voorsprong nog kunnen behouden. Eindstand 2-3. Doelpunten Naomi en Jinthe 2x.

QUICK UP – Aspiranten C; de meiden hadden er weer zin in. Er werd goed gespeeld, vrij gelopen en overgespeeld. Door NAS werd 9x gescoord; Nienke, Tess, Alischa 4x en Mirre 3x. Goed bezig meiden hou dit vast. 

NAS A1 – QUICK UP; eindstand 10-6

Wedstrijden woensdag 21 september 2022

SDDL – MW2; een lekkere wedstrijd, mooi weer. Snel scoorde SDDL de 1-0, maar NAS bleef lekker aanvallen en al snel viel de 1-1. Net voor de rust  scoorde NAS de 1-2.  De 1e bal na de rust was raak 1-4. Zo liep NAS langzaam uit. NAS lijkt sterker, maar SDDL miste te veel kansen. Zo krijg je een vertekende uitslag van 1-7 . Voor NAS scoorde Debby 2x, Anita 2x, Monique, Larissa en Cindy.

Wedstrijden zaterdag 17 september 2022

NAS A1 – SDDL A1; uitslag 4-10.

NAS Pupillen E – ODIO; NAS speelt een uitwedstrijd in Millingen tegen ODIO.
Nas ging moeizaam van start. Het lukte NAS niet om de bal rond te laten gaan en hun eigen spel te spelen. De ruststand was 0-3. Na de rust liep de aanval wat beter en kreeg NAS mooie kansen. Ze wilde er helaas niet in, maar bij ODIO lukte dat wel. Eindstand 0-6. Volgende keer beter NAS.

NAS Pupillen F- FORTUNA; NAS speelt een uitwedstrijd tegen FORTUNA. FORTUNA scoorde al snel 2 doelpunten (2-0). In het verloop van het spel liepen de doelpunten van beide teams op. Kyara maakte een mooi doelpunt voor NAS (3-1). Jinthe volgde met 2 doelpunten voor NAS (4-3). De tweede helft van de wedstrijd begon FORTUNA ook weer goed te scoren, ondanks de goede verdediging van NAS (6-3). Jinthe kreeg het voor elkaar om weer te scoren met een heel mooi ver afstandsschot (6-4). De kinderen in beide teams waren enthousiast en blij tijdens de wedstrijd. Er was een hoop publiek en de meiden kregen genoeg aanmoediging. Doelpunten Kyara en Jinthe 3x. Eindstand 4-6.

Wedstrijden woensdag 14 september 2022

NAS MW2-FORTUNA; streekderby tegen FORTUNA uit Bergharen. Waar bij FORTUNA bijna alles raak was in de eerste 10 minuten, lukte er bij NAS niets. NAS stond dus binnen de kortste keren met 0-4 achter. Toch bleef Nas erin geloven en kwam het voor de rust nog terug tot 3-4. Na de rust maakte de teams om en om een doelpunt. NAS maakte 6-6 maar helaas scoorde Fortuna het winnende doelpunt. De punten gaan mee naar Bergharen, maar het was een mooie spannende wedstrijd. De doelpunten zijn gemaakt door: Lizanne 2, Cindy 2, Larissa en Isa. Eindstand 6-7.

NAS MW1-DE HORST MW 1; uitslag 7-5.

Wedstrijden zaterdag 10 september 2022

NAS Pupillen D – VIOS; zaterdag is het korfbal seizoen weer begonnen. Ze hadden er zin in en gingen goed van start. De eerste helft wist Eva snel te scoren. Door een mooi samenspel wist Femme er ook één in te gooien. Eva maakte nog een mooie doorloop. Ook Sophie schoot er een hele mooie in. De ruststand is dan ook 4-0. De tweede helft kwam VIOS er beter in. Het werd voor NAS lastiger om te scoren. Femme wist er nog één in te gooien. Verder hielden de meiden van NAS het prima dicht. Eindstand is 5-0.

NAS Aspiranten C-EENDRACHT, de eerste wedstrijd van de aspiranten C dit seizoen. De meiden hadden er zin in. Er werd heel goed gespeeld, verdedigd en vrij gelopen. EENDRACHT scoorde als 1e. Daarna scoorde Ilse de 1e voor NAS. Alischa scoorde de 2e en Madelynn de 3e. Toen stond het gelijk 3-3. Toen was het wel even spannend, maar Mara scoorde de 4e en Femke de 5e. Super goed gedaan meiden. Eindstand 5-3.

NAS Pupillen F-ONA; ze gingen goed van start en scoorde snel het eerste doelpunt. In het verloop van het spel liepen de doelpunten op, ondanks de regen. NAS stond voor met 3-0. De tweede helft van de wedstrijd begon ONA goed te scoren. NAS stond vaak iets te ver weg met verdedigen. ONA kwam terug en het was 3-3. Er was een hoop publiek en de meiden kregen genoeg aanmoediging. Doelpunten Kyara, Naomi en Frederique. Eindstand 3-3.

Wedstrijden zondag 12 juni 2022

NAS 1 – PR. IRENE; Einduitslag 8-12.

Wedstrijden zaterdag 11 juni 2022

NAS Pupillen D – SDDL. In het begin ging het wat moeizaam. NAS had kansen, maar wist ze niet goed te benutten. Eva scoorde in de eerste helft het eerste doelpunt. Maar ook SDDL scoorde. De ruststand was 1-1.
Na een goede peptalk, ging het de tweede helft een stuk beter met Nas. Ze speelde goed samen en daar kwamen twee doelpunten van Eva uit (een afstand schot en een mooie doorloop). Ook Jade scoorde een heel knap afstandsschot. De eindstand is 1-4 geworden.

NAS Pupillen F – FORTUNA. FORTUNA was sneller met scoren. NAS had wat meer tijd nodig. Het overspelen ging al goed. Het werd 2-9 voor FORTUNA. NAS was het beste met het nemen van de strafworpen 7-3.

NAS Aspiranten C – SVO. Eva van de pupillen D deed mee, omdat er van ons ook twee speelsters met de aspiranten B mee moesten. De meiden deden hun best, maar er werd niet altijd goed verdedigd en niet altijd in de handen gegooid. We hadden nog wel een paar kansen die er niet in wilde. Uitslag 10-2. Voor NAS scoorde Madelynn en Jackey.

NAS B1 – ONA B1. Einduitslag 7-21.

Wedstrijden woensdag 8 juni 2022

NAS MW2 – SDDL. Helaas lukte de aanvallen bij NAS niet zo goed en keek NAS al gauw tot een 0-2 achterstand aan. Heel even heeft NAS voor gestaan met 4-3 maar het was SDDL die won met 4-7.

NAS- MW1 – JES. Einduitslag 8-5.

Wedstrijden zaterdag 4 juni 2022

NAS pupillen F – FORTUNA uit Bergharen. Een tegenstander waar al twee keer van was verloren. Er waren veel ouders, opa’s en oma’s naar deze wedstrijd komen kijken. In de 1e kwart was het erg spannend en bleef het 0-0. In de 2e kwart vielen er wel doelpunten en was het 4-1 voor NAS. Na de rust bleef NAS goed scoren. Maar ook Fortuna wist de korf te vinden. Toch is het NAS die wint met 11-7. Het is mooi om te zien dat de pupillen elke wedstrijd weer vooruit gaan. Uitslag strafworpen: 6-5.

Wedstrijden donderdag 2 juni 2022

NAS Aspiranten C – DE HORST. NAS begon goed en scoorde als 1e. Er waren mooie aanvallen en daar kwamen doelpunten uit. In de 2e helft gaf NAS het verdedigend weg door veel onnodig balverlies en door slecht gooien. Het werd 6-6 met doelpunten van: Alisha, Nienke 2x, Aniek, Mara en Tess.

Wedstrijden maandag 30 mei 2022

NAS Pupillen F – ONA Overasselt. Een tegenstander die net als NAS net begonnen was. Het was een leuke wedstrijd, waarbij NAS de meeste kansen kreeg en die ook verzilverde. Er werd gewonnen met 0-4. Met het nemen van strafworpen bleef het gelijk 3-3.

Wedstrijden zondag 29 mei 2022

NAS Senioren – KORFRAKKERS. Al snel keek NAS tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze voor de rust om te buigen naar een 4-3 voorsprong. Toch was het KORFRAKKERS die na rust verder uitliep en bij NAS stokte de aanvallen. NAS kwam nog terug naar 6-7, maar kon niet meer gelijk komen.

Wedstrijden zaterdag 28 mei 2022

NAS pupillen D-EENDRACHT. NAS ging goed van start. Femm scoorde al snel een mooi afstand schot. Daarna scoorde Eendracht een aantal doelpunten achter elkaar. Nienke wist nog een strafworp te scoren en een mooie doorloop. Voor de rust werd er ook nog gescoord door Emma en Eva (5-4 voorsprong). Na de rust ging NAS goed verder. Jade en Aniek scoorden. Ook Eendracht wist er nog 2 te scoren. Het laatste doelpunt werd gescoord door Emma. Een leuke wedstrijd om naar te kijken. Eindstand 8-6.

NAS aspiranten C – VIOS. De meiden probeerde te verdedigen, vrij te lopen en op de korf te schieten. Maar de bal ging er niet in. NAS speelden slordig en had vaak onnodig balverlies. Er werden verschillende strafworpen gedaan, voor allebei de teams, maar die gingen er niet in. Eindstand 0-8.

NAS B1 -SVO. Eindstand 5-4.

Wedstrijden woensdag 25 mei 2022

MW2 – PLAYING GIRLS. Als 1e team op het nieuwe kunstgras, een primeur. Al hoewel de tegenstander gemiddeld een jaar of 15 jonger was, heeft NAS hard gewerkt en een 0-2 achterstand omgebogen naar een 4-3 overwinning. Met doelpunten van Cindy 2, Tamara en Jacqueline.

Wedstrijden zondag 22 mei 2022

NAS Senioren – VSM in Schijndel. Een onbekende tegenstander, bestaande uit twee voormalige korfbalclubs Avanta en Celeritas. NAS begon erg slecht aan de wedstrijd, veel balverlies, lieten zich simpel voorbij lopen en waren niet fanatiek genoeg. VSM profiteerde daar volop van en zo was er een 9-2 ruststand. Er kwam een andere NAS uit de kleedkamer, vol vertrouwen en goede moed starten. Als gauw was de achterstand nog maar 4 punten. Toch wist VSM nog twee keer te scoren. Al met al heeft NAS veerkracht getoond en zeker de 2e helft erg goed korfbal laten zien. Eindstand 11-9.

Wedstrijden zaterdag 21 mei 2022

Fortuna B1 – NAS B1. Eindstand 13-3.

Wedstrijden zaterdag 21 mei 2022

NAS Pupillen D – HEUMEN. Pupillen D moesten uit tegen HEUMEN. De 1e helft ging de wedstrijd mooi gelijk op. Toch wist HEUMEN er één te scoren. De ruststand was 1-0. De 2e helft zat NAS beter in hun spel. NAS kreeg meer kansen. Door een goede aanval scoorde Fiene de 1-1. Daarna kreeg Eva nog een strafworp mee en ook die zat. Eindstand 1-2.

NAS Aspiranten C – TOG Overlangel. De koploper tot deze wedstrijd. Maar NAS begon goed en scoorde al snel de 1e . Er werd goed verdedigd en vrij gelopen en gescoord. Met de rust stonden we voor met 2-5. Het werd nog spannend. TOG scoorde 4x en NAS 6x. Eindstand 4-6. Met doelpunten van Mara 2x, Jacky 3x en Alisha.

Wedstrijden woensdag 18 mei 2022

NAS MW 2 – KLIMOP Kekerdom. De 1e helft was het spannend. Hett was 2-3 met de rust, maar na de rust liepen de aanvallen bij NAS beter en werd het uiteindelijk 2-7. Voor NAS scoorde Cindy 2x, Monique 2x, Anita, Larissa en Jacqueline.

NAS MW 1 – Rooi MW 1. Eindstand 9-3.

Wedstrijden zaterdag 14 mei 2022

NAS pupillen D (“thuiswedstrijd”) tegen ODIO in Millingen. De eerste helft verliep moeizaam voor NAS. ODIO wist daardoor in de eerste helft 3x te scoren. De tweede helft herpakte NAS zich goed en wist Femme er 1 in te schieten. Een leuke 2e helft om naar te kijken, met meerdere goede kansen. De eindstand 1-5.

NAS pupillen F tegen DIOSA. Dit was voor een aantal meiden de eerste wedstrijd. Het ging al best goed. Vooral verdedigend bleven ze er goed bij. DIOSA was wel wat verder en speelden sneller over. Het was een leuke wedstrijd en NAS mocht zelfs een superspeler in zetten. Naomi vond dat geweldig om de superspeler te zijn. Eindstand 6-2 voor DIOSA. Eindstand strafworpen, 5-3 voor DIOSA.

NAS Aspiranten C tegen ODIO in Millingen.  De meiden deden hun best. En er werd ook op de korf geschoten, maar ze wilde er niet in. Maar toch blijven proberen meiden. Er werd ook verdedigd en het duurde even voor dat ODIO scoorde. Bodhi deed voor de eerste keer mee even wennen maar ze vond het leuk zei ze. Helaas scoorde ODIO 9x. Dus 2e helft minder goed verdedigd. Eindstand 0-9.

Wedstrijden zaterdag 24 april 2022

NAS senioren tegen BE QUICK in Nuland. In de eerste helft ging NAS mee met het trage spel van BE QUICK. NAS creëerden vele kansen, maar de ruststand was toch  maar 2-2. Na rust zette NAS een tandje bij en al gauw was er de verdiende voorsprong. Met nog wat foutjes in de verdediging werd de eindstand 4-9, de punten gaan mee naar Beuningen.

Wedstrijden zaterdag 23 april 2022

NAS pupillen D, zaterdag was de eerste buiten wedstrijd. NAS ging goed van start en lieten goed zien waar we op getraind hadden. Door een mooie doorloop van Emma wist ze te scoren. Daarna kreeg Jade nog een strafworp, die erin ging. De tweede helft wist NAS niet meer te scoren, maar hielden het verdedigend wel goed dicht. Eindstand 0-2 voor NAS.

NAS aspiranten C1 tegen EENDRACHT in Mook. NAS deed hun best en kregen ook kansen, maar die gingen er helaas niet in. EENDRACHT was net wat sneller en scoorden 8 keer. Eindstand 8-0.

Wedstrijden zondag 3 april 2022

NAS senioren 1 speelden in Wijchen tegen DIOSA. NAS begon de 1e aanval sterk, meteen raak met een mooi afstandsschot van Linde. Daarna bleef NAS goed spelen en kwamen er mooie aanvallen. Lotte scoorde de 0-2, maar even niet opletten en het is 1-2. Femke scoorde met een mooi schot de 1-3. DIOSA kwam echter langszij en NAS werd slordiger en ongeduldiger in de aanval. Net voor de rust scoorde Femke met een uitwijkbal de 3-4. Na de rust was het NAS die weer scoorde, dit keer Sterre met een korte bal bij de korf. Even kwam NAS onder druk en scoorde Diosa 4-5. De aanval van NAS zat vast en het duurde even voordat er gescoord werd. Het goede spel werd beloond, 4-6 door Larissa van onder de korf. Anouk scoorde de strafworp 4-7. Daarna scoorde DIOSA nog een keer. Linde bepaalde de eindstand met een schot op 5-8.

Wedstrijden zaterdag 2 april 2022

NAS pupillen D speelden uit tegen VIOS. NAS ging goed van start, maar helaas wist VIOS er snel een in te gooien. Ook NAS had wat kansjes, maar wisten ze niet te benutten. De tweede helft ging VIOS goed verder. NAS zat vandaag niet goed in de wedstrijd. De eindstand was dan ook 6-0 voor VIOS.

Wedstrijden woensdag 31 maart 2022

NAS MW 2 speelden thuis tegen MOSA. In een mooie wedstrijd was MOSA te sterk voor NAS. Een goede wedstrijd, maar helaas toch verloren met 5-8. De doelpunten zijn gemaakt door Cindy 3x, Petra en Lisa.

Wedstrijden zondag 27 maart 2022

NAS 1 – ODIO, uitslag 12-6.

Wedstrijden zaterdag 26 maart 2022

NAS pupillen D speelden thuis tegen SPES. Ze waren aan elkaar gewaagd.
In de eerste helft scoorde SPES het eerste doelpunt. Vrij snel daarna kreeg NAS een strafworp en die wist Fiene goed te benutten. Maar voor de rust scoorde SPES er nog één. Ruststand was 1-2. Na de rust hielden beide teams de boel goed dicht, totdat Femm een heel mooi afstand schot erin gooide.
Maar op het einde scoorde SPES er helaas nog één. De eindstand is 3-4 geworden. Leuke wedstrijd om naar te kijken.

NAS aspiranten C1 speelden thuis tegen  ODIO C1. Er werd goed verdedigd, goed vrij gelopen, goed overgespeeld en gescoord door Mara, Nienke, Aniek en Alisha. Helaas scoorde ODIO 5x. Uitslag 4-5. Goed gespeeld meiden.

Wedstrijden woensdag 23 maart 2022

NAS MW 1 – DAW, uitslag 5-7.

Wedstrijden zondag 20 maart 2022

NAS speelden in Malden tegen QUICK-UP. NAS was gedreven en speelden goed in de aanval. Er werd goed gecombineerd en slim gespeeld. De ruststand was 2-6 voor NAS. Na de rust duurde het even voordat NAS weer op stoom kwam. Er was een periode van slordig spel en daardoor kon QUICK-UP scoren. Maar al snel herpakte NAS zich en liet weer mooie aanvallen zien. NAS wint overtuigend met 5-13. De doelpunten zijn gemaakt door Lotte (3), Larissa (3), Femke, Anouk, Lisa (2), Linde (2), Sterre.

Wedstrijden zaterdag 19 maart 2022

NAS pupillen D speelden uit tegen Heumen. Het begin was lastig voor NAS. Het lukte ze bijna niet om de bal in de aanval te krijgen. Toen het wel lukte, zetten ze een mooie aanval en scoorde Fiene 0-1. Bij de tweede aanval voor NAS, wist Jade er één te scoren. Ze waren goed op dreef. Ook Femme en Eva scoorden een mooi afstandsschot. Na de rust hield NAS het goed dicht, alleen de doelpunten vielen niet meer zo makkelijk. Heumen wist nog te scoren uit een strafworp. Eva scoorde nog een mooi afstandsschot. Eindstand is 1-5 voor NAS.

NAS aspiranten C speelden tegen Heumen. De meiden hadden er weer zin in. Er werd hard gewerkt door alle meiden, er werd verdedigd en vrij gelopen. Heumen scoorde als eerste. Daarna nog een keer. Toen scoorde Jacky voor NAS. NAS kreeg nog kansen, maar ze wilden er niet in. Heumen scoorden 7 keer. Jammer meiden wel heel goed gewerkt. Einduitslag 7-1.

Zaterdag was er de 1e wedstrijd voor de oude kangoeroetjes die de leeftijd van de pillen hebben gekregen. Het was een oefenwedstrijd tegen FORTUNA. Ook voor hen was het de eerste wedstrijd. In de sporthal in Weurt, met heel veel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, ging de wedstrijd van start. Het was voor beide teams erg wennen, maar gedurende de wedstrijd ging in ieder geval het verdedigen steeds beter. FORTUNA was beter in het scoren en won met 3-1. Kyara scoorde hen enige doelpunt voor NAS. Na de wedstrijd mochten alle meiden nog strafworpen nemen en NAS won met 1-0. Wederom gescoord door Kyara.

Wedstrijden zondag 13 maart 2022

NAS speelden tegen Fortuna uit Bergharen. Een streekderby dus. De teams waren aan elkaar gewaagd. Toch was het Fortuna die de score opende en op een 0-2 voorspong kwam. Daarna scoorden NAS meteen de 1-2. Net voor de rust wed het 1-3. NAS bleef er vertrouwen in hebben. Door mooie aanvallen te maken, komen ze zelfs op een 4-3 voorsprong. Zelfs heel even op een 5-3, maar Fortuna bleef ook scoren en kwam weer gelijk 5-5. Daarna scoorden beide teams nog 1 keer en werd de eindstand 6-6.

Wedstrijden zaterdag 12 maart 2022

NAS pupillen D speelden thuis tegen DES. De wedstrijd ging mooi gelijk op. Het eerste doelpunt was voor NAS, gescoord door Aniek. Voor de rust wist DES er ook nog één te scoren. Na de rust scoorde DES er vrij snel één, maar voor NAS wist Femme weer te score. Zo ging het over en weer. Het was een leuke, spannende wedstrijd om naar te kijken. De eindstand is 3-4 geworden.

NAS B1 – Fortuna B1, uitslag 3-6.

Wedstrijden woensdag 9 maart 2022

NAS MW1 – Klimop MW1, uitslag 9-6.

Wedstrijden zondag 20 februari 2022

De Senioren 1 speelden thuis gelijk tegen Fortuna. Eindstand was 7-7.

Wedstrijden zaterdag 19 februari 2022

De Pupillen D speelde n uit tegen SDDL. Ze hadden een lastige start. Er waren de eerste helft kansen voor NAS, maar NAS wist ze niet te benutten.
SDDL scoorde wel. De ruststand werd 1-0 .
De tweede helft startte NAS een stuk beter. Ze speelde beter rond en er kwamen meer kansen uit. Femm maakte de eerste voor NAS.
Het laatste deel kreeg Daniek een strafworp die ze goed benutte. Daarna maakte Femme een mooie doorloop waar een doelpunt uit kwam. En als laatste scoorde Jade een afstandsschot, dus met 4-1 gewonnen.

NAS B1 speelde thuis tegen Eendracht en speelde gelijk met een eindstand 5-5.

Wedstrijden woensdag 16 februari 2022

De Midweek 2 speelden thuis tegen Playing Girls uit Niftrik. Het werd een mooi opgaande wedstrijd met voor beide teams kansen. Playing Girls scoorde als 1e maar NAS maakte gelijk en als NAS dan weer scoorde kwam er een doelpunt aan de zijde van Niftrik. Zo werd het 4-4, voor NAS scoorde Maaike, Monique, Cindy en Mendy.

Wedstrijden zondag 28 november 2021

De Senioren speelden uit tegen Rheko in Rheden. De eerste westrijd werd ook tegen en Rheko gespeeld

Wedstrijden zaterdag 27 november 2021

Het binnenseizoen is weer van start gegaan. De Aspiranten C speelden hun eerste wedstrijd uit in Groesbeek tegen SVO. De meiden verdedigden heel goed en liepen goed vrij. SVO scoorde het eerste doelpunt, maar Aniek scoorde voor NAS de 1-1. Daarna scoorde SVO nog een keer. NAS had nog wel een paar mooie kansen, maar die gingen er helaas niet in. Uiteindelijk won SVO met 3-1. 

De Midweek 1 speelde thuis tegen Klick en won met 12-9.

Wedstrijden zondag 24 oktober 2021

NAS 1 speelde uit tegen Fortuna en verloos helaas met 9-5.

Wedstrijden zaterdag 23 oktober 2021

De Aspiranten B1 speelden uit tegen Odio. NAS kwam na een minuut of 10 op achterstand en creëerde weinig kansen. De stand werd al snel 2-0 wat ook de ruststand was. Na rust speelde NAS niet meer haar eigen spel en lag het baltempo veel te laag. Odio wist hier goed gebruik van te maken en de stand liep al snel naar een 8-0 eindstand.

Wedstrijden donderdag 21 oktober 2021

De Aspiranten C speelden de laatste wedstrijd buiten thuis tegen Odio. Helaas had NAS een paar zieken, maar gelukkig deden Mara, Eva en Jade mee. Odio scoorde als 1e. Ook bij NAS werd 2x gescoord en wel door Alyscha en Madelynn. Odio was helaas wat sneller en scoorde 6x. Uitslag 2-6. Op naar het binnen seizoen.

Wedstrijden woensdag 20 oktober 2021

De Midweek 2 speelde thuis tegen Klimop. Na een paar mooi aanvallen  kwam NAS op een 2-0. De tweede aanval probeerde het wel, maar de bal wilde er niet in en zo kwam het dat de verdediging onder druk kwam te staan en Klimop terug kon komen tot 2-2. Gelukkig was de NAS aanval weer snel met scoren en werd het toch nog 5-2. Voor NAS scoorde Monique, Maaike B. Petra, Lotte en Cindy.

De Midweek 1 speelde uit tegen Odio en won met 6-8.

NAS 1 spee

Wedstrijden zondag 17 oktober 2021

NAS 1 speelde thuis tegen ONA en won verdiend met 9-7.

Wedstrijden zaterdag 16 oktober 2021

De Pupillen D1 speelden thuis tegen Quick up. Het was de kampioenswedstrijd, dus NAS wilde wel winnen. NAS en Quick up deden allebei erg hun best, maar in de eerste helft wilde er maar geen in. De ruststand was dan ook 0-0.
De tweede helft maakte de meiden van NAS een mooie actie en scoorde Eva voor NAS. Ze pakten door en Eva wist hem er weer in te gooien. Ook Quick up scoorde nog een doelpunt, maar dat was niet genoeg. De NAS Pupillen D1 zijn kampioen. Knap gedaan, dames!!!!

Wedstrijden woensdag 13 oktober 2021

De Midweek 2 speelden thuis tegen DAW. Het was een spannende wedstrijd met voor beide teams volop kansen. Het was NAS die de meeste doelpunten maakte en uiteindelijk won met 5-3. Voor NAS scoorde Petra 2, Diana, Anita en Maaike B.

De Midweek 2 speelden uit tegen Klick en speelden met 5-5 gelijk.

Wedstrijden zaterdag 9 oktober 2021

De Pupillen D1 speelden thuis tegen Klick. NAS wist vrij snel te scoren, door een mooi schot van Sophie. Daarna scoorde Klick weer, maar ook daar had NAS weer een antwoord op. Femme gooide hem er van een mooie afstand in. Ook Jade maakte er 1 en Eva gooide er 2 in. Klick kreeg voor de rust nog een strafworp die ze goed maakte. De ruststand was 5-2.
Na de rust kreeg Emma een strafworp die ze erin gooide. En Eva maakte een mooi afstandschot. Daarna scoorde Eva, na een goede actie. Klick maakte er ook nog één. En als laatste scoorde Sophie er nog één. De eindstand is 8-3. A.s. zaterdag kunnen we kampioen worden, ze spelen om 10 uur thuis tegen Quick up.

De Aspiranten B speelden in Overlangel tegen TOG. De meiden hadden er zin in liepen goed vrij. TOG scoorde de openingstreffer 1-0, maar Aniek scoorde daarna de 1-1. TOG speelde heel snel en scoorde nog vaker. NAS kreeg ook kansen, maar die wilde er helaas niet in. Aniek kreeg nog een strafworp die ging er helaas niet in. Uitslag 14-1.

Wedstrijden woensdag 6 oktober 2021

De Midweek 2 speelden in Demen tegen SDDL. De eindstand was al met de rust bereikt 4-1. Na rust zat de verdediging van NAS goed dicht en kwam de aanval te kort. Petra scoorde het enige NAS doelpunt.

Wedstrijden zaterdag 2 oktober 2021

De Pupillen D1 speelde uit tegen Fortuna. NAS ging meteen goed van start. Binnen 2 minuten scoorde Femme voor NAS de 0-1. Daarna scoorde Eva een mooi afstandschot. Ook Jade wist hem er van een mooie afstand in te gooien. We gingen de rust in met een 0-3 voorsprong.
Het eerste deel na de rust ging het voor NAS wat moeizamer. Fortuna wist er toen ook één te scoren. Gelukkig ging het laatste deel weer wat beter, en scoorde Eva nog 2 mooie doelpunten, en ook Jade gooide er nog 2 afstandschoten in. De eindstand is 1-7 geworden.

De Aspiranten B speelden in Mook tegen Eendracht. Het was een spannende wedstrijd en aan het begin waren beide teams gelijk gewaagd aan elkaar, maar na de 2-2 gingen de kansen van NAS er in en kwamen ze uit op een flinke voorsprong van 2-6. Daarna zwakte het team een beetje af waardoor Eendracht er nog 2 in wist te gooien. Uit eindelijk hebben de dames alsnog met 4-6 de winst mee naar huis weten te nemen.

De Aspiranten C speelden in Groesbeek tegen de Horst. De meiden hebben heel hard gewerkt. Er werd verdedigd en vrijgelopen. NAS had verschillende kansen maar die wilden er niet in. De Horst scoorde 3x; uitslag 3-0.

Wedstrijd zondag 26 september 2021

NAS 1 speelde uit tegen SPES en verloor helaas met 11-6.

Wedstrijden zaterdag 25 september 2021

De Pupillen D speelden uit tegen Quick up in St . Agatha. NAS ging goed van start. Na ongeveer 5 min wist Emma een mooie doorloop te maken voor NAS. Door een strafworp van Quick up werd het 1-1. Maar ook NAS kreeg, net voor de rust een strafworp, gemaakt door Jade. Met de rust staat het 1-2. Na de rust wist Jade nog 3 goede afstandschoten te maken. Ook Quick-up scoorde nog 2 doelpunten en Fiene maakte er nog één voor NAS. De eindstand was 3-6. Alle tegenstanders gehad; nu op voor de returnwedstrijden.

De Aspiranten C1 speelden thuis tegen SVO uit Ooij. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. In de 1e helft was NAS sterker en kreeg vele kansen maar die wilden er niet in. Er werd hard gewerkt, goed vrijgelopen en verdedigd. Langzaam werden er meer foutjes gemaakt, slordig overgespeeld en zo werd de uitslag 1-2. Aniek scoorde de enige NAS treffer.

NAS B1 speelden thuis tegen Klick B1 en wonnen de wedstrijd overtuigend met 16-4.

Wedstrijden woensdag 22 september 2021

De Midweek 2 speelden 2 in Schaijk tegen DAW. Het was een zeer spannende wedstrijd met heel veel kansen voor NAS, maar veel van de kansen zaten niet. Het aanval spel was goed maar de afronding minder. De uitslag is 6-5 met doelpunten van Cindy, Jacqueline, Anita, Petra en Larissa.

De Midweek 1 speelden thuis tegen de Horst en verloren hun wedstrijd met 6-13.

Wedstrijden zondag 23 september 2021

Na een mindere start van het seizoen, gingen de Senioren weer vol goede moed van start en speelden thuis tegen Odio. Het begin van de eerste helft verliep goed, waardoor NAS veel kansen scoorde. Odio kwam terug waardoor NAS met een achterstand de rust in ging, 5-6. De tweede helft was moeilijk, maar NAS bleef haar eigen spel spelen, waardoor NAS uiteindelijk met 9-8 gewonnen heeft. Doelpunten Femke (3), Larissa (3), Lotte (2) en Linde (1).

Wedstrijden zaterdag 22 september 2021

De Pupillen D1 speelden zaterdag een uitwedstrijd tegen Klick. NAS ging meteen goed van start. Eva maakte een mooi afstandschot, waarna Femme er ook nog één in schoot. Ook Klick maakte een doelpunt. We gingen de rust in met een stand van 1-2.
De tweede helft pakte NAS het weer goed op en scoorde Femme er vrij snel Femme weer een in. Daarna Jade met een mooi afstandschot. Door het goed samen spelen scoorde Fiene en nog 1 en Eva zelfs 2. En het laatste doelpunt was van Sophie. De eindstand is 2- 10 geworden.

De Pupillen C1 speelden uit ten Eendracht in Mook. De meiden van NAS deden hun best, maar Eendracht was toch net iets sneller en konden helaas scoren, omdat NAS niet altijd verdedigde. Aniek scoorde 1x. De uitslag was 9-1.

De Aspiranten B1 speelden uit tegen SVO B1. De wedstrijd ging vrijwel meteen gelijk op, maar SVO wist als eerste te scoren. Liz Sophie maakte hierna snel de 1-1. Opnieuw kwam SVO op voorsprong en liepen uit naar een 3-1 ruststand. Na rust werd er aan de kant van NAS sterk gestart en werd het al snel 3-2 door Liz Sophie. Hierna begon NAS slordiger te spelen waardoor SVO opnieuw kon scoren. NAS liet zich meeslepen in het spel van SVO en moest ook de 5-2 incasseren wat ook de eindstand werd, waar een gelijkspel meer op zijn plaats was geweest.

Wedstrijden woensdag 15 september 2021

De Midweek 2 speelden thuis tegen SDDL. Het ging vrijwel gelijk op. Eerst scoorde NAS dan weer SDDL. In de 2e helft pakte NAS een voorsprong van 2 doelpunten en heeft deze niet meer afgestaan. NAS won met 7-5. De doelpunten zijn gescoord door Monique, Diana, Maaike, Cindy 2 en Larissa 2.

Wedstrijden zaterdag 11 september 2021

De wedstrijden zijn weer begonnen. De Pupillen D van NAS speelden thuis tegen Fortuna. De meiden hadden er zin in. Vrij snel wist NAS te scoren. De dames speelde goed samen en lieten zien wat ze op de trainingen allemaal geleerd hadden. Ze gingen de rust in met een tussenstand van 4- 1.
Ook de tweede helft wisten ze er nog 5 in te gooien. De eindstand werd dan ook 9-1 voor NAS. De doelpunten zijn gescoord door, 2 Fiene, 4 Jade, 2 Eva en 1 voor Emma.

De Aspiranten C speelden thuis tegen  Astrantia. De meiden hadden wel zin in de 1e wedstrijd als de Aspiranten C1. De meiden deden erg hun best. Er werd verdedigd en vrijgelopen. Astrantia scoorde 2x. NAS kreeg verschillende kansen, maar die wilden er niet in. Uitslag: 0-2. Op naar volgende week.

De overige uitslagen: De Aspiranten B1 wonnen met 4-0 van Tovido en op zondag 12 september verloren de Senioren uit tegen Rheko met 16-5.

********************************************************************

Wedstrijden zaterdag 26 juni 2021

De Pupillen E speelden een wedstrijd uit tegen Eendracht. De meiden van NAS hadden er zin in en gingen goed van start. Door een goede aanval werd er al snel gescoord. We gingen dan ook de rust in met een ruststand van 0 – 4 voor NAS. De tweede helft gingen ze op dezelfde voet verder. De eindstand is dan ook 0 – 8 geworden. De doelpunten zijn gescoord door: 4 Eva, 3 Femm en 1 Femme.

De Pupillen D speelden in Oijen tegen Mosa. Helaas verloren ze met 9-2.

De Aspiranten B speelden thuis tegen Astrantia. De eerste helft was NAS slordig en traag en keek toen al tegen een flinke achterstand aan. Deze is niet meer ingehaald. Uitslag 5-11.

Wedstrijden zaterdag 12 juni 2021

Eindelijk mogen we weer, na lange tijd, wedstrijden gaan spelen. De Pupillen E1 van NAS speelden zaterdag tegen DAW. In het begin ging het mooi gelijk op. Door een paar goede acties, kon NAS zich vrijspelen en scoorde Eva 3 doelpunten achter elkaar. Ook DAW wist er voor de rust één te scoren. Na de rust lukte het NAS niet meer om te scoren. DAW scoorde er nog wel 2. Daardoor werd de eindstand 3-3.

De Pupillen D speelden thuis tegen Astrantia. NAS speelde aanvallend goed, maar maakte verdedigend te veel kleine foutjes. Eindstand 1-3, voor NAS scoorde Aniek.

De Aspiranten B verloren van Diosa met 12-2.

Spellencircuit met vriendinnen – 29 mei 2021

Vandaag is er op het sportveld van sv NAS een spellencircuit geweest voor onze pupillen E en D. Ze mochten vriendinnen mee brengen om samen allerlei korfbalspelletjes te doen. In groepjes werden er 9 spellen gedaan. Daarna was het tijd voor korfbal slagbal en met dit mooie weer mocht een ijsje niet ontbreken.

Persbericht “Op naar rookvrije sport- en scoutingaccommodatie”

210409 Persbericht Op naar rookvrije sport- en scoutingaccommodaties

WEDSTRIJD donderdag 8 oktober 2020

ASPIRANTEN B1 – KAMPIOEN!!!
De Aspiranten B1 speelden hun laatste wedstrijd in Venhorst tegen Jes. Het was een beladen wedstrijd, want om kampioen te worden moest er minstens gelijk gespeeld worden. De 1e helft lukte dat aardig. Er was een 0-3 voorsprong, maar toen raakte NAS het spoor even bijster en kwam Jes terug naar 4-3. NAS bleef er wel in geloven en wist de wedstrijd weer na zich toe te trekken en won met 4-5. De meiden zijn verrast met taart en champagne en natuurlijk een medaile.

WEDSTRIJDEN zaterdag 3 oktober 2020

ASPIRANTEN B1
De Aspiranten B1 speelden thuis tegen koploper Mosa ‘14. Bij winst zou NAS de koppositie overnemen. NAS begon zeer sterk aan de wedstrijd en al snel stond NAS met 3-0 voor na het nemen van een paar strafworpen. Scores door Sabine, Tyra en Anouk. Mosa deed iets terug maar meteen daarna was er weer het antwoord van Tyra die er 4-1 van maakte. Mosa scoorde weer en Cayenne maakte er weer snel 5-2 en Sanne 6-2 van. Mosa kwam terug tot 6-4, waarna Susan 7-4 op het scorebord zette. Mosa komt opnieuw terug in de wedstrijd tot 7-6. Maar een nieuwe strafworp werd perfect afgemaakt door Mara, en Susan maakte kort daarna de 9-6. Mosa scoorde uiteindelijk nog een keer waarmee de eindstand op 9-7 kwam en de koppositie werd overgenomen. A.s. zaterdag 10 oktober spelen de Aspiranten B1 de alles beslissende wedstrijd uit tegen Jes en bij winst mogen de meiden zich herfstkampioen noemen.

PUPILLEN E1
De dames van de Pupillen E1  moesten thuis tegen Spes. Altijd lastig! Maar NAS wist een lange tijd de nul te houden. NAS had zelf wat kansjes, maar deze gingen er helaas niet in. Net voor de rust scoorde Spes de 0 -1. De tweede helft probeerde NAS het wel, maar ook toen wilde ze er niet in. Spes scoorde nog wel twee doelpunten. De eindstand is dan ook 0 – 3 geworden. Helaas!

PUPILLEN D1
Het was een thuiswedstrijd voor de pupillen D1 tegen Spes.  Spes scoorde al snel 0-1. NAS probeerde haar best te doen, maar toch verdedigde NAS niet goed en had NAS ook weinig kansen met de aanval, zodat het met de rust 0-10 was. De laatste 2 sets verdedigde NAS beter en werd er ook gescoord door Tess 2x, Alysha en door Lorainne een mooi afstandsschot. Spes scoorde nog 7x en de uitslag was 4-17. Op naar donderdag, dan is de wedstrijd tegen TOG in Overlangel.

JUNIOREN A1
De Junioren A1 moesten tegen Klick en zo makkelijk als het vorige week ging, zo moeizaam ging het vandaag. NAS maakte het zichzelf erg moeilijk door de kansen, die NAS heel vaak goed creëerde, niet af te maken. Met hard werken is het toch gelukt om de winst mee naar huis te nemen, 3-4. De doelpunten zijn gemaakt door Meggi, Fleur, Anieck en Lisa.

WEDSTRIJDEN dinsdag 29 september 2020

ASPIRANTEN B1
Op dinsdag 29 september speelde de B1 een inhaalwedstrijd uit tegen SVO B1. Het was een goede wedstrijd, waarin het netter aangooien toch nog onder de aandacht moet blijven. Acties liepen zeer goed en de fouten bij SVO werden goed afgestraft. In de 1e helft ging het nog gelijk op, maar Sanne wist de 0-1 te scoren. SVO maakte even later de gelijkmaker, waarna Tyra de 2-1 wist te maken. Opnieuw kwam SVO tot een gelijkmaker, kort voor rust maakte Susan de 2-3. Na rust kwam NAS zeer sterk in het veld en wisten Susan de 2-4 en Tyra de 2-5 score op het bord te zetten. NAS bleef hard werken, maar moest toch de 3-5 incasseren. Susan maakte hierna de 3-6. SVO kwam nog terug tot 4-6, maar hierna werden de foutjes bij SVO keihard afgestraft en scoorde Mara de 4-7 en Sabine de uiteindelijke eindstand van 4-8. NAS blijft met nog 2 wedstrijden te gaan in de titelrace voor herfstkampioen.

WEDSTRIJDEN zaterdag 19 september 2020

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden thuis tegen de Horst. De eerste helft ging NAS meteen goed van start. De Horst deed goed haar best, maar wist de stand niet op nul te houden. De ruststand was dan ook 5 – 0 voor NAS. Ook de tweede helft ging NAS goed door. De meiden wisten mooie acties te maken. De eindstand werd 8 – 0. De doelpunten zijn gemaakt door: 1 Femme,5 Jade,1 Femm en 1 Eva.

PUPILLEN D1
De Pupillen D1 speelden de  eerste thuis wedstrijd na lange tijd thuis tegen Fortuna. Door teveel fouten in het verdedigende vak kon Fortuna voor de rust 5 x scoren De NAS-aanval liep best goed, maar de ballen wilden er niet in. Fortuna wist nog wel 2 x te scoren, zodat de eindstand 0-7 werd. Dat is wel wat flatterend, want NAS had zeker meer verdiend. Het was een mooie wedstrijd om te zien. Op naar de volgende.

JUNIOREN A1
De Junioren A1 moest ook tegen Fortuna en het was een spannende, gelijk opgaande wedstrijd. Voor rust was het voor NAS nog even wennen aan de nieuwe vakken, waardoor het nog niet helemaal liep als zou moeten. Maar toch opende Larissa de score met een doorloopbal en voor rust maakte Fortuna de 1-1. Na rust ging het beter en kwam NAS door Femke en Lisa op voorsprong, 1-3. Toch kwam Fortuna nog op voorsprong door slordig spel van NAS en doordat we de kansen niet afmaakten. Anieck zorgde voor een gelijk spel, 4-4.

WEDSTRIJDEN woensdag 16 september 2020

RECREANTEN
Na Tecreanten speelden in Kekerdom tegen Klimop. Het was een gelijk opgaande wedstrijd qua scoreverloop, maar de meeste kansen waren voor NAS. Ook werden er 2 strafworpen gemist. Uiteindelijk wist NAS te winnen met 1-2, met doelpunten van Monqiue en Diana.

WEDSTRIJDEN zondag 13 september 2020

SENIOREN
Se senioren van NAS  speelden tegen Quick Up 1. NAS begon de wedstrijd goed met een gescoorde vrije worp. Ondanks de vele kansen slaagde NAS er daarna helaas niet in om te scoren en ging de rust in met een achterstand van 1-3. Vol goede moed ging NAS de tweede helft in, maar de kansen werden wederom niet afgemaakt. Quick Up kwam tot een voorsprong van 1-7. In de laatste fase van de wedstrijd werden er nog wel twee mooie doelpunten door NAS gemaakt. Eindstand: 3-7. Doelpunten: Elise 1x, Danique 2x

WEDSTRIJDEN zaterdag 12 september 2020

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 mochten na lange tijd weer voor de eerste keer korfballen en ze moesten uit naar SVO. In het begin ging het spel mooi gelijk op. NAS en SVO hadden allebei veel kansen. SVO scoorde in de eerste helft en tijdens de tweede helft had NAS ook wat kansen, maar de bal wilde er helaas niet in. SVO scoorde er nog wel 1. De eindstand is dan ook 2-0 geworden.

PUPILLEN D1
De eerste wedstrijd na een hele lange tijd voor de Pupillen D1 was ook tegen SVO en omdat het zo lang geduurd heeft, hadden de meiden er weer zin in. Het ging in het begin gelijk op het stond al snel 2-2. Aniek scoorde beide doelpunten. SVO had heel veel kansen, maar die gingen er gelukkig niet allemaal in. De meiden van NAS deden erg hun best, maar het was toch wel even wennen voor sommige meiden om 2 vaks te spelen. Helaas voor NAS liep SVO de laatste 2 sets uit en werd het 6-2. Op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN B1
De Aspiranten B1 speelden hun wedstrijd tegen JES. Dit begon echter niet goed en NAS stond al snel met 1-0 achter. Snel daarna volgde het 2e tegen doelpunt van JES. Hierna kwam NAS met een mooi schot. De wedstrijd ging verder gelijk op en de uiteindelijke stand was 5-5. Doelpunten door Isa 3x, Liz-Sophie 1x en Tyra 1x.

SHOEBY AVOND – 6 OKTOBER 2020

Beste (Steunende) en “oud” Leden van s.v. NAS,

Op dinsdag 6 oktober zijn jullie van harte uitgenodigd om onder het genot van een drankje en in alle rust te shoppen bij Shoeby Beuningen. Het team van Shoeby staat deze avond wederom voor jullie klaar om te adviseren, met je mee te denken en te helpen bij de paskamers.

In verband met de richtlijnen van het RIVM zullen we deze avond in 3 tijdsvakken verdelen.

Je kunt je opgeven voor de volgende tijden:

Van 18.30 uur tot 19.30 uur

Van 19.30 uur tot 20.30uur

Van 20.30 uur tot 21.30 uur

Mail je aanmelding naar: sponsoring@sv-nas.nl en vermeldt hierbij:

NAAM

AANTAL PERSONEN

WELK TIJDSVAK

LET OP MAX 10 PERSONEN PER TIJDSVAK, DUS VOL IS VOL!

Op alles wat je die avond koopt ontvang jij een korting van 10%!  En over de totale verkoop, zal nog eens 10% afgedragen worden aan onze vereniging!  

WEDSTRIJDEN zondag 6 september 2020

SENIOREN
Na bijna 6 maanden wachten was zondag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en de Senioren van NAS speelden uit tegen Merselo. Ondanks dat ze weinig getraind hadden, begonnen de Senioren vol vertrouwen aan de wedstrijd. Snel na de start stond NAS echter met 1-0 achter en daarna volgde ook de 2-0. NAS kwam terug en scoorde de 2-1 door een strafworp. Maar helaas scoorde Merselo net voor de rust de 3-1. Na de rust ging NAS vol goede moed van start en kwam op 3-2. Maar hoewel de vele kansen en inzet van NAS gingen de ballen er niet meer in. De wedstrijd eindigde met 6-2.
Doelpunten : Anouk & Kirsty.

CORONA PROTOCOL (september 2020)

“SAMEN” zorgen voor en met elkaar!

Beste allemaal,

We zijn blij dat we weer mogen korfballen, maar we moeten ons wel aan de richtlijnen van het RIVM, de KNKV en onze gemeente houden.

Dit betekent dat we met zijn allen rekening moeten houden met de volgende regels:

 • De 1,5 meter regel geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder!
 • Het is belangrijk dat ook alle ouders en andere bezoekers zich hieraan houden, dus let hier aub op!
 • Als we controle krijgen en we houden ons hier niet aan, dan moeten we stoppen met korfballen en wordt het sportpark gesloten en dat willen we natuurlijk niet.
 • Bij de minste klachten … BLIJF THUIS … en ook als iemand van het gezin wordt getest of positief getest is.
 • Kom zo veel mogelijk in je sportkleding naar het sportveld.
 • Na de wedstrijden kan er gedoucht worden door de jeugd echter …GEEN OUDERS in de kleedkamers, ook niet om te helpen.
 • LET OP: speelsters en trainster(s)/coaches moeten wel  de afstand van 1.5 meter houden van elkaar.
 • Voor de 18 jaar en oudere speelsters geldt dat ze ook mogen douchen, maar … denk aan de afstand!
 • Er kunnen maar 2 douches tegelijk gebruikt worden.
 • In de rust zorgt de kantinedienst dat de limonade/thee buiten op de picknick tafel staat. De teams kunnen zelf het drinken pakken en buiten op drinken. Na afloop haalt de kantinedienst de bekers weer op.
 • Als je in de kantine iets te drinken bestelt en binnen wil zitten wordt je naam geregistreerd.
 • Langs het veld zit er zwart met geel plaklint op de afrastering, daar mag je staan.
 • In de kantine en de kleedkamers staat handgel die gebruikt  moet worden vóór betreden van het veld en/of kantine.
 • In de kantine komen looplijnen en de terrasdeur zal gaan dienen als uitgang.
 • Bij het rijden naar uitwedstrijden  gelden wel de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid.
 • Wanneer je met personen uit verschillende huishoudens plaatsneemt in één auto is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.
 • We leggen dit bij de rijouders zelf neer, wel graag aangeven als je wil dan mensen gebruik maken van een mondkapje dan kan iedereen daar zelf voor zorgen

We rekenen op ieders medewerking om zo de veiligheid te kunnen waarborgen.

Met betrekking tot de sport zijn er geen strengere maatregelen getroffen. Wanneer dit wel het geval gaat zijn wordt dit gecommuniceerd.

Een sportief seizoen!

Bestuur van SV NAS

GEDRAGSREGELS KORFBAL EN CORONA

Vanuit de KNKV hebben we een aantal gedragsregels gekregen die we met jullie willen delen.

Spelregels voor sport in het kort
In het kort de spelregels voor het sporten:
• Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Binnensport accommodaties, waaronder sportscholen, mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport.
• Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
• Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantines.
• Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open.
• Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Wedstrijden en toernooien
Per 1 juli zijn wedstrijden, toernooien en evenementen weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn.
Daarbij geldt dat toeschouwers 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. In beginsel mogen er buiten maximaal 250 toeschouwers bijeen zijn. En binnen maximaal 100 personen.
Daarnaast dienen de hygiëneregels van het RIVM gevolgd te worden:

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
• Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten).
• Vermijd drukte.
• Was vaak je handen.

Adviezen om ervoor te zorgen dat personen afstand van elkaar kunnen houden en voor het beheersen van de bezoekersstroom:
Bij de inrichting van de buitenruimte moet iedereen zich strikt aan de 1,5 meter afstand kunnen houden.
Attendeer iedereen erop dat zij afstand van elkaar houden en herhaal deze boodschap op meerdere plekken.
Zorg dat er voldoende afstand is tussen de zitplaatsen.
Beperk het aantal personen in de sanitaire ruimtes (was-, toilet- en/of doucheruimtes).
Laat bezoekers wachten met anderhalve meter afstand.
Train en begeleid medewerkers op de maatregelen en adviezen en op het toezien op het onderling 1,5 meter afstand houden.

Mag een positief geteste speler deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden?
Nee, een positief geteste speler neemt geen deel aan trainingen, wedstrijden en/of andere verenigingsactiviteiten en volgt de richtlijnen die vanuit de GGD worden opgelegd.

Hoe ga je om met spelers die terugkeren uit of woonachtig zijn in ‘oranje’ gebieden?
De richtlijnen vanuit de overheid zijn hierin leidend. Deze richtlijnen geven aan dat iemand die terugkeert vanuit of woonachtig is in een ‘oranje’-
gebied zeer dringend wordt geadviseerd om 10 dagen in quarantaine te gaan.

De reservebank?
Reservespelers en stafleden boven de 18 jaar moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden, ook op de reservebank. De extra ruimte kan gecreëerd worden door bijvoorbeeld het gebruik van stoelen naast de dug-out.

Welke regels en richtlijnen gelden er voor kantines, verenigingsgebouwen en terrassen?
Sportkantines, verenigingsgebouwen en terrassen vallen onder de richtlijnen en protocollen vanuit de Koninklijke Horeca Nederland. Naast het houden van de onderlinge 1,5 meter afstand tussen gasten (tenzij ze uit één huishouden komen of personen t/m 17 jaar onderling).

Hoe ga ik om met veilig en verantwoord gebruik van kleedkamers?
Voor spelers van 18 jaar en ouder geldt dat zij ook in de kleedkamer onderling 1,5 meter afstand van elkaar houden. Omdat dit uiteraard gevolgen heeft voor de capaciteit van de kleedkamers zijn er de volgende tips/adviezen:
– Spreid wedstrijden en trainingen.
– We proberen om één team gebruik te laten maken van de kleedkamers.
– Daar waar de tijden elkaar over lappen, zullen we op elkaar moeten wachten. Dus eerst allemaal eruit en dan het volgende team erin.
– Na de wedstrijden is er 15 minuten om de douchen en dan moet de kleedkamer leeg zijn voor het volgende team.
– Er mogen geen ouders meer in de kleed- en doucheruimte komen, alleen de begeleiding van de teams.

Is het toegestaan om met personen uit meerdere huishoudens in één vervoersmiddel te reizen naar uitwedstrijden of andere korfbalactiviteiten?
Ja, dit is toegestaan. Hiervoor gelden wel de richtlijnen en adviezen vanuit de overheid. Wanneer je met personen uit verschillende huishoudens plaatsneemt in één auto is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder. We leggen dit bij de rijouders zelf neer; wel graag aangeven als je wilt dan mensen gebruik maken van een mondkapje. Dan kan iedereen daar zelf voor zorgen.

SMART RECLYCLING

Hallo allemaal,

Onlangs zijn jullie via de nieuwsbrief geïnformeerd over Smart Recycling. Zij organiseren kleding-inzamelacties in samenwerking met verenigingen, wat de vereniging per kilo een bedrag oplevert. Daarbij wordt de kleding elders op de wereld hergebruikt of gerecycled tot andere stoffen, wat een positieve bijdrage aan het milieu oplevert.

Een voordeel van het noodgedwongen thuis zijn is dat mensen nu gaan (op) ruimen. Dat komt dus goed uit!
De gehele maand mei organiseren wij deze inzamelactie, waarbij je de volgende spullen mag inleveren:

Schone kleding
Schoenen (per paar aan elkaar geknoopt of getaped)
Lakens en dekens
Gordijnen
Handdoeken
Knuffels
Handtassen
Riemen en Ceintuurs

Wat vragen wij van jullie?  Via facebook zal dit bericht ook verspreid worden, waarbij aan jullie de vraag om dit te zo veel mogelijk te delen en je omgeving te attenderen op onze inzamelactie. Heb jij zelf spullen voor deze actie, neem dan contact op met onderstaand emailadres dan kom ik de inzamelzak(ken) bij je afgeven.
Eind mei zal er een datum worden gepland waarop je de zak kan komen inleveren bij NAS. Heb je meerdere zakken en geen bewaarplek, laat het ons dan weten. Dat lossen we samen wel op!

Hoe meer, hoe beter dus ga aan de slag met het opruimen van je kast!

Heb je een zak nodig of nog vragen, mail ons dan gerust: sponsoring@sv-nas.nl

Uiteraard zal deze actie conform de RIVM maatregelen uitgevoerd worden.

Hartelijke groeten,

Muriel Jansen
Sponsorcommissie s.v. NAS

Zaterdag 7 maart 2020

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 moesten uit tegen Fortuna in Bergharen. Het ging vanaf het begin al erg lekker bij NAS. Ze speelden goed over, alleen het scoren was wat lastiger. Toch wist Jade voor de rust er één in te gooien. De tweede helft was NAS nog steeds veel in balbezit. Daar kwamen nog twee doelpunten uit. Gescoord door Femme en Fiene.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden uit tegen Prinses Irene. Met vier meiden ging NAS het goed doen, echter Prinses Irene scoorde als 1e en daarna NAS 2x. Het ging een beetje op en neer. NAS stond enige tijd voor met 6-9, maar Prinses Irene was toch nog iets sterker en won met 11-9. Femke scoorde 2x, Nienke ook 2x en Aniek 5x. De laatste set werd NAS een beetje moe. Maar toch goed gewerkt meiden!

moesten uit tegenFortuna in Bergharen. Het ging vanaf het begi

Zaterdag 15 februari 2020

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 moesten uit tegen SVO. De eerste helft had NAS het lastig. Ze wisten niet goed de bal over te spelen en het scoren lukte ook al niet. Ook bij SVO wilde de bal er niet in. De ruststand was 0 – 0. Ook de tweede helft ging het niet zo heel goed. NAS deed haar best, maar het wilde allemaal niet lukken. SVO scoorde nog wel een doelpunt. Daarom werd de eindstand 1 – 0 voor SVO.

ASPIRANTEN B2
De Aspiranten B2 speelden uit bij koploper Quick Up. De meiden begonnen sterk aan de wedstrijd, maar moesten toch de 1-0 incasseren. NAS bleef sterk doorgaan en kwam alweer vrij snel op 1-1 via een doelpunt van Tyra. Vlak voor rust viel dan toch de 2-1. Na rust bleef NAS geconcentreerd, maar moest helaas toch de 3-1 toestaan, ondanks dat de tegenstander bijna door onze speelster heen liep. We kregen wel kansen, maar de bal wilde er maar niet in. Helaas viel er hierna de 4-1 en de 5-1 en moesten we de partij als verloren beschouwen. Een knappe partij waarbij een gelijkspel misschien meer op zijn plaats was geweest.

Woensdag 12 februari 2020

RECREANTEN
De Recreanten speelden tegen SDDL in Mill. De aanvallen liepen stroef bij NAS. Er werd teveel van afstand geschoten en er was te weinig beweging. Als er wel een actie kwam, wilde die er niet in. Eigenlijk heeft NAS de hele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken, maar konden ze het telkens weer gelijk maken, 0-1,1-1, 3-1,3-3, 5-3 5-5. Echter in de laatste minuut scoorde SDDL de 6-5 en won daarmee de wedstrijd. Voor NAS scoorden Lizanne, Debby 2, Jacqueline en Anita.

Zondag 6 februari 2020

SENIOREN 1
Op deze stormachtige zondag speelde NAS 1 een uitwedstrijd tegen SPES 3. Het was een leuke wedstrijd met veel tempo en veel kansen. Uiteindelijk heeft NAS 1 met 8-13 gewonnen, met als topscoorders Lotte en Danique.

Zaterdag 8 februari 2020

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Geffen tegen Be Quick. NAS was duidelijk de betere, maar liet verdedigend toch wat steekjes vallen. Daardoor kon Be Quick 6 keer scoren. Maar de voorsprong was groot genoeg en zo won NAS met 10-6. Voor NAS scoorde Aniek 5, Madelynn 3 en Nienke 2.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden uit tegen SVO. In de eerste minuut wist SVO al te score, dus NAS moest aan de bak. Het duurde even, maar Femm wist toch een heel mooi doelpunt te gooien. Daarna scoorde SVO weer, maar ook Jade (de jarige job) scoorde een prachtig doelpunt. We gingen met 2 -2 de rust in.
De tweede helft was erg spannend, maar Jade scoorde er nog een. De eindstand is 2 – 3 voor NAS geworden.

ASPIRANTEN B2
De het was behelpen voor de Aspiranten B2 in hun wedstrijd tegen DAW te Schaijk. Door ziekte en blessures deden 2 speelsters van de D mee. NAS begon sterk en Susan wist al snel de 1-0 te maken. Susan maakte er even later 2-0 van en Tyra wist de 3-0 op het scorebord te zetten. Hierna kon DAW Schaijk wat terug doen door de 3-1 en de 3-2 te scoren. Dit was ook meteen de ruststand. Na rust maakte DAW er zelfs 3-3 van. Gelukkig wist NAS via Tyra snel de 4-3 te scoren en miste Isa helaas een strafworp. De 5-3 kwam even later toch op het scorebord door Amy. DAW deed nog iets terug en scoorde de 5-4. Het bleef hierdoor spannend en gelukkig voor ons werd er niet meer gescoord. Een verdiende overwinning door hard werken en ook een dikke pluim voor de 2 invallers Mara en Cayenne die zich niet van de wijs lieten brengen door hun toch grotere tegenstanders.

Zaterdag 1 februari 2020

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden tegen Spes. Altijd lastig! NAS wist goed weerstand te bieden, maar Spes was net wat sneller. Spes kreeg een strafworp en die wisten ze te maken. In verloop van de wedstrijd scoorde Spes nog 4 doelpunten. Voor NAS wist Jade nog een mooi doelpunt te scoren. De eindstand is 1 – 5 geworden.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden tegen de koploper Korfrakkers in Weurt. NAS begon goed en fel. Door een mooi doelpunt kwam NAS op een voorsprong. Toch zijn de aanvallen van Korfrakkers ook goed en kwam NAS af en toe onder druk in de verdediging. Heel lang kon NAS de voorsprong behouden, maar in het laatste kwart was de omschakeling soms net te laat, waardoor de Korfrakkers konden scoren. De wedstrijd werd verloren met 4-6, maar er is door de meiden heel goed gespeeld. De doelpunten werden gescoord door Aniek en Nienke 3.

ASPIRANTEN B2
De Aspiranten B2 speelden uit tegen Diosa B1. Het zou geen gemakkelijke wedstrijd worden en dat bleek ook al snel. Diosa startte fel en wist al gauw de 1-0 te scoren. Verdedigend kwam NAS er nauwelijks aan te pas en aanvallend werd er niet snel genoeg gecombineerd en kon Diosa uitlopen naar een 10-0 voorsprong met de rust. Na de rust kwamen er een paar kansjes voor NAS en wist Tyra met een knap afstandsschot te scoren. Daarna maakte Diosa er snel 11-1 van. Er kwamen wat meer kleine kansjes en Isa maakte de 11-2. Hierna nam Diosa het heft weer in handen en liep uit naar 16-2 wat ook meteen de eindstand was.

Woensdag 29 januari 2020

MIDWEEK 1
De Midweek speelden in Malden tegen Quick up. De wedstrijd begon met twee tegen doelpunten, waarna NAS terug wist te komen en een voorsprong opbouwde van 2-4 tot de rust. Daarna wist NAS de voorsprong verder uit te bouwen en won de wedstrijd met 4-10. De doelpuntenmakers waren: Iris 3, Lotte 2, Emma 1, Laura 1, Ruth 1, Vesna 1 en Dian 1.

RECREANTEN
De Recreanten speelden thuis in Weurt tegen Quick up. Het duurde even voordat er doelpunten vielen. Uiteindelijk won NAS vrij makkelijk met 5-2. De doelpunten werden gescoord door Monique 2, Diana, Larissa en Debby.

Zaterdag 25 januari 2020

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 speelden vandaag thuis tegen Klick. Het was een lastige wedstrijd voor NAS, maar de eerste helft wist NAS het goed dicht te houden. De tweede helft ging het bij NAS wat minder. Jade scoorde nog een mooi doelpunt, maar Klick deed het beter en scoorde er nog 3. Helaas voor NAS was de eindstand 1-3.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden thuis in Weurt tegen Be Quick.  NAS was niet compleet, dus speelden Alisha en Fay mee. NAS speelde een goede wedstrijd. Er werd snel gespeeld, er kwamen mooie aanvallen en er vielen vele doelpunten. Het was een ware doelpuntenregen. Af en toe vergaten we verdedigend op te letten en zo kon Be Quick ook nog scoren. Het publiek riep om het 20e doelpunt, maar dat zat er niet in. Eindstand 19-5, de doelpunten gescoord door  Fay, Alisha 3, Aniek 3, Madelynn 3 en Nienke 9.

ASPIRANTEN B2
Na de verloren wedstrijd van vorige week waren de meiden uit op revanche tegen Klick ’15. De meiden keken echter al snel tegen een 0-1 achterstand aan, maar knokte zich ook even snel weer terug in de wedstrijd door met een doorloopbal de 1-1 op het scorebord te zetten door Susan. NAS speelde geconcentreerd verder en wist door een afstandsschot van Isa de 2-1 te maken. De wedstrijd ging gelijk op verder en er werd sterk verdedigd door NAS, het bleef tot het eind spannend. Na de rust wist NAS door een afstandsschot van Tyra de voorsprong uit te breidden op 3-1. NAS gaf niets meer weg en wisten zo de wedstrijd winnend af te sluiten.

Woensdag 22 januari 2020

RECREANTEN
De Recreanten speelden in Gennep tegen de koploper SPES. De 1e wedstrijd werd zeer kansloos verloren met 11-1. NAS was dus uit om de nederlaag zo klein mogelijk te houden. En dat lukte aardig. De verdediging hield goed stand en ook aanvallend liep het goed. Er werd wel verloren, maar met opgeheven hoofden kon NAS van het veld af. 10-5, daar waren de Recreanten trots op en natuurlijk ook blij dat ze door zo’n jong team niet echt weggespeeld waren.

Zaterdag 18 januari 2020

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 speelden bij De Horst in Groesbeek. NAS kwam de eerste helft al vrij snel achter te staan. De Horst scoorde twee doelpunten achter elkaar. Dus NAS moest aan de bak. Gelukkig lukte dat ook, en ging NAS de rust in met een 2 – 2 tussenstand, door een doelpunt van Jade en van Fiene. De tweede helft gaf NAS niets meer weg en wist Jade nog een mooi doelpunt te scoren. NAS won met 2 – 3.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Oss tegen Mosa. NAS was in de 1e helft duidelijk de betere, maar wist te weinig te scoren. De 0-3 voorspong werd in het laatste kwart teniet gedaan en het werd een gelijkspel: 3-3. Doelpunten van Aniek, Madelynn  en Femke.

ASPIRANTEN B2
De dames van de Aspiranten B2 speelden uit tegen Klick ’15. De dames begonnen sterk aan de wedstrijd en Femke scoorde al snel de 1-0. Even later maakte Klick er 1-1 van. NAS speelde sterk verder en liepen uit naar een 1-4 ruststand met doelpunten van Sabine, Tyra en Femke. Na de rust kwam NAS zwak uit de kleedkamers. Er werd slordig gespeeld en NAS dacht dat de overwinning al binnen was. Helaas, want Klick wist hier goed gebruik van te maken en boog de achterstand snel om in een 6-4 voorsprong. NAS deed in de slot minuten nog iets terug door een doelpunt van Tyra, maar moesten hun verlies tegen de nummer laatst incasseren door met 6-5 te verliezen. Volgende week kunnen ze zich revancheren als ze opnieuw tegen Klick moeten.

Woensdag 15 januari 2020

MIDWEEK 1
De dames van Midweek 1 speelden tegen ODIO Midweek 1 in Millingen. De wedstrijd begon goed en NAS stond al snel met 0-3 voor. ODIO kwam terug met 2 doelpunten, waardoor de ruststand 2-3 werd. Na de rust was NAS niet sterk genoeg om het winnende doelpunt te maken en eindigde de wedstrijd in een gelijkstand: 5-5. De doelpunten zijn gescoord door Lotte 3, Ruth en Iris.

Zaterdag 11 januari 2020

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden uit tegen Odio. De teams waren aan elkaar gewaagd. De eerste helft kreeg Odio een strafworp en die scoorde ze. De ruststand was dan ook 1 – 0. In de tweede helft had NAS het moeilijk. Ook toen scoorde Odio nog 2 doelpunten, maar door een mooi doelpunt van Fiene werd de eindstand 3 – 1.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden hun eerste wedstrijd na de vakantie tegen TOG E2. NAS verdedigde goed en liep goed vrij. Ze kreeg verschillende kansen die er helaas niet in wilde. TOG schoot 1 keer en die ging er wel in. Daarna scoorde Nienke 2x en Madelynn 1x. Uitslag 1-3. Gewonnen; goed gewerkt meiden.

Woensdag 8 januari 2020

RECREANTEN
De Recreanten van NAS speelden in Mill tegen Quick up. Al gauw keek NAS tegen een achterstand aan, maar wist toch gelijk te maken. De eindstand was 4-4.

Zaterdag 14 december 2019

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden Fortuna. Ze wisten al snel voor te komen door een doelpunt van Femme. Daarna ging NAS goed door en scoorde Fiene er nog 3 voor de rust. De tweede helft ging het score wat lastiger, maar NAS wist er nog wel 2 in te krijgen, gescoord door Femme. De eindstand was dus 6-0 in het voordeel van NAS.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Weurt tegen Prinses Irene. NAS begon sterk en kwam op een 3-0 voorsprong. Verdedigend werd NAS echter slordiger en zo kon het gelijk komen. Toch hield NAS lang een voorsprong, maar in het laatste kwart kwam Prinses Irene voorbij en verloor NAS alsnog met 6-8. Doelpunten waren van Aniek 3, Madelynn en Ilse.

Woensdag 11 december 2019

MIDWEEK
NAS MW 1 spteelde thuis tegen SPES. De wedstrijd ging de eerste helft zeer gelijk op. Beide teams waren fel en fanatiek. Het tempo lag hoog. In de tweede helft kon NAS toch doorpakken en is SPES niet meer tot scoren gekomen. Eindstand: 11-5 met doelpunten van Ruth 3, Lotte 2, Lisanne 2, Emma 2, Laura 1, Michelle 1.

Zaterdag 7 december 2019

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden hun eerste thuiswedstrijd E1 tegen Altior, waar vorige week nog met grote cijfers van werd verloren. De meiden waren fel en reageerden snel en zo kon NAS de score openen. NAS had een ruime voorsprong van 3 doelpunten, maar Altior liet dat niet op zich zitten en knokte zich terug in de wedstrijd. Er waren voor beide teams strafworpen, maar NAS scoorde ze alle twee (Aniek) en Altior miste er 3. NAS kon de voorspong vast houden, al werd het de laatste minuut wel spannend. Er werd gewonnen met 8-7 en de doelpunten kwamen van Aniek 5, Nienke, Jolijn en Ilse.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden speelden thuis in Weurt tegen SVO. De eerste helft ging lang gelijk op, maar door een mooi doelpunt van Femm werd het voor de rust toch nog 1 – 0. De tweede helft vielen er meer doelpunten. Gescoord door NAS, maar ook door SVO. Het was een leuke wedstrijd om te zien. De eindstand is 4 – 3 voor Nas geworden. De andere 3 doelpunten zijn gemaakt door Femme (1) en Eline (2).

ASPIRANTEN B2
De Aspiranten B2 speelden uit tegen Fortuna B1. Ondanks de opdracht om scherp te starten, kwam NAS toch snel op achterstand. Korte tijd daarna viel ook de 2-0. Ondanks het daarna sterk verdedigen moesten we toch de 3-0 incasseren. Dit was ook meteen de ruststand. Er waren een paar kansjes voor NAS om terug te komen in de wedstrijd, maar helaas de bal wilde er niet in. Na rust bleef NAS sterk verdedigen en kwamen er weer enkele kansen voor NAS. Het lukte echter niet om te scoren, maar ook Fortuna wist in de tweede helft niet meer te scoren. Zo bleeft het dus 3-0 voor Fortuna.

Woensdag 4 december 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden in Weurt tegen Klimop. Het was een leuke, sportieve wedstrijden met kansen voor beide teams. NAS bouwde een voorsprong op van 2 doelpunten, maar Klimop wist telkens de aansluiter te maken. Toch bleef NAS de voorspong goed verdedigen en werd er gewonnen met 4-5.

Zondag 1 december 2019

NAS 1
NAS 1 had een lastige wedstrijd tegen Odio. NAS liet zich de eerste paar minuten overrompelen en stond al snel achter met 2-0. Hierna ging het beter, maar NAS vond het lastig om al die kansen die ze kreeg af te maken en liep achter de feiten aan. Tijdens de rust (4-2) werd er goed afgesproken hoe we NAS het verder ging aanpakken en dat ging goed. NAS maakte snel gelijk en gingen doen wat ze moest doen, de kansen afmaken. Ondanks dat dit niet de beste wedstrijd van NAS was, heeft NAS toch met hard werken de winst mee naar huis genomen, 5-7. Doelpunten van Anouk, Lotte, 2x Elise en 3x Lissa.

Recreanten speelden hun wedstrijd tegen Spes. NAS kwam aanvallend te kort en kreeg weinig kansen. Spes was een maatje te groot en won met grote cijfers 1-11. Jacqueline scoorde de enige NAS treffer.

Zaterdag 30 november 2019

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Heeswijk-Dinther tegen Altior. Altior scoorde als eerste. Daarna scoorde Nienke de 1e voor NAS. Soms verdedigde NAS goed, maar soms ook niet, dus kon Altior scoren. Ilse scoorde de 2e. Tijdens de 4e set kwam NAS sterker terug en scoorde Aniek 2x en Madelynn scoorde er ook 1. De uitslag werd 14-5. Volgende week in Weurt de returnwedstrijd.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden thuis tegen SVO 2. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Aan beide kanten werd er goed verdedigd. Het bleef dan ook lang 0 – 0.  Toch wist NAS de tweede helft een doelpunt te scoren via Femm. Maar vrij snel scoorde SVO ook. Maar weer was het Femm die een bal in de korf wist te gooien. Jade scoorde ook nog, en de eindstand is 3 -1 geworden.

ASPIRANTEN B2
De Aspiranten B2 speelden een uitwedstrijd tegen DAW in Schaijk. De meiden van NAS begonnen sterk aan de wedstrijd en het werd al snel 0-1 door een afstandsschot van Femke. Korte tijd daarna wordt de stand verdubbeld met een doorloopbal van wederom Femke. NAS bleef geconcentreerd spelen en Amy wist van een korte afstand de 0-3 te scoren. Korte tijd later kreeg NAS een strafworp toegekend en wist Susan de 0-4 te scoren. Kort voor de rust maakt Femke er zelfs 0-5 van door van dichtbij raak te schieten. Na de rust werd het spel van NAS onrustiger en de concentratie was minder. Hierdoor kon DAW terug in de wedstrijd te komen door 3x te scoren en NAS kwam helaas niet meer tot scoren. Gelukkig hield NAS hierna wel stand en werd de eindstand bepaalt op een 3-5 winst. Goed gespeeld meiden en een verdiende winst mee naar huis.

ASPIRANTEN B1
De Aspiranten B1 speelden ook een wedstrijd tegen SVO. De eerste helft ging goed en gelijk op. Er was snel samenspel en NAS creëerde kansen. Helaas maakte NAS deze wel te weinig af. Voor rust wist SVO dit wel te doen en ging NAS de rust in met een 3-5 achterstand. Helaas kon NAS na rust niet meer in het spel komen en maakte teveel fouten. NAS verloor deze wedstrijd met 4-11. Doelpunten van NAS door Fleur, Sterre en 2x Linde.

Woensdag 27 november 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen Spes. NAS kwam aanvallend te kort en kreeg weinig kansen. Spes was een maatje te groot en won met grote cijfers 1-11. Jacqueline scoorde de enige NAS treffer.

Zaterdag 23 november 2019

PUPILLEN E1
De Pupillen E 1 speelden in Erp tegen de Korfrakkers, een tegenstander waar nog nooit tegen gespeeld is. NAS begon goed en speelde goed over en liep goed vrij. Aniek scoorde als 1e. Daarna scoorde de korfrakkers 1-1. Voor NAS scoorde Ilse de 2e en daarna scoorden de korfrakkers nog 5x. NAS had nog verschillende kansen maar die wilden er helaas niet in. Uitslag 6-2. Heel goed gewerkt meiden op naar volgende week.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden hun eerste wedstrijd uit tegen SPES. NAS ging goed van start, maar helaas scoorde SPES het eerste doelpunt. Het lukte NAS maar niet om ook een doelpunt te scoren en ze gingen de rust in met een 2- 0 achterstand. De tweede helft deed NAS erg haar best, maar helaas het wilde niet lukken. De eindstand werd 4 – 0.

ASPIRANTEN B2
De Aspiranten B2 speelde hun eerste wedstrijd in de zaal thuis tegen Diosa. Diosa startte fel aan de wedstrijd en liep al snel uit naar 6-0. Het leek een extreem hoge nederlaag te gaan worden. NAS deed iets terug en met een mooi afstandsschot maakte Sabine er 1-6 van en er komen meer kansen voor NAS; Anouk weet met een doorloopbal voor de 2-6 te zorgen. Kort voor rust weet ook Meggie te scoren met een afstand van dichtbij. NAS gaat met 3-6 de rust in, maar komt slecht terug uit de rust. Er wordt slordig en onrustig gespeeld, waardoor Diosa weer uit kan lopen naar 3-9. Susan weet er dan nog 4-9 van te maken met een kans van dichtbij en Femke tekent met een benutte strafworp voor de 5-9. Hierna wist Diosa nog tweemaal te scoren en bepaalde hiermee de eindstand op 5-11.

ACTIEFOTO VAN DE E1

Woensdag 20 november 2019

MIDWEEK
Het midweek team van NAS speelde de eerste wedstrijd van de binnencompetitie. NAS kwam al snel op 1-0 voorsprong, maar had verder moeite met scoren. Ze gingen met 3-2 de rust in. Ook na rust had NAS veel kansen, maar scoren bleef moeilijk. Toch won NAS met 6-4. Doelpunten: Lotte 4x, Iris en Ruth.

Derde Giga Kangoeroe Dag s.v. NAS groot succes

Op 10 oktober jl. organiseerde korfbalvereniging s.v. NAS te Beuningen voor de derde keer de Giga Kangoeroe Dag; een sportdag speciaal bedoeld voor de kleuters van de basisscholen in de gemeente Beuningen. Zeven basisscholen uit Beuningen, Ewijk en Weurt, met maar liefst 394 kleuters, hadden zich aangemeld voor de Giga Kangoeroe Dag.

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is eind 2011 door s.v. NAS opgericht. Bij de Kangoeroe Klup willen we kinderen op een leuke manier laten kennismaken met korfbal en bewegen. De kinderen spelen onder begeleiding en zonder dat zij het door hebben leren ze tegelijkertijd ook! De Kangoeroe Klup speelt hiermee ook in op maatschappelijke ontwikkelingen, zoals het steeds vaker voorkomen van overgewicht bij kinderen en de aandacht voor normen en waarden. Om het belang van bewegen te onderstrepen en kinderen kennis te laten maken met de Kangoeroe Klup van s.v. NAS, is de Giga Kangoeroe Dag in het leven geroepen.

Giga Kangoeroe Dag

De Giga Kangoeroe Dag is een speciale sportdag voor de kleutergroepen van basisscholen in de gemeente Beuningen en werd alweer voor de derde keer door s.v. NAS georganiseerd. Studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het ROC Nijmegen en een aantal enthousiaste vrijwilligers van de korfbalvereniging, begeleidden de kinderen langs het spellencircuit, dat speciaal gericht was op de jonge kinderen. Vanwege het grote aantal deelnemende kleuters werd de Giga Kangoeroe Dag in drie delen gehouden, de zeven deelnemende scholen werden op verschillende tijdstippen door de dag heen ontvangen.

Vervolg

Op 19 oktober a.s. zal een follow-up training worden gehouden. Kinderen die na deelname aan de Giga Kangoeroe Dag enthousiast zijn geworden, worden van harte uitgenodigd om die zaterdag van 10 tot 11 uur mee te komen doen met een training van de Kangoeroe Klup van s.v. NAS. Aanmelden hiervoor kan tot 17 oktober a.s. via info@sv-nas.nl.

Sponsoren bedankt

De organisatie van de Giga Kangoeroe Dag wil graag alle sponsoren bedanken. Dankzij hen konden we zorgen voor voldoende – en op de doelgroep gerichte – materialen, maar kregen ook alle kleuters een leuk aandenken aan de dag mee. Ook een lekkere versnapering voor alle deelnemende kleuters en lunch voor alle vrijwilligers werd dankzij de betrokkenheid van de sponsoren gerealiseerd.

Zaterdag 21 september 2019

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 moesten uit tegen De Horst in Groesbeek. Het was een lastige wedstrijd met veel kansen. De eerste helft scoorde De Horst een doelpunt. De ruststand was dan ook 1- 0.  De tweede helft ging NAS goed van start, maar helaas wilde ook toen de bal niet in de korf. De Horst scoorde nog wel. De eindstand is dan ook 2 – 0 voor de Horst geworden.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Overlangel tegen TOG. Het ging aardig gelijk op. TOG scoorde als 1e 2x, daarna maar scoorde Aniek de 1e en Nienke daarna de 2e. Toen liep TOG uit. Aniek had verschillende kansen die er helaas niet in wilden. Aniek scoorde de 3e. Nienke de 4e en Aniek de 5e. Maar TOG scoorde 13 keer. De meiden hebben wel super goed gespeeld.

Zondag 15 september 2019

NAS 1
Op zondag 15 september speelde NAS 1 thuis tegen Odio 4. Ondanks het lage tempo, kwam NAS al snel op een 1-0 voorsprong. Daarna werd de voorsprong vergroot naar 3-0. Ook Odio kreeg kansen en zorgde voor een 3-1 ruststand. Na rust benutte NAS het schot beter en liep uit tot een stand van 5-1. In het laatste deel van de wedstrijd kwam Odio iets dichterbij, maar NAS pakte het weer goed op. Eindstand 7-3 met doelpunten van Lisa 2x, Emma 2x, Danique 1x, Anouk 1x, Isa 1x.
Volgende week speelt NAS 1 om 10.00 uur thuis tegen Quick Up 1.

Zaterdag 14 september 2019

ASPIRANTEN B2
De Aspiranten B2 hadden vandaag een uitwedstrijd tegen Quick Up op het programma staan. Een lastige wedstrijd waarbij Quick Up al snel liet zien waar ze voor kwamen. Het werd al snel 1-0. Tyra wist de stand echter weer gelijk te maken waardoor het 1-1 werd. Er kwamen steeds meer kans voor Quick Up en ze wisten uit te lopen naar 4-1. Tyra bracht met een strafworp de stond op 4-2. De rust ging NAS met 5-2 de kleedkamer in. Na rust veranderde het spelbeeld niet en liep Quick Up uit naar 6-2 waarna Tyra haar derde doelpunt van de wedstrijd maakte, 6-3. Opnieuw was het weer de tegenstander die verder uitliep naar 8-3. Er werd op dat moment ook slordiger gespeeld door NAS. Femke wist nog wel te scoren en bracht de stand op 8-4. Daarna werd ging het snel voor Quick Up en werd het uiteindelijk 11-4. Een terechte uitslag, de meiden hebben hard gewerkt maar Quick Up was simpelweg beter.

PUPILLEN E2
De pupillen P2 van Nas moesten thuis tegen Spes. De eerste helft ging het over en weer erg goed. Er kwamen geen doelpunten uit. De tweede helft wisten de meiden wel te scoren door een mooi doelpunt van Eline, en later, met nog een doelpunt van Fiene, werd de eindstand 2 – 0 voor de thuisploeg.

PUPILLEN E1
De meiden van de Pupillen E1 hadden er weer zin in en moesten uit naar Vios. Nienke scoorde al snel het 1e doelpunt. Daarna was Vios degene die scoorden. Aniek scoorde in de 2e helft de 2e voor NAS, maar helaas was Vios sneller en feller en werd het 2-12. Helaas meiden, de volgende keer wij.

ASPIRANTEN B1
De Aspiranten B1 speelden uit tegen Diosa. De eerste helft ging gelijk op, het baltempo was hoog en er werden mooie kansen gecreëerd. NAS ging de rust in met een 3-3 gelijke stand. Ook de tweede helft bleef gelijk opgaan en spannend, maar door een mooi afstandsschot van Anieck vlak voor het einde van de wedstrijd, ging NAS met de winst naar huis, 5-6. Doelpunten: Linde 2x, Lisa 2x, Fleur Gielens en Anieck.

Zaterdag 7 september 2019

ASPIRANTEN B2
De 1e wedstrijd op het programma van de Aspiranten B2 was tegen DAW uit Schaijk. de dames begonnen meteen fel aan de wedstrijd en kwamen al snel op voorsprong door een doelpunt van Amy. Sabine tekende met een mooi afstandsschot voor de 2-0. Hierna deed DAW wat terug en scoorden de 2-1. NAS kreeg vele kansen, maar de ballen wilden er maar niet in. De rust werd dan ook bereikt met een 2-1 voorsprong. Na rust sloeg NAS opnieuw toe met een doelpunt van Kirsty, maar DAW kwam weer terug tot 3-2. NAS bleef knokken om de punten in Beuningen te houden en er werden nog steeds veel kansen gemist. Uiteindelijk wist Fleur de eindstand te bepalen op 4-2. Een verdiende overwinning voor de meiden.

PUPILLEN D
Het was een spannende wedstrijd voor de Pupillen D uit tegen Diosa. NAS opende met een doelpunt gemaakt door Annemijn. Het ging goed tegen elkaar op, maar NAS wist vaker te scoren. In de rust was het 2-3. Het vasthouden koste moeite en er werden meer fouten gemaakt in de verdediging. Het ging tegen elkaar op. Super om te zien. De meiden hebben top gespeeld; goed rondgespeeld en kansen gecreëerd wat resulteerde in een eindstand van 5-5. Een mooi resultaat. Doelpunten werden gemaakt door Tess, Jacky en Mirre 2x.

PUPILLEN E2
De Welpen van het vorige seizoen zijn dit jaar gestart als Pupillen E2 en de eerste wedstrijd als pupillen E2 is gespeeld. De meiden moesten uit tegen DAW. Jade wist als eerste een doelpunt te scoren. Daarna scoorde Fiene er 2. NAS ging de rust in met een 1- 3 voorsprong. Ook de tweede helft ging voor NAS goed. Fiene scoorde er nog 2 en Femme nog 1. De eindstand is 2-6 geworden voor NAS.

PUPILLEN E1
De 1e buitenwedstrijd van de Pupillen E1 na de vakantie. En ze speelden uit tegen Heumen. De meiden hadden er zin in. Madelynn deed voor het eerst een wedstrijd mee. De meiden verdedigden goed en liepen goed vrij. Maar Heumen was toch wat sterker en zaten er goed tussen en scoorde. In de 2e helft scoorde Aniek 2x. Heumen won met 10-2. Op naar de volgende wedstrijd.

Woensdag 4 september 2019

MIDWEEK
Op woensdag 4 september is het Midweek-team gestart met de eerste wedstrijd in de midweek competitie. Ze wisten niet zo goed wat ze konden verwachten van de tegenstander Fortuna. NAS kwam al snel net 2-0 achter. Iris scoorde de 2-1, maar Fortuna kon uitbreiden naar 3-1. Naarmate de eerste helft vorderde kwam NAS meer in de wedstrijd en daarmee op voorsprong. In de rust was het 4-7 voor NAS.
Vol goede moed ging NAS de tweede helft in, maar het scoren lukte niet meer zo goed. Fortuna wist wel te scoren en zo werd de wedstrijd toch weer spannend. In de laatste paar minuten stond NAS nog maar met 1 doelpunt voor. Gelukkig kwam voor NAS het eindsignaal en werd de wedstrijd met 8-9 gewonnen. Voor NAS scoorden: Iris 2x, Emma, Laura, Michelle 2x, Dian en Lotte 2x.

Zaterdag 15 juni 2019

WELPEN
De Welpen van NAS moesten een wedstrijd uit tegen vios. Al meteen in het begin scoorde Femm het eerste doelpunt voor NAS. Daarna wisten Jade 3 keer, Eline 1, Evi 1 en Femme 1 doelpunt te score. De ruststand was 3- 7.
De tweede helft ging het wat moeizamer, maar wist NAS de voorsprong te behouden en werd er gewonnen met 7 -13. De doelpunten zijn gemaakt door: 2 Femm, 3 Jade, 1 Eline, 1 Evi, 2 Femme en 4 Fienne.
Knap gedaan dames!!!

PUPILLEN E2
De laatste wedstrijd voor dit seizoen voor de Pupillen E2. Er werd gespeeld tegen Eendracht. NAS begon erg sterk en liet mooie, snelle aanvallen zien. In het 1e kwart werd het 5-0 door Aniek 3 en Lorainne en Nienke. In het 2e kwart ging het verdedigen minder en kwam Eendracht dichterbij 5-3. Na de rust liet NAS weer goed spel zien en mooie doelpunten. Eendracht wist ook nog te scoren zodat de eindstand 7-5 werd. De andere NAS doelpunten werden gescoord door Aniek. Een mooie 2e plaats behaald met als enige een punt afgesnoept van de kampioen, heel goed gedaan!

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Balgoy tegen Diosa hun laatste wedstrijd van het seizoen. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd met een paar mooie acties van NAS, waardoor er mooie doelpunten vielen. Eindstand 7-4. Gescoord door Amy 2x, Sterre en Susan.

Woensdag 12 juni 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden een 4 tegen 4 wedstrijd tegen Playing Girsl uit Niftrik. Dat is altijd weer wennen. Het duurde even voordat NAS in het spel kwam en kon scoren. Toch wist Playing Girls vrij snel ook te scoren waardoor het toch spannend werd. Maar de punten bleven in Beuningen, want het werd 10-8.

Zaterdag 8 juni 2019

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Bergharen tegen de kampioen Fortuna. NAS begon heel goed en in d e 1e kwart scoorden Aniek en Lorainne en stond NAS voor met 0-2. Fortuna kwam in de 2e kwart terug, omdat NAS verdedigend steekjes liet vallen 2-2. Na de rust was het Fortuna die het 1e scoorde 3-2. Maar NAS had mooie aanvallen en in het 4e kwart werd het gelijk door Aniek. De eindstand is 3-3, een punt afgepakt van de kampioen, knap gedaan hoor!

Woensdag 5 juni 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden thuis tegen ZKV uit Zeeland. Een team met veelal oudere dames. NAS ging snel aan het scoren, de 1e bal was al raak. Toch kreeg ZKV gelijk een kans en maakte de 1-1. NAS speelde een goede wedstrijd en de kansen werden benut. Uiteindelijk werd het een monster uitslag 15-1. Voor NAS scoorde op Sandra na alle dames: Diana, Larissa 2, Cindy, Lizanne 3, Anita, Bianca 2, Petra 2, Jacqueline 2 en Danique.

Zondag 2 juni 2019

SENIOREN 2
Het Senioren 2 team van NAS moest voor de een na laatste wedstrijd van dit seizoen afreizen naar Milsbeek voor de uitwedstrijd tegen SPES 4. Het was vroeg en het was warm, maar of dat ook de oorzaak was dat NAS pas laat in de wedstrijd hun eigen spelletje ging spelen of dat de tegenstander dat afdwong is onduidelijk. NAS heeft de hele wedstrijd tegen een achterstand  aangekeken. In de 2e helft konden ze uiteindelijk langszij komen en zelfs een voorsprong pakken 6-7. Toen had NAS door moeten pakken wat ook zeker verdiend was geweest in die fase van de wedstrijd. Maar ze lieten SPES weer de gelijkmaker scoren en zelfs de winst pakken al was dit laatste doelpunt discutabel… Doelpunten; Elise 2x, Luna 2x, Fleur , Isa en Cindy.

Zaterdag 1 juni 2019

PUPILLEN D
De Pupillen D van NAS moesten thuis korfballen tegen Astrantia. De meiden gingen de eerste helft mooi gelijk op. Ze gingen dan ook de rust in met een tussenstand van 1-1. Babs heeft het eerste doelpunt gescoord.
De tweede helft ging NAS er weer vol tegen aan. En dat had effect, want toen wilden de doelpunten er wel in. NAS won met 6 – 1. Doelpunten: 2 Lorraine, 2 Mara, 1 Babs en 1 Alisha.

Zaterdag 18 mei 2019

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden tegen Be Quick in Nuland een spannende wedstrijd. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. NAS ging goed van start. Een goede aanval en 1-0 voor NAS. Be QUICK kwam zeker terug. Nog een paar mooie acties en doelpunten voor NAS. Eindstand 4-3. Gescoord door Sabine, Sterre en Larissa.

WELPEN
De Welpen van NAS moesten naar de Ooij om een wedstrijd te spelen tegen SVO. De meiden deden erg hun best en daarom wisten ze op voorsprong te komen. Ze gingen de rust in met een mooie stand van 2- 7. Daarna gingen ze op dezelfde voet verder en wisten te winnen met een eindstand van 10 – 13. De doelpunten zijn gemaakt door: 5x Fiene, 4x jade, 3x Evi en 1 door Femme.

JUNIOREN B1
De Junioren B1 moesten tegen De Horst uit Groesbeek. Linde opende heel snel de score met een mooi afstandsschot, 1-0. Ondanks dat NAS goed speelde en genoeg kansen creëerde, wilde het scoren niet lukken. De Horst scoorde wel, 1-2. Fleur kwam vrij na een mooie actie vrij en maakte de gelijkmaker voor 2-2.  Helaas ging NAS de rust in met een achterstand, 2-3. De tweede helft bleef NAS goed rondspelen met een hoog baltempo, maar maakte NAS geen gebruik van de kansen die ze kreeg. Het duurde even voor Larissa de gelijkmaker scoorde en Fleur NAS op een voorsprong zette, 4-3. Helaas kon NAS de voorsprong niet vasthouden en werd het een gelijkspel.

Wedstrijdverslag woensdag 15 mei 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden thuis tegen Klimop uit Kekerdom; altijd een gezellige en leuke wedstrijd. Het ging vrij lang gelijk op. Om en om scoorden de teams. In de 2e helft was het NAS die de score uitbreidde en zo de eindstand bepaalde op 6-3. Voor NAS scoorden Lizanne 2, Jacqueline, Dolinde, Petra en Anita.

Zaterdag 11 mei 2019

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden hun wedstrijd tegen Eendracht in Mook en hadden hun shirts binnenste buiten gekeerd, want Eendracht in Mook heeft ook groene shirts. Ze gingen goed van start en deden goed hun best. Helaas wilden de ballen er niet in. Aniek scoorde 1x. 2e helft was Eendracht beter en scoorde  5x. NAS kreeg nog paar kansen maar die wilde er ook niet in. Goed gespeeld meiden.

WELPEN
De Welpen moesten uit tegen DAW in Schaijk. NAS ging goed van start en scoorde al snel hun eerste doelpunt. Fiene scoorde de eerste 5 doelpunten. Daarna ging Jade verder en scoorde er voor de rust nog 2. De ruststand was 3 -7 . De tweede helft bleef NAS het goed doen, maar DAW had er een super speler in staan en scoorde hun doelpunten ook. De eindstand is 11 -14 geworden. Fiene had er 8 gescoord. Jade 5 en Femm 1.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden ook in Schaijk tegen DAW. Een hele zware dobber voor NAS. DAW was een zeer sterke tegenstander. NAS speelde heel slordig, waardoor veel balverlies. Een paar kansen goed benut door NAS. Jammer! Volgende keer beter. Eindstand 15-4. Voor NAS heeft gescoord: Isa, Sabine, Tyra, Sanne.

Wedstrijdverslag woensdag 8 mei 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd in Mook tegen Eendracht. Het was een slechte wedstrijd van NAS, de aanvallen liepen niet en er werd slecht verdedigt. De rust stand was al 6-1. Na de rust liep het iets beter, maar het gat was te groot eindstand 8-5. Doelpunten van NAS door Lizanne 2, Debby, Maaike en Anita.

Wedstrijdverslag zondag 14 april 2019

SENIOREN 2
Voor NAS 2 stond dit weekend de thuiswedstrijd tegen TOG 2 op het programma. TOG kwam heel snel op een 0-2 voorsprong. Doelpunten vielen in beginfase van wedstrijd snel. Na ongeveer 10 minuten spelen stond er al een 4-4 stand op het scorebord. Hierna kregen beiden verdedigingen wat meer grip op de aanval en werd scoren lastiger. Het was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd waar dan NAS en dan weer TOG het betere spel liet zien. TOG was echter wat beter in de afronding waardoor ze de wedstrijd uiteindelijk wonnen met 6-9. Doelpunten; Michelle 2, Luna 2, Tamara 1 en Cindy 1.

Wedstrijdverslag zaterdag 13 april 2019

ASPIRANTEN B1
De Aspiranten B1 speelden hun 2e wedstrijd. Dit keer tegen Quick up. Helaas stond NAS in korte tijd met 3-0 achter en moest er hard gewerkt worden. Na een tijdje creëerde NAS meer kansen, jammer dat deze niet afgemaakt werden. Door een strafworp van Fleur G werd het 3-1 en gingen we beter spelen.NAS ging de rust in met 3-3. Na de rust speelde NAS slordig, niet haar eigen spel en werd er verloren met 6-4.

JUNIOREN A1
NAS A1 had een uitwedstrijd tegen SDDL. Het was warm weer en NAS had geen wissels. In de eerste aanval stond NAS achter met 1-0. NAS hield het lang goed dicht maar scoren lukte niet en ging de rust in met een 2-1 achterstand. In de tweede helft had NAS ook weer veel kansen en scoorde 2-2. Uiteindelijk verloren met 3-2. Doelpunten: Lissa (1×) Fleur (1×).

PUPILLEN E1
De eerste buitenwedstrijd speelden de Pupillen E1 thuis tegen Fortuna uit Bergharen. De meiden hadden er weer zin. Ze verdedigden goed en liepen goed vrij. Maar Fortuna was toch net iets sterker en scoorde als 1e. Na de rust kon NAS gelijk maken – 4-4, maar toch door enkele verdedigende foutjes werd het 4-6 voor Fortuna. Voor NAS scoorde Lorainne 2x,  Aniek en Nienke 1x. Goed gespeeld dames.

Wedstrijdverslag zondag 7 april 2019

SENIOREN 2

NAS 2 startte de 2e helft van de buitencompetitie met een uitwedstrijd  tegen Quick-Up 1. NAS had na de 2 wedstrijden in de zaal tegen dit team nu echt wat goed te maken. NAS begon gelijk gefocust aan de wedstrijd, de aanval liet mooi spel zien en kon ook vrij snel de score openen.  De verdediging stond goed en kon de tegenstander lange tijd van scoren afhouden. Alleen de bal naar de aanval brengen na een onderschepping was moeilijk omdat Quick-up heel fel en agressief uitverdedigde. De onervaren scheidsrechter liet heel veel toe wat zeker niet altijd in ons voordeel uitpakte. Van beide kanten bleek scoren wel lastig. Lang bleef de stand 2-2 dan ook op het scorebord staan. Halverwege de 2e helft kon NAS toch een gaatje slaan 2-4. In de laatste minuut kon Quick-Up nog de 3-4 scoren maar de winst ging mee naar Beuningen. Dit was ook zeer verdiend aangezien NAS echt wel de betere ploeg was over de hele wedstrijd genomen. Doelpunten: Emma 2, Luna 1en Lisanne 1.

Wedstrijdverslag zaterdag 6 april 2019

WELPEN
De Welpen van NAS speelden thuis tegen SVO. Het was een koude ochtend. SVO begon meteen goed en scoorde vrij snel de 0-1. Daarna was SVO zo aardig om ons een eigen doelpunt te geven, maar daarna ging SVO sterk verder. De ruststand was 2-4. NAS moest aan de bak. Ze deden hun best, maar helaas konden ze niet meer inlopen en de eindstand werd 7 – 10. .
Alle meiden van Nas hebben gescoord.

Zaterdag 30 maart 2019

ASIRANTEN C1
De Aspiranten C1 van NAS speelden een wedstrijd tegen de onlangs geworden kampioen DAW. DAW was een sterke tegenstander maar NAS hield zich goed staande. NAS kreeg een aantal vrije worpen en er werden goede acties gemaakt….. Maar de winst was voor DAW. Eindstand 7-3. Gescoord door Amy, Linde en Sterre.

ASIRANTEN C2
De laatste wedstrijd van de binnencompetitie speelden de Aspiranten C2 thuis tegen DAW Schaijk. NAS ging gretig van start en was uit op een overwinning. De eerste helft ging gelijk op. DAW kwam met de openingstreffer, maar gelukkig scoorde NAS snel de gelijkmaker. Met de rust stond het 3-2. In de tweede helft werd NAS nog fanatieker. Er werd zeer goed aanvallend gespeeld wat resulteerde in een mooie overwinning voor NAS met 8-4. Doelpunten van Isa, Milou, Liz Sophie,  Elène, Tyra 2x en Elif 2x. Op naar de buiten competitie!

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 van NAS speelden hun laatste wedstrijd in Millingen tegen Odio E1. NAS liet in de 1e helft mooi snelle aanvallen zien, maar de bal wilde er niet meteen in. Toch kwam NAS op een verdiende voorsprong. In het laatste kwart gaf NAS het verdedigend weg en kon Odio ook scoren. NAS won met 5-2. De doelpunten werden gescoord door Aniek 4 en Nienke.

Zaterdag 23 maart 2019

ASIRANTEN C1
De Aspiranten C1 van NAS speelden in Beuningen tegen SVO. De snelheid in de aanval van NAS ontbrak de eerste helft. Het duurde wat langer voordat het eerste doelpunt viel. De verdediging van NAS was juist heel sterk, waardoor het SVO niet lukte om te scoren. Goed gespeeld meiden. Eindstand 4-0. Gescoord door Amy 2x, Laura 1x en Meggi 1x.

WELPEN
De dames van de Welpen gingen goed van start. Ze hadden veel kansen, maar het was toch nog lastig om de bal erin te gooien! Maar toen ze er eenmaal ingingen, waren ze ook niet meer te stoppen. NAS ging de rust in met een stand van 8 – 1.
Na de rust gingen ze goed verder en werd de eindstand 13 – 2 voor Nas. Heel knap gedaan! Tweede plaats voor NAS. De doelpunten zijn gescoord door: 8 voor Fiene, 2 voor Jade, 2 voor Femm en 1 voor Femme.

Aspiranten C1 speelden tegen Vios. De teams waren zeker aan elkaar gewaagd. De aanval van NAS was rommelig en slordig, maar in de verdediging was NAS zeer sterk. Er waren een aantal goede acties van NAS, maar helaas was Vios te sterk. Eindstand 7-3. Gescoord door Lisa, Femke en Amy.

Woensdag 20 maart 2019

JUNIOREN A1
De Junioren A1 speelden hun inhaalwedstrijd in Overasselt tegen ONA. De 1e helft eindigde NAS met een achterstand van 7-1, het NAS-doelpunt was gemaakt door Fleur met een korte kans. Tijdens de 2e helft hield NAS het goed dicht en door 2 doelpunten van Luna, een afstandschot en een doorloopbal, werd de eindstand 7-3.

Zondag 17 maart 2019

SENIOREN 1
De Senioren 1 van NAS speelden tegen Eendracht. NAS begon goed aan de wedstrijd en kwam meteen op een 3-0 voorsprong. In de loop van de eerste helft werd het lastiger voor NAS om de kansen af te maken, waardoor Eendracht dichter in de buurt kwam.
Begin tweede helft begon NAS goed en liep uit. Helaas kon NAS de kansen niet goed meer afmaken en lukte dat bij Eendracht wel. Uiteindelijk is het 9-10 geworden.
Doelpunten: Danique 4, Emma 2, Lotte 1, Laura 1 en Iris 1.

SENIOREN 2
Voor NAS 2 stond de returnwedstrijd tegen Quick-Up 1 op het programma. NAS had wat goed te maken tegen deze tegenstander en was er dus op gebrand te winnen vandaag. Gezien de tegenstander zou dit ook zeker moeten kunnen. Alleen kreeg NAS het elkaar om werkelijk alle kansen om zeep te helpen. Grote en kleine kansen, ze wilden er niet in. Quick-Up kreeg niet heel veel kansen, maar wist de weinige kansen die ze kregen, wel te benutten. NAS begon steeds meer tegen zichzelf te korfballen en door het missen van de kansen en het vele balverlies konden ze het Quick-Up niet heel moeilijk maken. Eindstand 2-5. Doelpunten: Luna en Lisanne.

Zaterdag 16 maart 2019

ASIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden thuis tegen Odisco. De vorige wedstrijd werd door NAS verloren met 8-1, dus NAS had wat goed te maken. Beide teams gingen fanatiek van start,  gebrand op een overwinning. Odisco profiteerde  van de slordige fouten van NAS en stond met 2 punten voor in de rust. Na de rust speelde NAS overtuigender en wist Lieve de 1-2 te maken. Helaas speelde NAS daarna aanvallend te slordig, waardoor NAS niet meer wist te scoren. Odisco won met 1-3.

ASIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden tegen Vios. De teams waren zeker aan elkaar gewaagd. De aanval van NAS was rommelig en slordig, maar in de verdediging was NAS zeer sterk. Er waren een aantal goede acties van NAS, maar helaas was Vios te sterk. Eindstand 7-3. Gescoord door Lisa, Femke en Amy.

PUPILLEN E
De Pupillen E hadden er, zoals gewoonlijk, weer zin in. Ze speelden tegen Klick. Ze deden goed hun best verdedigde goed en liepen goed vrij. Nienke scoorde de 1e,  Aniek scoorde daarna 4x,  lorainne scoorde 3x en Ilse 1x. Aniek scoorde helaas in de korf van Klick, dus had Klick 1 punt en daarna scoorde Klick nog 3x. Het werd 4-9. Goed gewerkt dames. Op naar de laatste wedstrijd op 30 maart binnen.

Woensdag 13 maart 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun laatste binnen wedstrijd. Er werd gespeeld in  Weurt tegen SDDL, het enige team waar NAS van verloren had. Het was een spannende wedstrijd met kansen over en weer. NAS maakte de 1-0, maar SDDL kwam gelijk weer terug. De ruststand was 4-3 en het duurde heel lang in de 2e helft voor er een doelpunt kwam. NAS scoorde de 5-3 en SDDL maakte gelijk weer de aansluiter 5-4. Maar de wedstrijd werd gewonnen door NAS en het kampioenschap kon gevierd worden. De NAS doelpunten werden gemaakt door Gerda, Maaike 2 en Anita 2.

Zondag 10 maart 2019

SENIOREN 1
Er stond een spannende wedstrijd op het programma voor de Senioren 1, zeker na het drukke carnavalsschema en daarbij niet getraind te hebben. NAS ging goed van start en kwam snel op voorsprong, maar verslapte even en liet zich verrassen, waardoor NAS snel op achterstand kwam. Uiteindelijk kon NAS haar eigen spel weer terug vinden, en speelde NAS de wedstrijd goed uit wat resulteerde in een mooie winst op NDZW met 11-7.
Gescoord door Lotte 3, Iris 2, Danique 2, Emma 1, Lisanne 1, Laura 1 en Dian 1.

SENIOREN 2
Voor de Senioren 2 stond na een paar weken niet gespeeld te hebben, de thuiswedstrijd tegen SPES 4 op het programma. Omdat er 2 basisspeelsters met het 1e mee moesten doen, was het even puzzelen met de opstelling. Maar vol zelfvertrouwen begon NAS aan de wedstrijd. De 1e aanval liet mooie lange aanvallen zien, maar kon niet heel snel tot scoren komen. Maar omdat de verdediging SPES goed onder druk bleef zetten, kon NAS toch een 2-0 voorsprong pakken. SPES maakte hierna snel de 2-1, maar NAS bleef goed door combineren in hoog tempo en liep hierdoor steeds verder weg bij de tegenstander. Via een 5-2 ruststand kon NAS in de 2e helft lekker doorgaan en uiteindelijk de eindstand op 12-3 bepalen. Doelpunten: Luna 5, Lisanne 3, Tamara 1, Fleur 1, Isa 1 en Mendy 1.

Zaterdag 9 maart 2019

PUPILLEN E1
De meiden van de Pupillen E1 hadden er weer zin in. Ze speelden in Overasselt tegen ONA. Ze deden goed hun best. Nas scoorde als 1e. Daarna Ona. Ze hebben ook 4-4 gelijk gestaan, maar uiteindelijk gewonnen met 7-10. Nienke scoorde 3x en lorainne 7x. Goed gewerkt dames. Op naar de volgende wedstrijd.

Zaterdag 23 februari 2019

WELPEN
De Welpen mochten uit korfballen tegen Spes. Het werd een erg spannende wedstrijd, maar erg leuk om naar te kijken. Spes scoorde als eerste, maar ook NAS wist er een aantal in te gooien. Ze gingen de rust in met een 4 – 5 voorsprong. De tweede helft deed NAS erg haar best en het ging mooi gelijk op. Uiteindelijk hebben de Welpen verloren met 10-8. De doelpunten zijn gescoord door Fiene 2 , Jade 1 , Femme 3 , Evi 2.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden uit tegen Vios E3. De meiden hadden er ondanks dat ze de vorige keer verloren hadden van Vios zin in de wedstrijd. NAS ging goed van start en verdedigde goed. Tijdens de 1e 10 minuten ging het gelijk op. NAS had het overnemen in de gaten en Vios was daar even van slag van, maar Vios was duidelijk een maatje te groot voor NAS. NAS speelde een hele goede wedstrijd ondanks dat er met 21-4 werd verloren. De NAS doelpunten werden gescoord door Aniek 2 en Lorainne 2.

Woensdag 20 februari 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen Quick-Up. In de 1e helft liep NAS weg bij Quick-Up en waren er mooie aanvallen. De ruststand was 7-2. In de 2e helft wilde het niet meer lukken, de bal werd slordig gespeeld en er kwamen van de kant van NAS geen scores meer. Quick-Up scoorde nog 1 keer en bracht zo de stand op 7-3. Voor NAS scoorden Debbie, Petra, Anita, Maaiek 2 en Lizanne 2.

Zondag 17 februari 2019

SENIOREN 1
Voor NAS 1 stond de wedstrijd tegen Jes 1 op het programma. NAS kwam goed uit de startblokken en had goede aanvallen. Het ging gelijk op en met een stand van 3-3 ging NAS de rust in. In de tweede helft vielen de doelpunten om en om. Aan het eind van de tweede helft wist Jes uit te lopen en de stand naar 13-7 te brengen. Doelpunten: Iris 2, Lotte 2, Danique 2 en Emma

Zaterdag 16 februari 2019

WELPEN
De Welpen moesten uit naar DAW. De meiden van NAS gingen goed van start en scoorde vrij snel het eerste doelpunt. Maar DAW wist goed bij te blijven. Het ging mooi gelijk op. De ruststand was dan ook 8 – 10 voor NAS.
Gelukkig ging NAS goed verder na de rust en scoorde in de tweede helft nog steeds veel doelpunten. Ze wisten goed uit te lopen en de eindstand is 10 – 17 voor NAS geworden.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden in Weurt hun thuiswedstrijd tegen Odio.  De dames gingen in het begin te traag van start. Maar al snel werd er vlugger en beter gespeeld. NAS won overtuigingd met 6-0. De doelpunten werden gescoord door Ilse, Aniek en Lorainne 4. Goed gewerkt meiden. Op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden uit tegen Altior. Een lastige tegenstander. De nummer 1, waarvan thuis werd verloren. Daarnaast miste NAS  4 speelsters van het team. Susan en Sabine van de C1 kwamen de C2 versterken.  NAS speelde in de beginfase slordig en vooral aanvallend was het lastig kansen te creëren. Altior kwam met 1-0 voor en speelde beter. Tyra scoorde voor NAS de gelijkmaker,  maar Altior liep toch uit naar 1-3. Na de rust herpakte NAS zich en kwam door goed samenspel terug naar 2-3. NAS hield het hoofd koel en verdedigde sterk, daardoor wist Altior niet meer te scoren en kon in de laatste 5 seconden toch de gelijkmaker worden gescoord door Tyra. Top gespeeld meiden!

JUNIOREN A1
De Junioren A1 van NAS speelden hun wedstrijd tegen Odio. NAS wist van de vorige keer dat ze wel kans kon maken. Odio begon sterk, waardoor de stand gelijk op ging. De verdediging stond goed. Er werden mooie aanvallen neergezet. NAS had veel kansen, maar de ballen wilden er vaak niet in. Toch heeft NAS gewonnen met een eindstand van 9-6 met doelpunten van Luna (3x), Emma (2x), Kirsty (2x), Lissa en Mandy.

Zondag 10 februari 2019

SENIOREN 1
NAS 1 speelde tegen Flash 1 in Weurt. De wedstrijd begon iets later en helaas kwam NAS, ondanks goede aanvallen, met 0-2 achter te staan. Deze aanvallen werden de gehele wedstrijd doorgezet, maar het afronden hiervan bleek wat lastiger te zijn.. NAS wist bij te komen en de punten vielen gedurende de wedstrijd aan beide kanten. Aan het einde van de wedstrijd wist Flash uit te lopen en werd de eindstand 13-18. Volgende week speelt NAS 1 tegen JES 1 in Boekel.

SENIOREN 2
NAS 2 speelde de returnwedstrijd tegen Flash 2. Van de vorige wedstrijd wist NAS nog dat dit een fel, snel en makkelijk scorend team was. NAS begon goed gefocust aan de wedstrijd, het ging dan ook gelijk op in het begin. Net voor rust had NAS het lastig, vooral van de afstandsschoten van de tegenstander ging veel dreiging uit. NAS bleef dit afstandsschot consequent goed verdedigen, waardoor ook Flash het lastig kreeg. In de slotfase kon NAS door hard te blijven werken en te geloven in eigen kansen de stand gelijk trekken 11-11. Flash had hier echter ook snel weer een antwoord en kon in korte tijd 2 doelpunten scoren. NAS kon nog wel 1x scoren maar de gelijkmaker lukte net niet. Eindstand 12-13. Doelpunten: Mendy 3x, Elise 2x, Danique 2x, Cindy, Isa, Michelle, Tamara en Anouk ieder 1x.

Zaterdag 9 februari 2019

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden thuis tegen Flash, waarbij winst (na twee mindere wedstrijden) wel heel welkom zou zijn. De meiden gingen dan ook fanatiek van start. Aanvallend wat slordig,  maar het eerste doelpunt werd gescoord door NAS. Al snel volgende de gelijkmaker,  waarna de wedstrijd gelijk op ging. Het werd 1-2, 2-2, 3-2, 3-3 waarop weer Flash de voorsprong pakte. NAS scoorde de gelijkmaker en uiteindelijk ook de 5-4 en wist dit vast te houden. Top gespeeld en verdiend gewonnen. Doelpunten waren van Lieve, Andrea, Isa, Tyra en Milou.

Zondag 3 februari 2019

SENIOREN 1
NAS 1 speelde 1 uit tegen SVO 1. De hele wedstrijd liep het gelijk op. De twee teams waren erg gewaagd aan elkaar, wat resulteerde in een ruststand van 6-6. In de tweede helft werden de kansen niet goed afgemaakt bij NAS. Hierdoor scoorde NAS niet snel genoeg, waardoor ze de punten lieten liggen. De eindstand was 13-11. Er werd gescoord door Lotte 4, Emma 3, Mendy 2, Iris en Dian.

SENIOREN 2
NAS 2 moest naar Wijchen om de eerste returnwedstrijd van de zaalcompetitie te spelen tegen Fortuna Playing Girls 2. De eerste wedstrijd was door NAS met ruime cijfers gewonnen. We hadden dus kunnen weten dat Fortuna gebrand was op revanche. Fortuna begon inderdaad fel aan de wedstrijd, waar NAS niet meteen bij de les was en zo keek NAS al binnen korte tijd tegen een 4-0 achterstand aan. Pas na de rust kon NAS zich een beetje herpakken en ook mee gaan scoren. NAS kon de snelle achterstand echter niet meer wegwerken ondanks dat er toch nog genoeg kansen waren. Eindstand 10-5 met doelpunten van Michelle 2x, Elise 1x, Luna 1x en Lisanne 1x.

Zaterdag 2 februari 2019

PUPILLEN E
De Pupillen E speelden in Weurt tegen De Horst E3. De meiden hadden er weer zin in. Ze deden goed hun best en we scoorden als 1e. We stonden voor met 5-2. Lorainne scoorde 2x en Aniek 3x. De dames werden slordig met overspelen en er werd niet meer goed verdedigd en daardoor kwam De Horst voor te staan en wonnen met 5-9. Op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden uit tegen Be Quick. NAS staat op een 4e plaats in het klassement en Be Quick derde. Een mooie uitdaging dus. NAS speelde vanaf de eerste minuut gretig en gecontroleerd. Er werd goed aanvallend gespeeld wat zorgde voor drie doelpunten van Tyra, Isis en Lieve die scoorde vanuit een strafworp. De tweede helft kwam de tegenstander beter uit de kleedkamer en binnen korte tijd stond het gelijk. Daardoor werd NAS zenuwachtig en werd steeds slordiger in de afronding. Be Quick profiteerde hiervan en ging er met de winst vandoor.

Zondag 27 januari 2019

SENIOREN 1
NAS 1 speelde tegen Klimop 1 in Millingen. Met een hoog baltempo begon de wedstrijd gelijk op. Ondanks de vele kansen kon NAS helaas niet op voorsprong komen. Uiteindelijk werd de eindstand 6-7. Doelpunten: Danique 1, Laura 2, Suzette 1, Lotte 1, Mendy 1.

SENIOREN 2
Voor NAS 2 stond de uitwedstrijd tegen De Horst 3 op het programma. Gezien de stand in de poule zou dit een wedstrijd moeten zijn die NAS zou moeten winnen, maar in deze poule kan eigenlijk iedereen van iedereen winnen of verliezen. NAS begon geconcentreerd aan de wedstrijd, maar al vrij snel was duidelijk dat de eerste aanval moeite had elkaar te vinden en te begrijpen. Door misverstanden was er veel balverlies en hierdoor kon De Horst in de eerste fase van de wedstrijd het spel bepalen en moest NAS alle zeilen bijzetten. In de loop van de eerste helft begon NAS meer grip op de wedstrijd te krijgen en werd het een gelijkopgaande wedstrijd waarin NAS wel meer en meer het initiatief van De Horst overnam en het spel kon bepalen. Uiteindelijk kon NAS de wedstrijd overtuigend naar zich toe trekken en de punten verdiend mee naar Beuningen nemen, eindstand 10-12 met doelpunten van Michelle 5x, Mendy 2x, Cindy 2x, Kirsty 2x en Lisanne 1x.

Zaterdag 26 januari 2019

WELPEN
De welpen hadden thuiswedstrijd tegen DAW. NAS ging meteen goed van start en Fiene scoorde de 1-0. De meiden van NAS wisten het verder goed dicht te houden en gingen de rust in met een 3 – 1 stand. Na de rust wisten ze de voorsprong goed vast te houden en wer de eindstand 6 – 3. De doelpunten zijn gemaakt door Fiene 1, Evi 1, Jade 1 en Eline maar liefst 3.
Knap gedaan meiden.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden uit tegen DAW Schaijk. Een gelijkwaardige wedstrijd, waarbij NAS de eerste helft de kansen goed benutte. NAS liep uit naar een 5-1 voorsprong. Aanvallend bleef NAS goed spelen, maar wilden de doelpunten niet vallen. Na rust wist DAW Schaijk zich te herpakken en kwam terug naar een 4-5 stand. NAS ging daardoor te gehaast spelen waardoor vele kansen gemist werden. Vlak voor het eindsignaal scoorde Schaijk dan toch nog de gelijkmaker. Een mooie wedstrijd, waarbij toch één punt mee naar huis werd genomen. 3 doelpunten van Tyra, 1 van Milou en 1 van Isa.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden thuis tegen Mosa. De eerste helft ging gelijk op. Na een paar minuten kwam er een goede actie van Sabine en zij scoorde de 1-0. Emos liet het er niet bij zitten en er volgde een aantal doelpunten. Emos was een sterkte tegenstander, maar NAS hield zich goed staande. En volgenden een paar goede acties, maar Emos was te sterk. Amy scoorde het 2e doelpunt voor NAS. Eindstand 2-10.

PUPILLEN E1
Voor de Pupillen E stond een belangrijke wedstrijd op het programma. Ze speelden tegen de koploper VIOS die elke wedstrijd met veel doelpunten verschil winnen zelf 1x met 47-0. Maar NAS staat 2e en de dames hebben er weer zin in. Ze hebben heel hard gewerkt, maar het team van VIOS was vele mate beter. Eigenlijk een team dat in deze klasse niet thuis hoort. Aniek heeft 1x gescoord en lorainne ook. Maar Vios scoorde 22 keer. Toch goed gewerkt meiden; op naar de volgende wedstrijd.

JUNIOREN A1
NAS A1 speelde hun wedstrijd tegen Mosa. Ze wisten van de vorige keer dat NAS wel kans konden maken. Het bleef lang 0-0. NAS had mooie aanvallen, maar maakten de kansen niet af. Ondanks dat de verdediging goed stond te verdedigen was de ruststand 2-5. Na de rust kwam NAS niet meer tot scoren en werd de eindstand 2-9. Doelpunten: Luna (2x).

Woensdag 23 januari 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen VIOS, een snelle tegenstander. NAS had een aantal speelsters niet en speelde met enkele invallers. Maar dat ging helemaal goed. Alhoewel Vios de 1e scoorde kwam NAS op een 4-1 ruststand en ook na de rust was het NAS die de kansen afmaakte en zo won met 8-5. Voor NAS scoorden Anita, Bianca, Petra, Iris 2 en Maaike 3.

Zondag 20 januari 2019

SENIOREN 1
Voor NAS 1 stond Nijnsel 1 op het programma. NAS kwam de eerste aanval al direct tot scoren, dit doelpunt werd gemaakt door Dian. Daarna zakte het tempo van NAS terug. Nijnsel kreeg meer ruimte, waardoor NAS een aantal tegentreffers moest incasseren. Tot aan de laatste 10 minuten van de wedstrijd heeft NAS achter gestaan met 6-10, daarna werd het tempo opgevoerd en heeft NAS 4 doelpunten gemaakt, door vertrouwen in elkaar en hard werken. Wat resulteerde in de eindstand 10-10.
Doelpunten gemaakt door: Lotte (6), Danique (2) Dian en Ruth.

SENIOREN 2
NAS 2 speelde in Weurt de thuiswedstrijd tegen SDDL. Dit is geen onbekende tegenstander aangezien ze in de buitencompetitie ook al tegen elkaar gespeeld hebben. NAS wist dus wel dat het een pittige wedstrijd zou worden.
NAS begon goed en de 1e aanval kon door goed samenspel vrij snel een 2-0 voorsprong op het scorebord zetten. Hierna herpakte SDDL zich en liep ook vrij vlot via een aantal mooie afstandsschoten uit naar een 2-5 voorsprong. Hierna ging de NAS-verdediging fel verdedigen op dit afstandsschot en hierdoor kon het scoren van SDDL onderbroken worden en kon NAS mee gaan scoren met de tegenstander. Maar iedere keer als NAS op gelijke hoogte kwam wist SDDL toch weer 2 doelpunten verschil op het scorebord te brengen. Maar door consequent druk te blijven leggen op het afstandsschot van de tegenstander kon NAS in de laatste minuten van de wedstrijd toch een verdiend gelijkspel uit het vuur slepen, 10-10. Doelpunten: Lisanne 3x, Mendy 2x, Iris 2x, Laura 1x, Isa 1x en Tamara 1x

Zaterdag 19 januari 2019

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten van de C1 speelden ten SVO C1. Na de overwinning van vorige week hadden de dames er weer zin in bleek tijdens de warming up. Maar helaas bleek al snel tijdens de wedstrijd dat er niet zo goed gespeeld werd als vorige week. NAS ging dan ook met 0-0 de rust in. Gelukkig wist in de tweede helft Amy twee keer te scoren waardoor NAS gelukkig met 0-2 heeft gewonnen. Elene bedankt voor het mee doen.

Woensdag 16 januari 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen SDDL in Mill. Het was een spannende wedstrijd. Het ging mooi tegen elkaar op, maar toch was het SDDL die NAS de 1e verliespunten bezorgde. Het werd 7-6 door doelpunten van Lizanne, Bianca, Astrid, Debbie en Cindy 2.

Zondag 13 januari 2019

SENIOREN 1
NAS 1 speelde tegen Eendracht Mook in Overasselt de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar. NAS begon goed en kwam gelijk op een 0-2 voorsprong. Eendracht gaf weinig druk, waardoor NAS goed kon uitlopen. Eindstand 4-15. Doelpunten Lotte 6x, Emma 3x, Iris 2x, Danique, Ruth, Suzette en Dian 1x.

Zaterdag 12 januari 2019

WELPEN
De Welpen van NAS moesten tegen SPES. Binnen de eerste 5 minuten scoorde SPES 2 doelpunten. NAS kon dus aan de gang, maar de rust in met een 1-4 achterstand. De tweede helft kwam NAS goed terug! Evi en Femm (Femm deed voor de eerste keer mee) scoorden allebei een doelpunt. Helaas niet genoeg om te winnen, maar iedereen heeft goed zijn best gedaan. De eindstand is 3 – 5 geworden.

PUPILLEN E1
De Pupillen van de E1 speelden in Weurt tegen Klick ’15 E1. NAS was de betere partij, al  hoewel Klick het 1e doelpunt maakte. Door kleine verdedigingsfoutjes kon Klick nog een paar keer scoren. Maar de aanval van NAS liep goed en zo werd het 17-4. De doelpunten werden gescoord door: Lorainne 9, Aniek 4, Ilse 2 en Jacky 2. De volgende keer speelt de E1 tegen de koploper VIOS, dat wordt dus spannend.

ASPIRANTEN B1
De wedstrijd van de B1 tegen Quick-up was een zeer gelijk opgaande wedstrijd. Beide teams kwamen iedere keer op voorsprong, maar kwamen ook weer terug. NAS ging dan ook de rust in met 4-5. Ook na de rust bleven beide teams aan elkaar gewaagd en werd er hard gewerkt maar helaas maakte Quick-up in de laatste minuut 7-6. Het was een goede wedstrijd die eigenlijk een gelijk spel verdiende. De doelpunten waren van; Iris, Lisa, Larissa, Kirsty en Linde 2x.

ASPIRANTEN C1
De wedstrijd NAS C1 – Vios C1 in Weurt werd een spannende wedstrijd. NAS ging heel goed van start en speelde heel sterk. Er werd goed rondgespeeld en vanuit daar kwamen mooie acties. NAS ging de rust in met 5-1. De 2e helft werd de tegenstander beter en NAS speelde heel slordig. Waardoor er door Vios een inhaalslag werd gemaakt. De winst was toch voor NAS. Eindstand 9-8. Gescoord: Femke 4x, Elif 1x, Tyra 3x, Larissa 1x.

JUNIOREN A1
De Junioren A1 speelden hun wedstrijd tegen Avanti. Een onbekende tegenstander voor NAS. NAS begon met volle moed de wedstrijd en al snel werd de 1-0 gescoord. In het begin ging het scoren gelijk op, waardoor de stand 2-2 was. Vanaf dat moment wilde bij NAS de ballen er niet meer in, alles kwam op de rand. Ondanks het goede verdedigen stond NAS met 2-6 achter in de rust. De tweede helft ging het veel beter en scoorde NAS nog 3 doelpunten en Avanti nog 2. Eindstand 5-8 met dDoelpunten van Luna, Lissa, Kirsty, Lisa en Fleur.

Woensdag 9 januari 2019

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd in Weurt tegen Klimop. De uitslag geeft een vertekend beeld van de wedstrijd. Bij NAS liep het lekker en Klimop had veel kansen, maar veel pech; er werd niet 1 keer gescoord. De eindstand werd 8-0 voor NAS, gescoord door Lizanne, Petra, Maaike 2, Cindy 2 en Anita 2.

Zondag 16 december 2018

SENIOREN 2
NAS 2 speelde de laatste wedstrijd van dit jaar uit tegen SPES 4. NAS begon deze wedstrijd met een andere opstelling dan normaal aangezien er 2 basisspeelsters met NAS 1 mee moesten doen in verband met blessures daar. In het begin was het dan ook even zoeken in beide vakken. Het lukte de 1e aanval niet om tot scoren te komen en de 1e verdediging was ook niet heel stabiel; SPES kwam in deze fase niet onverdiend op een 2-0 voorsprong. De 2e aanval wist na wat onwennig samenspel in het begin elkaar vrij snel beter te vinden en ook de 2e verdediging kon als 1 team de SPES aanval van het scoren afhouden. Zo kon NAS 2x scoren en waren ze weer terug in de wedstrijd. Nog voor rust kon NAS dit uitbouwen naar een 3-4 voorsprong. In 2e helft scoorden beide teams nog maar 1x en dus kon NAS de punten, zeer verdiend, mee naar Beuningen nemen. De doelpunten waren van Elise 3x, Luna 1x en Tamara 1x.

Zaterdag 15 december 2018

WELPEN
De Welpen moesten uitspelen tegen SVO. Ze gingen goed van start en scoorde vrij snel het eerste doelpunt. Daarna scoorde SVO, maar al vrij snel wist NAS uit te lopen naar een 2 – 5 ruststand. Na de rust ging NAS goed verder en wist te winnen met 6 – 11. De doelpunten zijn gescoord door, Jade, Fiene, Eline en Femme.

PUPILLEN E1
De Pupillen E1 speelden tegen ONA E1. De meiden waren er weer klaar voor en hadden er zin in.  Ze deden goed hun best, maar ONA scoorde als 1e. Het ging aardig gelijk op. Daarna scoorde Aniek de gelijkmaker. NAS kreeg meer kansen en liep langzaam maar zeker uit. Toch werd het spannend, want in het 3e kwart was het 4-3, maar in het laatste kwart wist NAS  de overwinning veilig te stellen. De andere NAS doelpunten werden gescoord door Ilse, Lorainne 3 en Aniek nog 3.

ASPIRANTEN B
D Aspiranten B speelden in Ottersum tegen Vios. De eerste helft speelde NAS erg goed. Er werd goed en snel samen gespeeld, waardoor er veel kansen ontstonden die ook werden benut. NAS ging dan ook de rust in met een 1-4 voorsprong. Na de rust lukte het NAS niet haar eigen spel weer op te pakken en de voorsprong uit te bouwen. Het baltempo was te laag, veel balverlies en ze begonnen tegen zichzelf te korfballen. Hier profiteerde Vios van, kwam gelijk en zelfs op voorsprong. Hoe hard NAS nog werkte het lukte het niet meer om erbij te blijven en verloor de wedstrijd met 8-6. De doelpunten waren van Linde, Larissa en Fleur.

JUNIOREN A
De Junioren A moesten tegen ONA spelen. NAS stond al snel voor met 2-0. De rest van de eerste helft werd er goed verdedigd, maar in de aanval lukte het niet om te scoren. Iets na de rust lukte het NAS om er 3-0 van te maken en daarna 4-0. Daarna waren er veel kansen, maar ze wilden er niet in. Maar gelukkig bleef de verdediging sterk en lukte het ONA ook niet om te scoren. NAS scoorde nog 2x en daardoor was de eindstand 6-0. De doelpunten waren van Danique (3x), Luna, Isa en Mandy.

hadden een wedstrijd tegen Odio A2. De eerste helft stond NAS

Zaterdag 8 december 2018

JUNIOREN A
De Junioren A hadden een wedstrijd tegen Odio A2. De eerste helft stond NAS met 5-3 achter doordat de aanval van NAS slordig was. Na de rust begon NAS gelijk goed en stond NAS al snel gelijk. In de aanval werd het tempo verhoogd en dat ging goed. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 7-11 gewonnen. Doelpunten door Emma (2x), Lissa (2x), Fleur (2x), Sacha, Lisa, Mandy, Isa en Lotte.

Overige uitslagen:
Nas B1 – Diosa 3-6
Nas C2 – Altior 2-5
Nas D1 – Diosa 4-8

Zondag 9 december: Nas 1 – Jes 7-15

Zondag 2 december 2018

SENIOREN 1
NAS 1 speelde tegen Flash 1 in Den Dungen. NAS wist dat het een fysieke wedstrijd zou gaan worden. Ze begonnen in een flink tempo te spelen. In het begin ging het gelijk op maar wist NAS te winnen door goed en eigen spel te spelen. Uiteindelijk werd er met 8-12 gewonnen. Doelpunten: Emma 4, Lotte 3, Danique 2, Laura 1, Vesna 1 en Dian 1. Volgende week speelt NAS 1 om 11:05 uur tegen JES 1 in de Kloosterhof in Weurt.

IMG_0441IMG_0442

Zaterdag 1 december 2018

PUPILLEN E
De Pupillen E speelden hun 1e thuiswedstrijd in Weurt tegen de Playing Girls. De meiden hadden er weer zin in. Ze liepen goed vrij en verdedigden goed. Femke deed vandaag voor het eerst mee. Ze vond het heel spannend, maar ze deed goed haar best. 7-1 was de eindstand. Aniek scooorde er 5,  Lorainne en Nienke beide 1. Goed bezig dames.

JUNIOREN A
De Junioren A speelden hun wedstrijd tegen Prinses Irene. Voor NAS een onbekende tegenstander, maar ze hadden er zin in. Al snel vielen de eerste doelpunten. Er werden mooie aanvallen neergezet en het ging gelijk op. Het was een erg spannende wedstrijd. Gelukkig heeft NAS de punten wel weten te pakken. Eindstand 10-9. Doelpunten door: Fleur (4x), Lisa (3x) en Kirsty (3x).

WELPEN
De Welpen van NAS speelden een wedstrijd in Weurt, tegen SVO. De wedstrijd ging aardig gelijk op. De tweede helft wist NAS uit te lopen naar een eindstand van 7-5. De doelpunten zijn gescoord, door Jade, Fiene en Femme.

ASPIRANTEN C
De Aspiranten C heeft een goede wedstrijd gespeeld thuis tegen DAW uit Schauijk. De meiden hebben hard gewerkt en veel kansen gecreëerd. De eerste helft is er gescoord door Susan 2x, Sterre 3x en Sabine 2x. In de 2e helft wist Femke ook nog te scoren. Eindstand 8-1. TOP!!!

Woensdag 28 november 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd in Mill tegen DES. Het was van beide kanten zeer slordig en veel balverlies. Ook een wedstrijd met veel kansen. NAS was gelukkiger in het scoren en won met 4-6 door doelpunten van Ruth 3, Sandra, Maaike en Cindy.

Zaterdag 24 november 2018

WELPEN
De welpen van NAS gingen goed van start tijdens de eerste wedstrijd van de binnencompetitie. Ze speelden uit tegen SVO. Al vrij snel scoorde Evi het eerste doelpunt. Daarna scoorde SVO, maar Jade en Femme wisten er snel weer te scoren. Fenna deed voor de eerste keer mee met de wedstrijd en deed het erg goed! De dames gingen de rust in met een tussenstand van 3-6 voor Nas. Na rust scoorde Jade er maar liefst 3 achter elkaar. Fiene pikte ook haar doelpuntje mee. Heel knap gedaan dames, want de eindstand werd 8-15 voor NAS. 4 doelpunten van Evi, 6 doelpunten van Jade, 3 doelpunten van Fiene en 2 gemaakt door Femme.
Ook de strafworpen werd door NAS gewonnen met 5-9. Knap gedaan dames, ga zo door!!!

JUNIOREN A
De Junioren A speelden hun eerste binnenwedstrijd uit tegen SDDL. In het begin gingen de kansen er niet in, maar daar kwam verandering in! Na ongeveer 10 minuten vielen de eerste doelpunten voor NAS. In de rust stond het 0-4 voor NAS. Na de rust scoorde SDDL de 1-4. NAS scoorde daarna ook nog 2 keer waardoor het 1-6 stond. Op het einde werd het nog spannend, SDDL scoorde 4 keer achter elkaar, omdat er niet goed werd opgelet. Wel de Junioren A hebben we de winst niet uit handen gegeven. De eindstand was 5-6. Doelpunten: Lissa (2x), Sacha (2x), Luna en Lisa.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden hun eerste binnenwedstrijd ook tegen SDDL. teams waren aan elkaar gewaagd. SDDL kwam in de eerste helft op voorsprong met 2-0, maar NAS liet het daar niet bij zitten. Er volgden 2 mooie acties en Femke scoorde 2x achter elkaar. Ruststand was 2-2. In de rust werd iedereen weer op scherp gezet en daar kwam de 2-3 via een goede actie van Sabine naar Cayenne. Sabine onderschepte de bal en speelde naar Cayenne. Ze maakte de 2-3. En Sterre scoorde met een afstandschot de 2-4. SDDL scoorde ook nog 1 keer en daardoor was de eindstand 3-4. Goed begin van deze zaalcompetitie voor NAS.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 hebben een mooie start gemaakt van een nieuw binnen seizoen door thuis tegen Be Quick met 4-0 te winnen. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar NAS creëerde de meeste kansen. Bij rust stond NAS met 2-0 voor door doelpunten van Lieve en Tyra. Na de rust kreeg NAS een strafworp die Isis er keurig inschoot. Andrea zorgde voor de 4-0. Een verdiende overwinning!

PUPILLEN E
De Pupillen moesten naar Groesbeek voor hun 1e wedstrijd binnen en speelden tegen De Horst. De meiden hadden er weer zin, ze wisten wat ze moesten doen. Ze verdedigden goed en liepen goed vrij. Toch scoorde De Horst het 1e doelpunt. Daarna scoorde Aniek 2x, maar De Horst scoorde 3x. Daarna scoorde Jolijn voor NAS het 3e en Lorainne het 4e doelpunt. Uitslag 4-4. Goed gewerkt meiden.

IMG_20181124_222503_resized_20181124_102639134

Zondag 25 november 2018

SENIOREN 2
De Senioren 2 begon de zaalcompetitie met een thuiswedstrijd tegen Fortuna/Playing Girls. NAS begon meteen sterk aan de wedstrijd. Aanvallend liep het lekker en ook verdedigend had NAS het goed georganiseerd. Kansen werden in de eerste helft goed afgemaakt en met een 8-3 voorsprong gingen ze rusten. Net als bij de oefenwedstrijd van vorige week had NAS weer moeite het goede spel door te trekken in de 2e helft. Vooral het scoren werd lastiger. Maar door toch hard te blijven werken werd de eindstand op 11-6 bepaald. Doelpunten: Elise 3, Isa 2, Tamara 2, Lisanne 2, Luna 1, Michelle 1.

2018-11-25_13.16.01

Woensdag 14 november 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd in Gennep tegen VIOS. Het werd een felle wedstrijd, waarin NAS beter was in het afronden van de kansen. NAS won met 4-7 met doelpunten van Debby, Lizanne 2, Maaike, Cindy, Anita en Dian 2.

Zondag 18 november 2018

NAS 1 speelde een oefenwedstrijd uit tegen Vios 1 als voorbereiding op het nieuwe zaalseizoen. In de eerste helft ging het gelijk op. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in een ruststand van 8-8. Er werd veel gescoord en de kansen werden door NAS goed benut. De dames van NAS speelden de wedstrijd mooi uit en wonnen met 12-20.

IMG_8995

Het weekend van 24 en 25 november zullen de 1e wedstrijden voor de competitie weer beginnen.
De Junioren A, Aspiranten C1, de Pupillen E en de Welpen beginnen aan een uitwedstrijd. De Aspiranten B1 & C2, de Pupillen D en de Senioren spelen thuis. De jeugd op zaterdag vanaf 09:00 uur in de Tinnegieter en de Senioren zondag vanaf 9:30 uur in de Tinnegieter.
Hopelijk zal het een goed seizoen gaan worden met mooie wedstrijden en dito uitslagen.

Zondag 28 oktober 2018

SENIOREN 1
NAS 1 speelde hun laatste buitenwedstrijd thuis tegen TOG 1. NAS begon goed aan de wedstrijd en stond al vrij snel met 3-0 voor. NAS had goede aanvallen, maar toch kon TOG terugkomen tot 6-6. Daarna bleef NAS scoren en werd de eindstand 13-8. Doelpunten van: Dian 3x, Lotte 3x, Ruth 3x, Iris 3x en Danique.

Zaterdag 27 oktober 2018

PUPILLEN E
De meiden van NAS E1 speelden hun laatste buitenwedstrijd thuis tegen Odio E1. De meiden hadden er weer zin in. Ze speelden goed over en verdedigde goed. Ook ze liepen goed vrij, waardoor er veel kansen kwamen. Heel veel kansen en dus ook veel doelpunten; maar liefst 14 stuks!! Aan het einde van de wedstrijden verdedigden ze minder goed en daardoor kon Odio ook scoren. Einduitslag: 14-1. De doelpunten werden gemaakt door: Aniek 5x, loraine 5 x en Nienke 4x. Ze zijn 2e geworden in de poule. Erg knap gedaan dames en op naar het binnenseizoen.

IMG_20181027_101315_resized_20181027_091126868

Zondag 21 oktober 2018

SENIOREN 2
Voor de Senioren 2 stond alweer de laatste wedstrijd van de 1e helft buitencompetitie op het programma, de thuiswedstrijd tegen SDDL1. Bij winst zou SDDL kampioen van de poule zijn. NAS was er op gebrand om het SDDL zeker niet makkelijk te maken en er alles aan te doen om de punten in Beuningen te houden. De wedstrijd begon gelijk in een hoog tempo en al vrij snel keek NAS tegen een 0-2 achterstand aan. De tweede aanval kon deze achterstand ook weer snel wegwerken. Hierna kon SDDL toch weer bij NAS weglopen naar 2-5, maar NAS wist zich toch weer in de wedstrijd te spelen, maar bij een stand van 4-5 liet NAS de tegenstander weer weglopen naar 4-8. NAS gaf echter niet op en schakelde een tandje bij en wist in deze fase van de wedstrijd voldoende kansen te creëren en benutten en kon zo toch nog zeer verdiend een gelijk spel uit het vuur slepen. Eindstand 9-9. Doelpunten: Cindy 2, Isa 2, Michelle 2, Dian 1, Danique 1, Mendy 1.

Zaterdag 20 oktober 2018

ASPIRANTEN C2
De laatste wedstrijd van de Aspiranten C2 op het veld werd thuis gespeeld tegen SVO. Voor beide partijen zou winst de derde plek betekenen in de competitie. De teams waren erg gelijkwaardig aan elkaar. Over en weer werd er slordig omgegaan met de kansen en te weinig in de aanval opgezet. Ruststand was 0-0. De tweede helft ging ook gelijk op, maar SVO wist de openingstreffer te maken. Elène scoort uiteindelijk met een mooi afstand schot de gelijkmaker. Dit zou een prima uitslag zijn, maar helaas scoorde SVO in de laatste minuut, door ongelukkig ten val komen van een NAS-speelster, de 1-2.

JUNIOREN B
De laatste buitenwedstrijd van de Junioren B1 werd in Schaijk gespeeld bij DAW. Het begin van de 1e helft wilde het nog niet echt lukken. Het was even zoeken naar het eigen spel van NAS, speelde NAS slordig en liet NAS kansen liggen. Daardoor kwam NAS al snel achter met 0-2. Halverwege de 1e helft liep het beter en kwam NAS gelijk. Met nog 2 mooie treffers ging NAS de rust in met een 2-4 voorsprong. Na rust speelde NAS een stuk beter wat resulteerde in veel doelpunten en sloten ze het veldseizoen af met winst, 3-11, en een mooie 2e plaats. De doelpunten waren van Lisa B., Fleur , Lisa H., Laura, Sterre , Mandy 2x en Larissa 3x.

Woensdag 17 oktober 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen ONA. ONA begon voortvarend aan de wedstrijd en al snel keek NAS tegen een 0-2 achterstand aan. Toch was de ruststand 3-3, mede door een prachtig doelpunt van Debby met 1 hand. Na de rust liep NAS uit naar een 5-3 voorsprong, maar ONA wist in de laatste minuut gelijk te maken 5-5. De NAS doelpunten werden gemaakt door Debby, Anita en Maaike 3.

Zaterdag 13 oktober 2018

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden uit tegen SDDL. SDDL staan boven NAS in de competitie, dus een mooie uitdaging voor de meiden om te winnen. NAS ging goed van start. Ze speelden erg goed in de aanval, waarna al snel Elene de 0-1 wist te scoren middels een strafworp. Tyra scoorde de 0-2, waarna SDDL terugkwam naar 1-2. Tyra scoorde wederom met als ruststand 2-3. NAS was duidelijk de betere partij, maar wist veel kansen niet te benutten. Door goed samenspel scoorde ook nog Elif en Tyra maakte het beslissende doelpunt. Met een mooie overwinning het weekend in! Bij een winst volgende week, eindigt de C2 als derde in de poule.

WELPEN
De Welpen zijn herfstkampioen geworden door te winnen bij SVO!

a4f1338e-a9ff-4d18-83c6-1593d5440f79

Zondag 14 oktober 2018

SENIOREN 2
De Senioren 2 speelden uit tegen Spes 4 de wedstrijd spelen in Milsbeek. Het ging gelijk op; met de rust was de stand 1-1, maar na de rust was NAS niet meteen scherp en scoorde Spes. NAS probeerde nog voor te komen, maar tevergeefs. De eindstand werd 5-2. Lisanne en Luna hebbeb gescoord.

SENIOREN 1
De Senioren 1 speelden thuis tegen SVO. De eerste helft begon gelijk op, maar na een gelijkstand van 2-2 wist NAS de overhand te nemen wat leidde tot een ruststand van 5-3. Na de rust ging NAS door met scoren en resulteerde dit in een eindstand van 9-5. Doelpunten van Lotte 4, Emma 1, Iris 1, Suzette 1, Laura 1, Danique 1.

Woensdag 10 oktober 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden tegen ZKV uit Zeeland. Het was een saaie overwinning. NAS was vele male sterker dan ZKV en won simpel met 10-1.

Zondag 30 september 2018

SENIOREN 2
Het tweede Senioren team van NAS moest de uitwedstrijd tegen TOG 2 spelen in Overlangel. TOG is de koploper in de poule dus ze wisten wat ze moesten doen. NAS begon fel en goed gefocust aan deze wedstrijd. De eerste aanval ging goed van start en NAS ging door middel van goed opgezette aanvallen op zoek naar de doelpunten. Dit bleek toch lastig. Gelukkig stond de eerste verdediging vanaf de 1e minuut meteen goed en scherp te verdedigen. Omdat het doelpunt in de NAS aanval uitbleef moesten ze wel een tegendoelpunt incasseren. Hierna kon de aanval gelukkig wel vrij snel de gelijkmaker scoren. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waarin NAS eigenlijk wel steeds een voorsprong had van 2 doelpunten. In de laatste 10 minuten echter werd deze wegegeven doordat er onnodige fouten werden gemaakt. NAS bleef hard werken en proberen de punten mee naar Beuningen te nemen, maar door een misverstand moesten ze in de laatste minuut of zelfs 20 seconden bij een 8-8 stand nog een tegendoelpunt incasseren. Heel erg jammer; het harde werken werd niet beloond met een punt, dit was zeker wel verdiend geweest. Doelpunten: Mendy 2x, Luna 2x, Isa, Lisanne, Elise en Cindy.

Zaterdag 29 september 2018

PUPILLEN E
De Pupillen E moesten thuis tegen de Playing Girls en ze hadden er weer zin in. Ze deden heel goed hun best. Er werd goed verdedigd, ze liepen goed vrij, en, wat belangrijk is, er werd gescoord. Aniek en Nienke scoorden beiden 2x. Goed bezig meiden op naar volgende week. Uitslag 4-1

JUNIOREN B1
De Junioren B moesten thuis tegen Vios. vanaf het begin maakten de dames van de B1 het zichzelf moeilijk. Het baltempo laag te laag, slecht plaatsen/vangen en ze kwamen daardoor niet in het spel. Hierdoor ging het scoren ook moeizaam en gingen ze dan ook de rust in met een stand van 3-1. Na de rust ging het beter, maar NAS had toch veel geluk dat het scoren bij Vios ook niet niet wilde lukken. Het scoren ging bij NAS wel beter en ze kwamen op een voorsprong van 5-1. Toch kwam Vios terug naar 5-3 en moesten de dames nog hard aan het werk om de voorsprong te behouden, wat ook beloon werd met winst, 6-3. De doelpunten waren van Linde 2x, Larissa 2x en Fleur 2x.

Woensdag 26 september 2018

RECREANTEN
De Recreanten hadden een primeur: de 1e wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld van Klimop. De dames van NAS kregen er vleugels van. NAS was duidelijk de betere ploeg. Er kwamen vele kansen en uiteindelijk een mooie grote overwinning 9-1.

Zondag 23 september 2018

SENIOREN 2
De Senioren 2 van NAS speelden zondag de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Quick Up. Ondanks de stromende regen begon NAS gemotiveerd aan deze wedstrijd. De eerste aanval kreeg een paar mooie kansen maar kon hier helaas niet uit scoren. Quick Up kon in hun eerste aanval wel direct scoren. NAS pakte het hierna goed op en scoorde snel de gelijkmaker. De 2e aanval had net als vorige wedstrijd moeite elkaar te vinden maar bleef nu wel geduldiger doorzoeken naar de goede kansen en kon hierdoor ook 2x scoren. Het was weer een wedstrijd waarin NAS niet heel makkelijk tot scoren kwam, maar omdat ze het verdedigend goed onder controle hadden kon de tegenpartij ook van het scoren afgehouden worden. Ondanks dat het een krappe overwinning was 4-3, was de winst niet echt in gevaar geweest al maken de dames van NAS 2 het zichzelf wel lastig door niet te scoren. Doelpunten: Mendy 2, Tamara en Cindy.

Zaterdag 22 september 2018

JUNIOREN A
De Junioren A moesten uit spelen tegen Odio. Al snel maakte de eerste aanval 2 mooie doelpunten. De tweede aanval was slordig en kwam niet tot scoren. Verdedigend liep het spel erg goed. NAS ging de rust in met een 0-2 voorsprong. Na de rust waren er in de aanval veel kansen, maar er gingen er helaas niet veel in. Ondanks het slechte spel heeft NAS toch de punten mee naar Beuningen genomen. Eindstand 4-6. Doelpunten door Luna (3x), Isa, Emma, Mandy.

ASPIRANTEN B
De Aspiranten B speelden uit tegen SVO. Meteen vanaf het begin was het een felle wedstrijd van beide kanten en het ging daarom mooi gelijk op. De openingstreffer was van Linde, 0-1. Hierna kwam SVO op een voorsprong, maar vlak voor rust scoorde Kirsty de gelijkmaker en ging NAS de rust in met een stand van 2-2. Na rust was het weer Linde die scoorde. Door 2 mooie treffers van Fleur G. kond NAS de voorsprong behouden, 3-5. Toch werd het nog spannend, doordat SVO wat meer kansen kreeg en er 4-5 van maakte maar door hard werken en een doelpunt van Larissa, 4-6, ging Nas met de winst naar huis.

PUPILLEN C 
De Pupillen C speelden thuis tegen Mosa. Er werd goed samengespeeld door NAS en een paar kansen gecreëerd. Helaas was Mosa beter. Eindstand 1-5. Voor NAS heeft Femke gescoord.

PUPILLEN D 
De Pupillen D speelden uit tegen Astrantia. Er was een groot verschil in de teams. De meiden hebben goed gespeeld. Binnen enkele minuten maakte Mara het eerste doelpunt. De ruststand was 5 voor Nas en 0 voor Astrantia. De meiden wilden scoren en omdat ze zoveel kansen kregen vergaten ze mooie aanvallen te creëren. Maar als coach ben je dan toch trots als ze winnen. En al helemaal met 8 doelpunten. Mara, Alisha, Elene maakte er allemaal 2, Mirre en Ayfi allebei 1.

PUPILLEN E 
De Pupillen E speelden tegen Klick in Wilbertoord. De meiden hadden er weer zin in en het ging aardig gelijk op. Maar Lorraine scoorde de 1e treffer. Er werd goed verdedigd en vrijgelopen. Klick scoorde ook. Lorainne scoorde 4x voor NAS. En bij Klick werd er ook 4x gescoord, dus gelijk spel. Goed gespeeld dames.

WELPEN
De Welpen speelden uit tegen SPES en gingen de eerste helft wat moeizaam van start. Maar toen ze eenmaal wakker waren, ging het prima. Evi scoorde de eerste. En daarna Femme, Fiene en Evi voor we de rust ingingen. De tweede helft ging het wat lastiger, maar Jade wist nog 2 keer te score en Evi de laatste. De eindstand werd dan ook. 4-7 voor NAS. Knap gedaan weer dames!!

Woensdag 19 september 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun 1e wedstrijd van het seizoen tegen Eendracht uit Mook. Een wedstrijd die in het begin gelijk op ging. Toch maakte NAS de kansen beter af en won met 6-4 door doelpunten van Iris 3, Anita 2 en Cindy.

Zaterdag 15 september 2018

JUNIOREN A
De Junioren A1 heeft tegen Fortuna hun tweede wedstrijd gespeeld. Al snel stond NAS voor met 1-0 gemaakt door Kirsty met een doorloopbal. Maar ondanks dat de verdediging heel goed was stond NAS met 3-1 achter in de eerste helft. Er waren veel kansen die er niet in gingen. Na de rust bleef NAS sterk in de verdediging, maar er werd bij NAS lang niet gescoord. Mandy kreeg een strafworp en maakte hem mooi af. In de volgende aanval maakte Kirsty een mooie doorloopbal waardoor de wedstrijd met 3-3 eindigde.

ASPIRANTEN D
De Aspiranten D1 hebben een topwedstrijd gespeeld. Het liep, soms nog veel door elkaar maar al veel beter. Ook langs de lijn uitspelen, sneller doorspelen. We kwamen al snel voor met 0-1. Het bleef een wedstrijd die spannend bleef. De ruststand was nog steeds 0-1. In de rust ze al een top gegeven en gezorgd dat de motivatie bleef. Helaas werd het 1-1 en moesten we weer aan de bak. Het antwoord was daar gelijk en we stonden weer voor. De stand werd nog meer vergroot.1-3. De meiden bleven scherp. Helaas ff een foutje in de verdediging, 2-3. Maar daar werd gelijk op geantwoord met nog een doelpunt 2-4. Winst binnen door goed te werken. Top team. Vandaag echt verdiende winst. De doelpunten zijn gemaakt door Mara, Mirre, Jacky en Cayenne.

PUPILLEN E
De Pupillen E speelden in Ottersum tegen Vios. De meiden hadden er weer zin in. Vandaag deed Ilse voor de eerste keer mee en ze deed het goed. Het ging aardig gelijk op. Ze verdedigden goed en liepen goed vrij. Aniek scoorde alle 4 de punten. Vios scoorde er 1. NAS ging met de winst naar huis!. Goed gewerkt meiden op naar de volgende wedstrijd.

HET NIEUWE SEISOEN IS BEGONNEN – 2018-2019 / Zaterdag 8 september 2018

PUPILLEN E
De 1e buitenwedstrijd na de vakantie van de pupillen E en wel uit tegen De Horst in Groesbeek. De meiden van NAS hadden er weer zin in en ze deden goed hun best. Maar De Horst was net nog wat sneller en scoorde in totaal 7 keer. NAS kreeg een strafworp die door Nienke genomen werd en deze er mooi in. Eindstand: 1-7. Al met al heel goed gewerkt door dames. Op naar volgende week.

Pupillen E1 september 2018

WELPEN
De Welpen gingen het buitenseizoen van start met een wedstrijd thuis tegen SVO. De dames van NAS speelden goed samen, en daar kwamen veel doelpunten uit. Evi scoorde de 1-0 en daarna ging het snel. Het ene doelpunt na het andere viel erin. De eindstand was dan ook 15-5 met 3 doelpunten zijn door Evi gescoord, Jade scoorde 7x en Fiene 4x. En de nieuwe aanwinst, Eline, scoorde ook een prachtig doelpunt. Knap gedaan dames!

Welpen september 2018

JUNIOREN A
De Junioren A1 speelden hun eerste thuiswedstrijd en het was even wennen door de nieuwe teamindeling. De wedstrijd begon en NAS kwam snel op een 1-0 achterstand. Maar NAS liet zich niet tegenhouden en scoorde snel daarna de 1-1. De meiden bleven goed aanvallen en er kwamen mooie acties uit. Er waren veel kansen, maar er gingen er helaas niet veel in. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het was een leuke wedstrijd! Eindstand 6-3. Doelpunten door Fleur (2x), Sacha, Luna, Kirsty en Lisa.

ASPIRANTEN B
De Aspiranten B speelden hun eerste wedstrijd na de vakantie uit tegen Quick-up. De 1e helft was het een gelijkopgaande wedstrijd met een hoog baltempo en vele kansen, maar van beide kanten konden ze niet tot scoren komen. Uiteindelijk wist Larissa te scoren met 2x een doorloopbal en ging NAS de rust in met 1-2 voorsprong. Na rust had NAS het moeilijker en werd het al snel 2-2. Door hard werken en goed verdedigen kwam NAS op een 2-4 voorsprong, door een afstandsschot van Laura en een doorloopbal van Linde. Het werd toch nog wel spannend toen Quick-up 3-4 maakte en NAS  nog alles op alles moest zetten om de voorsprong te behouden. Maar vlak voor tijd bepaalde Fleur met een doorloopbal de eindstand, 3-5. Een goede wedstrijd en een fijn begin voor de B1.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen uit tegen VIOS. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd en het ging gelijk op. Maar Vios pakte de voorsprong en NAS liet een paar kansen liggen. De eindstand was 8-5. met doelpunten gemaakt door: Femke 3x, Meggi 1x, Sterre 1x.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 van NAS speelden hun eerste wedstrijd uit in Nuland tegen Be Quick. Tyra scoorde namens NAS de openingstreffer. Daarna blijken beide teams erg aan elkaar gewaagd. Be Quick scoorde echter de gelijkmaker en vlak voor rust ook de 2-1. De peptalk tijdens rust had geholpen, want vlak na rust maakt Andrea de gelijkmaker. Daarna was NAS duidelijk de betere partij in de tweede helft en weet Tyra de 2-3 te scoren. Over en weer waren er nog kansen, maar NAS ging met de verdiende overwinning naar huis!

 * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *  * * * * * *

Zondag 9 september 2018

SENIOREN 2
Voor NAS 2 startte de competitie met een uitwedstrijd tegen De Horst 3. Het NAS-team is ten opzichte van vorig seizoen gewijzigd; er zijn 2 speelsters gestopt, 1 speelster is doorgeschoven naar het 1e en 2 speelsters zijn vanuit de jeugd doorgekomen. Het was in het begin dan ook even aftasten. De 1e NAS-aanval liet goede aanvallen zien, maar kon niet scoren. De verdediging stond goed te verdedigen, maar moest uiteindelijk toch 2 doelpunten incasseren. De 2e aanval had moeite om elkaar te kunnen vinden, maar kon wel de aansluiting scoren. De 2e helft bleef NAS sterk verdedigen. Aanvallend was NAS vaak te ongeduldig en bleef het lastig elkaar te vinden. Omdat NAS de laatste 10 minuten verzuimde de kansen om te zetten in doelpunten moesten ze de punten in Groesbeek laten. Een gelijkspel was verdiend geweest. Eindstand 4-3. Doelpunten van Mendy 2x en Luna 1x

Zondag 27 mei 2018

NAS 2
NAS 2 speelde hun laatste buitenwedstrijd tegen Quick up. Ondanks de hitte heeft NAS een goede wedstrijd gespeeld. De dames van NAS gingen in de 1e helft fanatiek van start. Ze gingen de rust in met een 1-8 voorsprong. In de 2e helft moesten de dames weer even wennen maar uiteindelijk herpakt met 5-12. Dit was ook de laatste wedstrijd voor Jolien en Lisan. Dames bedankt voor jullie inzet en succes met jullie studies! Doelpunten waren van Lisan 3, Maureen 3, lisanne 2, Luna 3, Cindy 1.

Zaterdag 26 mei 2018

Zaterdag speelden de jeugdteams van NAS hun laatste wedstrijden.

PUPILLEN D1
De laatste wedstrijd van het seizoen van de Pupillen D1 van NAS was tegen DAW Schaijk. De eerste helft gingen de meiden voortvarend van start. Er werd goed verdedigd en ook aanvallend werd er goed gespeeld. Al snel kwam NAS op voorsprong, maar de tegenstander bood goede weerstand waardoor ze gelijk kwamen. In de tweede helft werd NAS wat slordig in hun spel maar gelukkig aanvallend goed spelen. Met een mooie overwinning van 5-3 het seizoen goed afgesloten. Doelpunten van Andrea, Elene en Tyra.

WELPEN
De Welpen speelden in Schaijk tegen  DAW. De Welpen waren goed op dreef. Binnen een minuut stonden ze al met 1 – 0 voor door een doelpunt van Jade. Ook de volgende 4 doelpunten waren van Jade. Maar ook de andere meiden hebben gescoord. De eindstand was 8 – 14. Superknap gedaan!!!!

DAW1

ASPIRANTEN C
De Aspiranten C speelden in Groesbeek tegen De Horst, altijd een lastige tegenstander. NAS zat goed in de wedstrijd, gaf weinig weg. Toch een 1-0 achterstand, maar daar liet NAS zich niet door van de wijs brengen. De NAS aanvallen liepen goed en De Horst moest regelmatig aan de noodrem trekken om NAS van het scoren af te houden. Maar liefst 6 strafworpen werden er gegeven. Helaas 1 gemist. NAS bleef de druk erop houden en won deze wedstrijd met overtuiging en goed spel met 3-7. De doelpunten werden gescoord door Aniek, Kirsty, Fleur, Larissa , Lisa B en Lisa H 2.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Fortuna E2. De meiden hadden er zin in. Ze verdedigden goed en zaten er steeds goed bij. Ze kregen ook kansen, maar die wilden er helaas niet in. Fortuna scoorde als 1e en gingen door tot het 7 doelpunt. Nienke scoorde voor NAS en zo werd het 1-7. Op naar het volgende seizoen.

Woensdag 23 mei 2018

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden thuis tegen Blauw Wit uit Handel. De meiden hadden er weer zin in en er werd goed verdedigd. Ook aanvallend liep het lekker, er kwamen mooi aanvallen met 4 doelpunten gescoord door Lorainne 2x , Aniek en Yasmina 1x. Een mooie overwinning van 4-0.

RECREANTEN
De Recreanten moest naar Demen voor hun wedstrijd tegen SDDL. Een wedstrijd met aan beide kanten veel kansen, maar weinig scoren. Het was al diep in de 2e helft dat Diana scoorde en zo de winst mee naar Beuningen ging.

Zaterdag 19 mei 2018

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden in Ooij tegen SVO. De meiden hadden er weer zin in. Tijdens de eerste helft (zowel de 1e als de  2e set) werd er heel goed verdedigd. Ze kregen ook nog een paar leuke kansen maar deze wilden er helaas niet in. Tijdens de tweede helft was SVO sterker en scoorde hun eerste treffer in de 3e set. Dit ging door in de 4e set en uiteindelijk wist SVO te winnen met 11-0. Erg jammer voor NAS, maar ze hebben erg hun best gedaan.

WELPEN
De Welpen van NAS gingen naar Schaijk om tegen DAW te spelen. NAS ging erg goed van start en binnen een minuut had Annemijn haar eerste doelpunt gescoord. Maar DAW kwam terug en de wedstrijd ging gelijk op. De ruststand was 7-6 voor DAW. Na de rust gingen beide clubs verder waar ze mee geëindigd waren. Jade scoorde 2 mooie doelpunten achter elkaar. Maar uiteindelijk was DAW toch iets beter. De eindstand was 13-11 voor DAW . Jammer Nas, maar goed jullie best gedaan.

daw

Woensdag 16 mei 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden in St. Agatha tegen Quick-up. NAS was veel in balbezit maar ging slordig om met de kansen. Ook werd er nauwelijks afgevangen. Daardoor werd een 1-3 voorsprong uit handen gegeven en werd het gelijk 3-3. Voor NAS scoorden Gerda, Diana en Anita.

Zaterdag 28 april 2018

JUNIOREN B1
De Junioren B1 moest uit naar Milsbeek voor hun wedstrijd tegen SPES en NAS begon moeizaam aan de wedstrijd. Hierdoor scoorde SPES al snel en kwam NAS met 2-0 achter te staan. NAS zette goede aanvallen op, bleef vechten en ging met 5-5 de rust in. Ook na de rust bleef NAS goed korfballen, maar ging het scoren moeizaam. Ze verloren met 8-6 met doelpunten van Isa 3x, Fleur, Luna en Didi.

B1 - Spes B1 28.04.2018

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden ook in Milsbeek tegen SPES. Het was een mooie wedstrijd met aan beide kansen mooie aanvallen. Toch was SPES beter in de afronding en won daardoor met grote cijfers 10-2. Lisa H scoorde beide NAS doelpunten.

Woensdag 25 april 2018

RECRENATEN
De Recreanten van NAS speelden hun wedstrijd in Niftrik tegen een nieuw team van Playing Girls. NAS kwam op een voorsprong van 0-2 door doelpunten van Monique en Maaike, maar Playing Girls wist meteen de 1-2 te scoren. Net voor de rust maakte Anita de 1-3. Na rust is Playing Girls trefzekerder en werd het gelijk. Playing Girls kwam zelfs op een 4-3 voorsprong, maar NAS bleef doorgaan en Anita scoorde de gelijkmaker 4-4. Dat was tevens de eindstand.

Zondag 15 april 2018

SENIOREN 2
De Senioren 2 speelden thuis tegen Astrantia-Ona 2. NAS begon de wedstrijd goed en kwam al snel op een voorsprong. Toch kreeg Astantia-Ona veel kansen waaruit ze scoorden. Dit zorgde voor een ruststand van 5-6. Beide teams gingen voor de winst, dus na de rust ging het gelijk op. Door het warme weer had NAS moeite met het afmaken van de kansen. Hierdoor kon NAS de achterstand helaas niet meer inhalen. De eindstand was 11-12. Doelpunten gemaakt door: Maureen 4x, Lisanne 2x, Mendy 2x, Tamara 2x en Luna.

IMG_9071

SENIOREN 1
Op een zonnige zondag ging NAS 1 weer vol voor de winst. Ondanks de warmte begon NAS fel aan de wedstrijd tegen Jes op eigen terrein. NAS wist in de eerste helft een voorsprong van 4 doelpunten verschil op te bouwen door mooie en lange aanvallen. Na de rust scoorde NAS te weinig en won Jes met 11-12. De doelpunten werden gescoord door Lotte 6, Iris 2, Ruth, Vesna en Emma.

IMG_9084

Zaterdag 21 april 2018

PUPILLEN D1
De Pupillen D1 speelden in de stralende zon tegen het, voor NAS onbekende, Altior. De eerste tien minuten speelde Altior beter, maar NAS ging daarna beter rondspelen en ook fanatieker spelen. Toch kwam Altior met 3-2 voor. Vele kansen werden door NAS onbenut en zelfs werden er 2 strafworpen gemist. Toch werd het nog in de laatste minuut gelijk. Eindstand 3-3 met doelpunten van Isa en Tyra 2x.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden uit tegen SCMH E1. Het was de eerste buitenwedstrijd voor de Pupillen E2. De meiden hadden er weer zin in en ze begonnen goed. Er werd goed verdedigd en de bal werd snel gespeeld. Faye scoorde 2 keer, maar SCMH maakte gelijk. NAS kreeg nog kansen maar die wilden er helaas niet in. SCMH scoorde nog 5x dus de eindstand was 2-7. Maar goed gewerkt door NAS en vol goede moed op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Balgoy tegen Diosa. NAS heeft hier het hele seizoen nog niet van kunnen winnen. En ook nu leek het voor Diosa een simpele overwinning te worden. Al binnen 10 minuten was het 3-0, maar NAS gaf niet op en bleef goed spelen. Door 3 benutte strafworpen van Fleur, Aniek en Larissa werd het zelfs gelijk 3-3. Het aanvalsvak bleef snel spelen en mooie acties maken, maar de bal wilde er helaas niet in. De verdediging kwam onder druk en gaf niet veel weg, maar Diosa had ook een mooi afstandsschot en zo werd het toch 6-3 voor Diosa. De aspiranten C 1 kunnen terug kijken op een hele goede wedstrijd.

Zondag 15 april 2018

SENIOREN 2
Het was een zonnige mooie zondagmorgen en de Senioren 2 speelden thuis tegen Fortuna/Playing Girls. Het was een felle wedstrijd. NAS liet wel zien zij sterker waren, het tempo lag aan beide kanten hoog en dat maakte het wel een gehaaste wedstrijd. Ondanks dat wist NAS de overhand te nemen en al in de rust een 1-5 voorsprong te nemen. Door het gehaaste spel in de tweede helft werd er best slordig gespeeld en maakte NAS de kansen niet mooi af! Maar toch bleven ze knokken en had Fortuna geen schijn van kans en ging de overwinning met 1-9 mee naar Beuningen.
Doelpunten werden gemaakt door Maureen 2x, Tamara 2x, Mendy 2x, Lisan 1x, Lisanne 1x en Cindy 1x.

SENIOREN 1
Vol goede moed ging NAS 1 op naar Bergharen en begonnen fel aan de eerste helft. Er werden goede aanvallen neergezet waar mooie doelpunten uitkwamen. Helaas konden ze niet helemaal los komen van Fortuna. En gingen ze de rust in met een stand van 7-8. In de 2e helft werd het erg spannend, de doelpunten vielen aan beide kanten. Helaas kwam Fortuna voor te staan en wisten de dames van NAS dit niet meer in te halen en werd de eindstand 15-13. De doelpunten werden gescoord door Lotte 4, Emma 3, Iris 2, Dian 2, Laura en Ruth.

Zaterdag 14 april 2018

WELPEN
De Welpen speelden hun tweede wedstrijd tegen DAW uit Schaijk. NAS begon een beetje onwennig, maar al snel viel het eerste doelpunt voor NAS, gemaakt door Jade. Daarna ging NAS goed door en scoorde ook de 2-0 via Annemijn. Ze gingen de rust in met 2-1. Daarna kwam DAW goed terug en scoorde 3 doelpunten. Maar NAS deed het beter en scoorde in totaal 5 doelpunten. De 3de scoorde Evi. De 4de Annemijn en als laatste scoorde Jade nog een doelpunt. De Welpen wonnen met 3-5. Heel goed gedaan meiden.

ASPIRANTEN C
De Aspiranten speelden thuis tegen Oxalis. NAS was verdedigend in de 1e helft niet oplettend genoeg en daar profiteerde Oxalis optimaal van. Daarnaast verzuimde NAS om twee strafworpen te verzilveren. Na de rust, waar NAS met 0-6 achter stond, liep de NAS aanval heel goed met mooie combinaties, maar de bal wilde er niet in. Hoe vaak de bal de rand heeft geraakt was niet meer te tellen. En weer scoorde Oxalis door foutjes in de verdediging. NAS verloor met 1-8. Een rare uitslag, want het leek of NAS weggespeeld was, maar dat was niet zo.

Zondag 8 april 2018

SENIOREN 1
De Senioren 1 speelden thuis tegen Diosa 1. De wedstrijd begon een beetje aftastend, maar de teams waren aan elkaar gewaagd. Diosa 1 scoorde het openingsdoelpunt, waarna NAS ook scoorde. Met de rust was de stand 6-6. Na de rust waren beide teams vastberaden om te winnen. NAS kwam op voorsprong, maar Diosa volgde al snel met een tegendoelpunt. De eindstand was 8-9. De doelpuntmakers waren: Iris 2, Dian 2, Danique 1, Emma 1, Suus 1 en Lotte 1.

Senioren 1 - 08.04.2018

NAS hervat buitencompetitie – zaterdag 7 april 2018

WELPEN
De Welpen hadden zaterdag  7 april jl. hun 1e buitenwedstrijd in Balgoy tegen Diosa. En wat hadden ze er zin in. Ze verdedigden goed en probeerde goed vrij te lopen. Annemijn scoorde 6 keer. Maar Diosa was net wat sterker; ze wonnen met 9-6. De meiden hebben goed hun best gedaan en op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden thuis tegen Odio uit Millingen. NAS keek al gauw tegen een achterstand aan, maar vrijwel meteen maakte Kirsty een doorloopbal 1-1. Voor de rust scoorde Fleur een vrije worp en Larissa een korte kans en zo ging NAS met 3-1 de rust in. Na rust scoorde Kirsty de 4-1, maar kwam Odio terug tot 4-2. Fleur scoorde nog uit een strafworp. Odio gaf echter niet op en bleef aandringen. NAS won uiteindelijk met 5-4.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden uit tegen Be Quick C3. Het feit dat ze de vorige wedstrijd gewonnen hadden en van Be Quick ook al een paar keer hadden gewonnen, maakte dat de meiden er een goed gevoel bij hadden. De zon scheen mooi, het spel ging goed en zee hadden meer balbezit dan de tegenstander. Toch wist Be Quick na ongeveer 10 minuten de 1-0 te scoren. Dat vondt Sanne niet goed en scoorde haar allereerste doelpunt 1-1. Ook Amy wist in de eerst helft nog te scoren, zodat NAS met 1-2 voorsprong de rust in ging. Maaike gaf aan dat de dames goed speelde, lekker snel de bal weer wisten te bemachtigen bij bal verlies ofwel….. het spel was goed. Net als in de eerste helft wist Be Quick weer als eerste te scoren maar Susan scoorde al snel de 2-3. Daarna scoorde Femke de 2-4 en Amy de 2-5. Ook Be Quick scoorde nog een keer, maar Femke zette in de laatste minuut de eindstand op 3-6.

C2 - 07.04.2018

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 4 maart 2018

SENIOREN 2
De dames van Senioren 2 speelden in Veghel tegen De Kangeroe. De eerste paar minuten lieten ze zich overdonderen. Zo stonden ze al snel met 3-0 achter. Voor de rust kwam NAS terug tot 6-5. De tweede helft was een stuk spannender, doordat NAS haar eigen spelletje wist te spelen kwamen er meer kansen. Zo kwam NAS terug tot 9-9 en al snel op voorsprong die ze de laatste minuten vast hebben kunnen houden. NAS won met 9-10. Doelpunten van: Danique 3x, Lisan 2x, Lisanne 2x, Jolien, Luna en Tamara.

SENIOREN 1
De dames van de Senioren 1 speelden alweer de laatste wedstrijd van de binnencompetitie en ook tegen De Kangeroe. Na verschillende mooie aanvallen kwam NAS voor te staan en dit hebben ze de gehele wedstrijd weten vast te houden. De doelpunten gingen er helaas niet zo gemakkelijk in, maar NAS heeft gewonnen met 4-7. De doelpunten zijn gescoord door Lotte 2, Iris 2, Dian, Laura en Emma. Het was een mooie binnencompetitie met vele spannende wedstrijden! Vol goede moed gaan ze starten aan het buitenseizoen.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 3 maart 2018

WELPEN
De Welpen zijn een geheel nieuw team en speelden hun 1e wedstrijd tegen Diosa, een team wat al meer gespeeld had. Maar NAS had er zin in; er werd goed gegooid en bij de dame gebleven. Annemijn werd de topscoorder met 6 doelpunten. NAS won met 7-6, Fiene scoorde de andere NAS treffer.

PUPILLEN E2
Het is weer zaterdag en de meiden van de Pupillen E2 kunnen weer korfballen en als altijd hebben ze er weer zin in!! Ze moesten thuis (in Weurt) tegen De Horst E2. De wedstrijd ging aardig gelijk op. NAS verdedigde goed en zat er goed bij. De Horst was soms wat sneller en nadat zij de 0-2 gescoord hadden, scoorde Nienke de 1-2 voor NAS. NAS kreeg ook kansen, maar die gingen er helaas niet in. Het werd uiteindelijk 1-5. Goed gewerkt meiden en op naar de buitenwedstrijden.

IMG-20180303-WA0007

PUPILLEN D1
De meiden van de Pupillen D1 speelden een belangrijke wedstrijd tegen JES. Er moest gewonnen worden om nog kans te maken op het kampioensschap. NAS speelde thuis met een tribune vol supporters. Dat hielp zeker mee om er een mooie wedstrijd van te maken. Al snel kwam NAS dan ook voor met 2 punten door mooie uitgespeelde kansen van Andrea. Hierna scoorde JES en waren er veel kansen voor NAS, maar JES scoorde vervolgens de gelijkmaker. Dat lieten de meiden van NAS zich niet gebeuren en door Tyra werd de 3-2 gemaakt. NAS speelde gedreven en door een doelpunt van Milou werd het 4-2. Daarna scoorden Tyra en Noa en ging NAS met een ruime voorsprong de rust in. Maar dat liet JES niet op zich zitten en zij gingen beter spelen. De verdediging van NAS werd onzorgvuldig en JES kwam terug naar 4-6. Uiteindelijk was het NAS dat goed bleef spelen en veel kansen creëerde. Met nog 2 doelpunten van Andrea en Tyra was het een verdiende overwinning voor de meiden vd D1. Volgende week gaat het erom; als NAS D1 wint, zijn zij kampioen!

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C 1 speelde hun wedstrijd in Gemert tegen Blauw Wit. NAS begon aanvallend weer erg sterk, maar weer lukte het de aanval niet om dit om te zetten in doelpunten. De ruststand was 1-1 en na de rust ging NAS goed verder. Er komt een voorsprong van 1-2. Toch kan de voorsprong niet vergroot worden, de bal wilde er niet in. En zo bleef Blauw Wit erin geloven en kwamen ze gelijk. Helaas voor NAS maakte ze zelfs de winnende treffer. Heel jammer, NAS had meer verdiend. Voor NAS scoorde Kirsty en Iris.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 25 februari 2018

SENIOREN 1
De Senioren 1 moesten deze keer tegen BMC 1. De wedstrijd opende goed voor NAS en we kwamen op voorsprong. BMC wist terug te komen en met de rust was de stand 5-4. Na de rust waren beide teams vastberaden om te winnen. Nadat NAS scoorde volgde een doelpunt van BMC. Dit ging door tot in de laatste minuut. De stand was voor de laatste minuut 11-11. In of net na het fluitsignaal deed BMC nog een laatste schotpoging. Dat schot zat en de scheidsrechter telde die mee, waardoor de wedstrijd eindigde met een stand van 11-12.

IMG_8995 IMG_8991

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 24 februari 2018

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 speelden tegen Klick,’15/miko’76. De meiden van NAS verdedigden goed en zaten er goed bij. Aniek scoorde het eerste doelpunt en wat waren de meiden blij. Daarna scoorde Aniek nog 2x, maar Klick scoorde ook 2x. Aan het eind van de wedstrijd scoorde Lorainne nog 1x en dus werd er gewonnen met 2-4. De meiden waren heel erg blij met deze welverdiende overwissing. Ze hadden er super goed voor gewerkt allemaal.

IMG_20180224_145407_resized_20180224_063047098

ASPIRANTEN C
De Aspiranten C speelden in Beuningen tegen de kampioen Diosa. NAS begon sterk en kreeg een strafworp, maar helaas werd deze niet verzilverd. NAS was sterk in de aanval, had mooie acties maar het werden helaas geen doelpunten. Dat ging bij Diosa beter. Zij maakten hun kansen af en zo stond Diosa voor met de rust met 0-3. Maar NAS gaf niet op en bleef goed spelen, De verdediging gaf niets weer weg en NAS kwam door een mooi afstandschot van Linde op 1-3 en door een mooie doorloopbal van Lisa H op 2-3. Helaas kon de verdiende gelijkmaker niet gescoord worden.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 21 februari 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen SDDL uit Demen. Het was voor NAS niet de beste wedstrijd. Aanvallend liep het niet en daar maakte SDDL gebruik van. Hun dames waren op schot en vrijwel elk schot was raak. SDDL won met 8-3. Voor NAS scoorden Antoinette, Diana en Jacqueline.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 18 februari 2018

SENIOREN 2
De Senioren 2 hadden een zeer moeizame wedstrijd tegen Quick Up. Het tempo lag te laag en ondanks de vele kansen, kwamen ze niet tot scoren. Ze gingen dan ook de rust in met een stand van 4-4. Na rust kwamen ze al snel op een 4-6 achterstand en moest er hard gewerkt worden om weer aansluiting te krijgen, wat resulteerde in een 6-6. Het werd nog spannend doordat ze aan het eind nog achter kwamen, 6-7. Maar ze konden in de laatste minuut nog gelijk maken, eindstand 7-7. Doelpunten van Lisan 3x, Danique 2x en Lisanne 2x.

IMG_8958

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 17 februari 2018

PUPILLEN E2
Eindelijk weer zaterdag – eindelijk weer korfballen! De meiden hadden er weer zin in en moesten spelen tegen Fortuna. Ze verdedigden goed en hadden verschillende kansen, maar die gingen er helaas niet in. Fortuna was net wat sneller en scoorde 7x. Bij ons scoorde Aniek 1x en de meiden waren daar erg blij mee; ondanks dat ze verloren met 7-1. Op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Weurt tegen Tovido. NAS begon aanvallend sterk en kwam op 1-0 door een afstandschot van Fleur. NAS verzuimde om de score verder uit te bouwen, veel kansen maar de bal gaat er niet in. Dat was eigenlijk de gehele wedstrijd aan de hand. Daardoor won Tovido met 2-4. Larissa scoorde voor NAS het tweede punt.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 4 februari 2018

SENIOREN 1
NAS 1 speelden hun wedstrijd tegen NDZW 1. NAS begon fel aan de wedstrijd en de ballen vielen er lekker in. Ze gingen de rust in met een voorsprong van 9-1. De tweede helft hebben de dames van NAS de wedstrijd mooi uitgespeeld, wat resulteerde tot een eindstand van 15-11. De doelpunten werden gescoord door Lotte 5, Dian 2, Vesna 2, Ruth 2, Laura, Iris, Suzette en Emma.

IMG_8566

SENIOREN 2
De dames van NAS 2 speelden thuis tegen ODC en waren vooral heel zenuwachtig voorafgaand aan de wedstrijd, want een winst zou lijden tot een gedeelde eerste plaats. Mendy maakte de openingstreffer en NAS had dus een 1 -0 voorsprong. Vele kansen kwamen er voor NAS, maar toch werd het 1-1! De beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd en door een mooi fel spel was de stand in de rust 2-3 voor ODC. Na de rust steeg de spanning enorm en kwam NAS even achter met 3-4. Na vele zweetdruppels en doorzetting van NAS werd het 4-4 en dat bleef een lange tijd zo. Tot een paar minuten voor tijd Cindy het mooie winnende doelpunt scoorde voor NAS ………. eindstand 5 – 4. Voor NAS hebben gescoord Mendy, Cindy, Maureen en Danique 2x.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 3 februari 2018

JUNIOREN B1
De dames van NAS B1 speelden de uitwedstrijd tegen ONA B1. Ietwat gehavend begonnen ze aan deze wedstrijd  (zieke en niet 100% fitte speelsters). Het zou een wedstrijd worden met 2 gezichten. NAS keek al vrij snel tegen een 4-0 achterstand aan. Mooie kansen werden niet afgemaakt en er werden teveel slordige fouten gemaakt. Dit werd door ONA afgestraft. Ze gingen dan ook met een 7-1 achterstand de rust in.
Na de rust kwam NAS beter uit de startblokken en kon zich -door ervoor  te blijven gaan- terugknokken in de wedstrijd. Helaas was de opgelopen achterstand in de eerste helft te groot. NAS wist na de rust nog 5x te scoren waar ONA slechts 3x raak schoot. Al met al had NAS meer kansen dan de tegenstander, maar de tegenstander had minder kansen nodig om te scoren en maakte minder slordige fouten. Dus moest NAS zonder punten naar Beuningen terug helaas.
Doelpunten: Isa 2x, Luna 2x,  Kirsty 1x en Maureen 2x.

PUPILLEN D1
De meiden van de Pupillen D1 speelden uit tegen EMOS. De meiden van NAS wisten meteen hun aanvalsspel goed op te zetten, waardoor NAS al snel op voorsprong kwam. Zowel verdedigend als aanvallend speelde NAS gretig en overtuigend. Met slechts 1 tegendoelpunt ging de winst naar NAS. 10-1 eindscore. Doelpunten van; Andrea 3x, Isa 2x, Mirre 2x, Elif 2x en Lieve 1x

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 speelden tegen Be Quick. Ze verdedigden goed en zaten er goed tussen. Ook hadden ze verschillende kansen, maar de ballen wilden er helaas niet in. Be Quick was toch net wat sneller en wat feller en hun scoorde 11x en bij ons scoorde loraine 1 keer; wat waren de meiden blij!

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 31 januari 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden tegen De Horst in Groesbeek. Het was een zware wedstrijd ook erg fysiek. In de 1e helft lukte veel bij De Horst en de ruststand was dan ook 8-1. Na de rust kwam NAS op gang en uiteindelijk werd het 10-6. voor NAS scoorden Larissa 4,Dolinde, Cindy.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 28 januari 2018

SENIOREN 1
NAS 1 speelde hun wedstrijd in Millingen tegen Klimop 1. Het was een wedstrijd die gelijk op ging en NAS ging de rust in met een 5-4 achterstand. Na rust bleef NAS hard werken en eindigde de wedstrijd in 7-7. Doelpunten: Lotte 5x en Emma 2x.

IMG_8564

SENIOREN 2
NAS 2 speelde tegen Rooij 3 in Sint Oederode. Het was een wedstrijd met heel veel schoten en mooie acties. Helaas ging een fractie van de schoten er in, maar gelukkig is NAS 2 met de punten naar Beuningen gegaan. Uiteindelijke stand was 2-12 met doelpunten van Maureen 2, lisanne 1, Danique 4, Mendy 3, Luna 2.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 27 januari 2018

JUNIOREN B1
De dames van de B1 hadden vandaag de kans om het eerdere verlies (wedstrijd op het veld) tegen Heumen B1 recht te zetten. Gemotiveerd begonnen ze dan ook aan de wedstrijd. Maar ook Heumen begon fel. Bij vlagen was er mooi korfbal te zien, maar er waren ook momenten dat er slordige fouten werden gemaakt. NAS bleef hard werken en in de winst geloven. Halverwege de 2e helft kon NAS de winst naar zich toetrekken. Aanvallend konden ze goed doortrekken en verdedigend konden ze ook stand houden. Eindstand 2-7.
Doelpunten: Luna 4x, Isa 2x en Lotte L1x.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden uit tegen Be Quick en gezien de vorige wedstrijd tegen Be Quick dachten ze dat ze de winst makkelijk mee naar huis konden nemen. Maar het koste meer moeite dan gedacht. NAS begon goed met goed rond spelen, aanval opzetten, echter wilde de bal er niet zo makkelijk in. Na ongeveer 8 minuten scoorde Anouk het eerste doelpunt 0-1. Be Quick was een stuk sterker geworden sinds de laatste keer en wist de stand op 1-1 te zetten. Nog voor de rust scoorde Femke de 1-2 waardoor we met een kleine voorsprong de rust ingingen. In de tweede helft hadden beide teams nog diverse kansen maar de bal wilde niet meer door de korf waardoor de eindstand ook 1-2 bleef. Linde en Lisa bedankt voor het meedoen.

PUPILLEN D1
De meiden van de Pupillen D1 speelden thuis tegen Vios. Geen gemakkelijke wedstrijd en de teams waren dan ook zeer aan elkaar gewaagd. Andrea opende de score voor NAS, maar Vios scoorde binnen een minuut de gelijkmaker. Dat zorgde er wel voor dat de verdediging van NAS beter ging spelen. Isa scoorde daarna 2 keer, maar beide keren kwam Vios terug naar een gelijkspel. In de laatste 5 minuten scoorde Tyra de 4-3 en wist NAS dit vast te houden. Met een mooie overwinning het weekend in!

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 moesten thuis in Weurt spelen tegen TOG. Ook vandaag hadden ze er weer zin in. Er werd goed verdedigd en ze zaten er goed tussen. Ze hadden ook verschillende kansen, maar de ballen wilden er niet in. TOG was sterker en zij wonnen met 0-14. Op naar de volgende wedstrijd.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 24 januari 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd in Malden tegen Quick-Up. Quick-Up opende de score, maar al snel werd het 1-1. NAS kreeg vele kansen, maar de bal wilde er in de 2e aanval niet in. Uiteindelijk werd er gescoord en zo werd de eindstand 2-5. Voor NAS scoorden Larissa 3, Jacquelien en Diana.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 21 januari 2018

SENIOREN 1
NAS 1 speelde de tweede wedstrijd van dit weekend tegen Flash 1. In tegenstelling tot afgelopen vrijdag scoorde NAS nu wel. Ze gingen de ruststand in met een voorsprong van 8-2. De dames van NAS hebben de wedstrijd mooi uitgespeeld en wonnen met 14-7! Er werd gescoord door: Vesna 3, Lotte 3, Ruth 2, Dian 2, Laura 2, Danique en Iris.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 20 januari 2018

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 moesten thuis tegen SVO. Altijd een moeilijke tegenstander, maar ze hadden er weer zin in. Ze verdedigden goed en werkten er hard voor, maar SVO was vooral sneller en scoorde daardoor vrij makkelijk. NAS had ook een paar kansjes maar die gingen er helaas niet in. Het werd 0-10. Op naar de volgende wedstrijd.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Erp tegen de Korfrakkers. NAS had een flitsende start, want binnen 5 minuten was het al 0-4. De 1e helft was super aan de kant van NAS en zo werd de ruststand 1-8. Na de rust was het spel van NAS zwak, veel onnodig balverlies, slecht gegooid. Kortom een groot verschil met de 1e helft. Korfrakkers scoorde de 2-8. En met nog 10 minuten op de klok ging het ineens weer lopen en kwamen er weer mooie acties en daaruit weer doelpunten. Zo wordt het 3-12 voor NAS. We zijn opgeklommen naar de 2e plek. De doelpunten werden gescoord door Larissa 2, Lisa H 2, Fleur 2, Linde 2, Anieck, Sterre 2 en Lisa B.

0941de70-7de2-419e-a854-d60fc58adc10

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – vrijdag 19 januari 2018

SENIOREN 1
De dames van NAS 1 moesten een inhaalwedstrijd spelen tegen BMC. Ze begonnen fel aan de wedstrijd wat resulteerde in een doelpunt. Er werden veel kansen gecreëerd maar niet afgemaakt, waardoor BMC de kans kreeg om uit te lopen. NAS bleef hard werken tot het einde van de wedstrijd, maar uiteindelijk hebben ze verloren met 16-9.
Nas 1 speelde de tweede wedstrijd van dit weekend tegen Flash 1. In tegenstelling tot afgelopen vrijdag scoorde Nas nu wel. Ze gingen de ruststand in met een voorsprong van 8-2. De dames van Nas hebben de wedstrijd mooi uitgespeeld en wonnen met 14-7! Er werd gescoord door: Vesna 3, Lotte 3, Ruth 2, Dian 2, Laura 2, Danique en Iris.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 17 januari 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen Spes. Het was een mooie gelijkopgaande wedstrijd. NAS is terug gekomen van een 5-3 achterstand naar een overwinning van 6-7 met doelpunten van Larissa, Lizanne 2, Anita, Diana en Cindy.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 14 januari 2018

SENIOREN 1
NAS speelde tegen de nummer 1 – Emos. De dames van NAS wisten dat dit een pittige wedstrijd zou worden. Alhoewel NAS goede kansen creëerde, werd er te weinig gescoord en nam Emos de leiding. Met een eindstand van 17-5 bleven de punten in Schaijk. Er werd gescoord door Lotte 2, Iris 2 en Dian.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 13 januari 2018

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C speelden in Weurt tegen Avanti. NAS was goed op dreef en maakte mooie aanvallen en NAS liet zich niet gek maken door het fysieke spel van Avanti. Door slim te spelen werd het een simpele maar terechte overwinning van 6-2 met doelpunten van Larissa, Kirsty 2, Linde 2 en Lisa.

20171216_141704JUNIOREN B1
NAS B1 speelde thuis tegen SPES. NAS wist dat ze haar beste korfbal moesten laten zien om de punten in Beuningen te kunnen houden. Vol goede moed begon NAS aan de wedstrijd, maar SPES begon voortvarender en kon al snel een 0-2 voorsprong nemen. Deze voorsprong konden ze vrij makkelijk uitbouwen en vasthouden. NAS speelde zeker niet slecht, maar korfbalde ook niet slim genoeg, maakte onnodige fouten en leed hierdoor teveel balverlies. In de eerste helft was de 2e aanval in de rebound duidelijk minder dan SPES en hierdoor kwam de verdediging steeds onder veel druk te staan. Na de rust kon de NAS aanval wel wat orde op zaken stellen onder de korf maar toen keek NAS al tegen een te grote achterstand aan. Volgende keer weer beter. ⚽Eindstand 4-11 met doelpunten van Isa, Didi, Luna en Mandy.

81f92e24-c388-4f3f-b320-f71071621964PUPILLEN E1
De meiden van de E1 moesten thuis tegen Altilor. Er werd goed gespeeld en NAS wist dan ook overtuigend te winnen met 9-3. Ook de strafworpen werden gewonnen: 3-2.

4d81472a-b60d-468e-9e73-26fa5955fe1a

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 10 januari 2018

RECREANTEN
De Recreanten speelden hun wedstrijd tegen DES. NAS speelde fanatiek en de aanvallen verliepen soepel. In de 1e helft kon DES nog bij blijven, maar in de 2e helft liep NAS verder weg en won met 12-4. Voor NAS scoorden Lizanne 4, Anita 4, Larissa 2, Debby en Simone.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 7 januari 2018

SENIOREN 2
Na twee weken vrij geweest te zijn moest de Senioren 2 van NAS aantreden tegen Quick-up. In de eerste helft liep de wedstrijd gelijk op. Aan het eind van de eerste helft maakte NAS de kansen mooi af, waardoor NAS met een 6-9 voorsprong de rust in ging. De tweede helft liep het helaas wat minder en had NAS wat pech met scoren. Ondanks dat NAS hard gewerkt hebben, heeft NAS verloren met een puntje verschil: 12-11.

B1

SENIOREN 1
De Senioren 1 van NAS speelden hun wedstrijd tegen Vios 1. Er waren genoeg kansen, maar in de eerste helft kon NAS de voorsprong niet uitbouwen en gingen de dames de rust in met een gelijkspel van 6-6. Na de rust heeft Nas een voorsprong kunnen maken en hiermee de punten mee naar Beuningen kunnen nemen. Eindstand 9-11 met doelpunten van Lotte 3, Ruth 3, Iris 2, Suzette, Danique en Dian.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 6 januari 2018

JUNIOREN B1
Na 2 weken vakantie moesten de dames van de B1 de derby tegen Fortuna B1 spelen. De vakantie was de dames duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten en het was al wel snel duidelijk dat het een zware wedstrijd zou gaan worden. NAS kwam wel op een 0-1 voorsprong, maar kon dit niet uitbouwen. De eerste helft was het een gelijk-opgaande wedstrijd en heeft het ook heel lang 3-3 gestaan. De tweede helft ging het gebrek aan conditie NAS meer parten spelen dan Fortuna. Dit leidde tot veel balverlies en de NAS-aanval kwam niet meer tot scoren. Eindstand 6-4. Doelpunten door Luna 3 en Kyra 1. Kirsty, bedankt voor het meedoen. Goede wedstrijd gespeeld.

ASPIRANTEN C1
De aspiranten C1 speelden in Haaren tegen Tovido. De dames van Tovido waren zeer fysiek. Daar had NAS niet echt een antword op. NAS kwam door een strafworp van Lisa H nog wel op een voorsprong maar trapt een paar keer in de aanval van Tovidi en kijkt zo tegen een 4-1 achterstand aan. Lissa H scoort een fraaie doorloopbal en bepaalde de eindstand op 4-2.

PUPILLEN D1
NAS D1 speelde thuis tegen DKV/Odio. Na 2 weken was dat ook voor hen even wennen. De eerste helft was dat dan ook duidelijk te merken en stond NAS al snel op een 0-2 achterstand. NAS scoorde de 1-2 en met 2-3 gingen de meiden de rust in. Om de eerste plek te behouden moest er even een tandje worden bijgezet. De tweede helft werd er hard gewerkt, maar wist NAS niet te overtuigen. Eindstand 3-4 met doelpunten van Tyra 2x en Isa. Daarna samen het nieuwe jaar ingeluid. Op naar een sportief en mooi 2018.

IMG-1101

PUPILLEN E2
De meiden van de E2 moesten thuis tegen Fortuna en ze hadden er weer zin in. Ze verdedigden goed, maar toch kon Fortuna scoren. De 3 en 4 set werd er hard gewerkt en gescoord door Yasmina. De andere ballen wilden er helaas niet in. Eindstand 1-5. Op naar volgende week.

digE2-2

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 3 januari 2018

RECREANTEN
De Recreanten van NAS speelden in Gennep tegen SPES. Het was een zware, maar fijne wedstrijd met aan beide kanten veel kansen. Het scoren ging om en om. SPES won met 6-5. Voor Nas scoorde Iris 2, Laure, Antoinette en Anita.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 17 december 2017

SENIOREN 2
De Senioren van NAS 2 moesten tegen De Kangoeroe. Ze kwamen al snel op een 0-1 op achterstand en zagen dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden en moesten dus hard knokken om op een gelijk scorenaantal te blijven. De tegenpartij was erg sterk en kwamen veel vrij. Gelukkig voor NAS wilden de ballen van De Kangoeroes er niet in. NAS bleef doorvechten en ging de rust in met een 8-5 voorsprong. Na de rust kwam De Kangoeroe terug en scoorde nog paar mooie doelpunten, maar toch was NAS net even ietsje sterker en bleef de baas over het spel. Na een pittige wedstrijd, die de dames van NAS goed hebben weten te spelen, werd de eindstand 13-7. Een mooie overwinning. Gescoord hebben Mendy 3x, Maureen 4x, Lisan 1x, Lisanne 2x, Danique 2x en Michelle 1x.

SENIOREN 1
Er stond een belangrijke wedstrijd op het programma voor de Senioren 1. Ook zij moesten tegen De Kangeroe. De dames van NAS begonnen sterk aan de wedstrijd en stonden al snel met 3-0 voor. De hele wedstrijd heeft Nas voor gestaan en de punten bleven in Beuningen. De eindstand was 10-8 met doelpunten door Lotte 2, Dian 2x, Emma 2x, Iris 2x en Ruth en Suzette beiden 1x.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 16 december 2017

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 hadden er weer zin en ze moesten tegen De Horst E2. Ze deden erg hun best om te verdedigen, vrij te lopen en ook proberen om te scoren, maar de bal wilde er niet in. De Horst scoorde wel. Jasmina scoorde op t einde ook. maar helaas verloren de Pupillen E2 met 7-1. Op naar 2018.

PUPILLEN D1
De Pupillen D1 reisden af naar Boekel voor een spannende wedstrijd tegen de nummer 2. NAS en JES gingen gelijk op in de eerste helft. Uiteindelijk opende Andrea de score: 0-1. Daarna wist JES de gelijkmaker te maken en bleef het spannend. Gelukkig scoorde vlak voor de rust Tyra de 1-2. In de tweede helft nam NAS het initiatief en zorgde voor een royale overwinning. Tyra scoorde nog 3 keer en ook Mirre scoorde. Eindstand 2-6. Met weer een overwinning terug naar huis!

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden thuis tegen Blauwwit uit Handel. De 1e helft was ronduit matig van de kant van NAS. Verdedigend werd er teveel weggegeven en zo stond NAS met de rust met 1-4 achter. Na de rust ging het lopen bij NAS en stapje voor stapje kwamen we dichterbij, 2-4,2-5, 3-4. 3-6. 4-6, 5-6 en ja hoor de gelijkmaker. Het was een super 2e helft, jammer van de 1e helft. De NAS doelpunten werden gescoord Linde 2, Lisa H, Kirsty, Larissa en Sterre.

20171216_141542fancy_header]Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 13 december 2017 [/fancy_header]

RECREANTEN
De Recreanten van NAS speelden tegen De Horst uit in Groesbeek. De Horst had een vrij jong team, maar daar lieten ze zich niet door uit het veld slaan. De Horst was trefzekerder en zo werd het 4-9 voor De Horst. Voor NAS scoorden Lizanne, Cindy , Anita en Diana.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 9 december 2017

ASPIRANTEN C2
De meiden van de C2 moesten uit tegen Altior C3. In het buitenseizoen ging de tegenstander er behoorlijk hard tegen aan dus NAS was een beetje angstig voor de wedstrijd. Maar al meteen vanaf het begin speelde NAS met veel inzet en lieten ze de bal goed rond gaan waardoor Femke al snel de 0-1 kon scoren. NAS bleef druk zetten en goed uitverdedigen, waardoor ze snel weer in balbezit kwamen en Anouk de 0-2 kon scoren. Echter had Altior ook een paar kleine kansen en benutten ze er daar 1 van. Maar Amy wist de stand voor de rust op 1-3 te zetten. Aan het begin van de tweede helft maakt Femke al 1-4. Het spel bleef goed en daardoor wist Larrisa een mooie 1-5 te maken. Ook Altior scoorde nog een keer waardoor de eind uitslag 2-5 is geworden. Larissa bedankt voor het mee doen.

PUPILLEN D1
Het was een spannende wedstrijd van onze Pupiollen D1 tegen Klick’15/Miko’76. De nummer 2 tegen de nummer 1. Na het eerste tegendoelpunt kreeg NAS vleugels en scoorde 4 maal. De tegenstander kwam terug naar 4-2, waarna NAS weer scoorde. Uiteindelijk stond NAS voor met 6-4, maar scoorde de tegenstander opnieuw. Tot de laatste minuut heeft NAS gevochten voor de overwinning met een huidige nummer 1 plek als resultaat. Trots op de meiden.

PUPILLEN E2
Ook de Pupillen E2 moesten tegen Klick’15/Miko’76, maar dan thuis in de zaal van Weurt. En ze hadden er weer zin in. NAS deed erg haar best, maar het andere team was toch te sterk en sneller dan NAS. Helaas gingen onze ballen er niet in, want we hadden wel kansen. NAS verloor met 0-6.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 3 december 2017

SENIOREN 1
De dames van NAS 1 speelden zondag in Vlijmen tegen NDZW 1. Een onbekende tegenstander. maar de dames waren klaar om de strijd aan te gaan. Het was een felle wedstrijd die gelijk op ging, maar NAS wist steeds eerder te scoren dan NDZW. Helaas wist NDZW in de laatste minuut nog de gelijkmaker te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Eindstand 9-9. Doelpunten: Iris 3x, Ruth 2x, Suzette 2x, Lisan en Laura.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 2 december 2017

JUNIOREN B1
NAS B1 moest zaterdag voor de 2e keer die week spelen tegen SDDL B1. Na de winst van vorige week wisten ze dat ze het aan hun stand verplicht waren te winnen. De wedstrijd verliep helaas anders; kansen werden niet afgemaakt, ballen werden niet nauwkeurig genoeg geplaatst en het schot was niet zuiver genoeg. Verdedigend stonden ze ook niet sterk genoeg in hun schoenen. Tot 5 minuten voor tijd stonden ze nog wel voor met 1-2, maar dat konden ze deze week helaas niet uitspelen. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel en ze zijn zeker blij met 1 punt… maar dit gelijke spel voelde wel als een nederlaag. Doelpunten: Luna 2x

20171125_113726-1

ASPIRANTEN C2
De meiden van de C2 had een zware tegenstander aan Emos. Emos creëerde veel kansen en maakte veel doelpunten. Eindstand 18-1. Het doelpunt voor NAS is gemaakt door Amy.

Overige uitslagen:
NAS E2 – Be Quick E3        2 – 5
NAS D1 – Emos D2          14 – 1

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 26 november 2017

SENIOREN 2
Met een samengesteld team van NAS 2 en NAS B1 gingen de dames goed van start. Na 2 minuten wist Luna de 1-0 voor NAS te scoren. Maar na vele gemiste kansen van NAS, wist de tegenstander met 3-4 in de rust voor te staan. Na een flinke peptalk tijdens de rust kwam NAS toch weer aan spel, maar niet zoals we gewent zijn. De stand bleef lang op 4-4! Door een paar mooie kansen wist NAS toch de winst in Beuningen te houden; het werd 7-5. Gescoord hebben Maureen 1x, Isa 1x, Luna 1x, Michelle 2x, Danique 1x  en Mandy 1x.

SENIOREN 1
De dames van NAS 1 speelden tegen Klimop 1. Van te voren wisten ze dat het een pittige wedstrijd zou worden, maar ze gingen vol goede moed het veld in. Ze hebben de hele wedstrijd hard gevochten, maar Klimop wist te winnen met 4-11. De doelpunten zijn gescoord door Iris 2 en Lotte 2.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 25 november 2017

JUNIOREN B1
De B1 moest vandaag in de Tinnegieter de thuiswedstrijd tegen SDDL B1 spelen met een aangepast team, 4 basis speelsters ontbraken. Vol goede moed begonnen ze aan de wedstrijd, wetende dat ze deze wedstrijd gewoon moesten kunnen winnen. Vanuit de uitbal kwam NAS meteen op voorsprong en uit de eerstvolgende NAS aanval daarna scoorde NAS ook 2-0. Dit gaf vertrouwen en NAS kon de voorsprong uitbouwen, ruststand 5-2.
Ook nu weer had NAS na de rust moeite het spel weer op te pakken. Maar ondanks dat konden ze een voorsprong  van 2 à 3 doelpunten behouden. Aan het eind werd het nog wel klein beetje spannend, omdat SDDL de achterstand kon verkleinen tot 2 doelpunten. Maar de NAS aanval kon uiteindelijk de wedstrijd gecontroleerd uitspelen en zorgde er zo voor dat SDDL geen kansen meer kreeg. Doelpunten: Didi, Luna, Maureen 2x en Sacha 1x
Kirsty, Linde, Maureen en Larissa bedankt dat jullie er waren!

2017-11-25_13.26.08

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2  moesten tegen Be Quick C3 spelen en hadden een goed gevoel over deze wedstrijd. In het begin gingen de aanvallen van NAS rustig, maar kwamen er veel kansen. Femke opende de score met een mooi schot dat bijna onzichtbaar door de korf viel. NAS wist wel het spel te bepalen, maar de bal viel maar niet in de korf. Gelukkig maakte Anouk en Meggie nog een doelpunt, waardoor ze met 3-0 de rust ingingen. De coaches hadden niet veel op te merken, alleen dat het baltempo omhoog moest. Het baltempo ging na de rust inderdaad omhoog en Amy scoorde snel in de tweede helft de 4-0. Nu wisten de dames van de C2 we wel goed te scoren en kon de leiding niet meer bij houden wie precies wanneer gescoord had. Maar Larissa, Meggie en Amy hebben nog een paar keer gescoord, waardoor de eind stand 11-2 is geworden. Dames goed gespeeld. Larissa en Linde bedankt voor het mee doen. Maureen bedankt voor het coachen en Scott bedankt voor het fluiten.

IMG-1102 IMG-1101

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden tegen TOG. TOG was letterlijk een maatje te groot voor de meiden van NAS. TOG speelde zeer aanvallend. Eindstand 23-1. Het doelpunt voor NAS is gescoord door Yasmina.

IMG_20171118_113637_resized_20171118_093317440

PUPILLEN D1
De pupillen D1 vierden hun feestje onder de douche. De 2e competitiewedstrijd ook gewonnen met 1-4. Met 2 doelpunten van Tyra, 1 van Isa en Andrea.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 18 november 2017

SENIOREN 1
Afgelopen zondag startte NAS 1 fel aan de tweede zaalwedstrijd tegen Flash 1. Direct knalde Lotte er een korte kans is, waarna mooie doelpunten volgden. De dames hebben de hele wedstrijd hard gevochten om de voorsprong te behouden. De eindstand was 10-12 met doelpunten van Lotte 5, Iris 3, Ruth 3 en Emma.

SENIOREN 2
De Senioren 2 speelden tegen Flash 4 in Sint Michielsgestel. NAS begon de wedstrijd goed en kwam al snel op een voorsprong. Er waren veel goede kansen en de kansen werden goed afgemaakt. Zo ging NAS rusten met een 3-9 voorsprong. De tweede helft ging een stuk moeizamer, doordat Flash maar met 7 personen verder speelde. Er waren weer genoeg kansen, maar nu vielen ze er niet meer in. De eindstand was 4-11. De punten nemen we dus weer mee naar Beuningen! Gescoord hebben Mendy 3x, Michelle 3x, Lisan 2x, Maureen 2x en Jolien.

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 18 november 2017

PUPILLEN E2
Vandaag speelden de Pupillen E2 hun 2e wedstrijd binnen en wel tegen SVO. Ze hadden er weer zin in. NAS was goed aan het verdedigen, maar SVO scoorde. NAS ging door en deed erg haar best en toen scoorde Lucie en daarna Aniek. Het werd 7-2. Goed gewerkt dames!!

IMG_20171118_113637_resized_20171118_093317440

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C speelden thuis in Weurt tegen Korfrakkers uit Erp. De 1e aanval was veel in balbezit en creëerde mooie kansen, maar helaas wilde de bal er niet in. De ruststand was 2-0 door 2 doorloopballen van Larissa. Na de rust werd het spel slordiger en werd er niet goed verdedigd waardoor het gelijk werd. Door een doorloopbal van Kirsty werd het 3-2 en bleven de punten in Beuningen.

JUNIOREN B1
De damen van de Junioren B1 moesten vandaag de 2e wedstrijd van de zaalcompetitie spelen tegen ONA B1. Ze wisten dat dit een tegenstander is waar ze lekker tegen kunnen korfballen. NAS begon goed gefocussed aan de wedstrijd. De afspraken werden goed nagekomen en er werd fel gespeeld. NAS kon vrij eenvoudig een 6-1 voorsprong pakken, dit was ook de ruststand. Alhoewel de dames wisten dat een wedstrijd 2 helften duurt, hadden ze in begin van 2e helft toch even een dip. De concentratie zakte een beetje weg, het tempo ging omlaag en er werden links en rechts slordige foutjes gemaakt, vooral verdedigend, wat resulteerde in een aantal strafworpen voor ONA. Alhoewel ONA nog terugkwam tot 9-7 was de winst niet echt in gevaar geweest. Eindstand 10-7. Doelpunten: Isa 3x, Didi 2x, Luna 2x, Mandy, Emma en Lissa.

2017-11-18_16.25.35

Binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 15 november 2017

RECREANTEN
De Recreanten speelden tegen Vios uit Milsbeek. Een felle maar leuke tegenstander. Vios komt voor met 0-1, maar de NAS-aanval scoort meteen. En zo gaat het over en weer. Er worden door beide teams veel kansen gemist en de wedstrijd eindigt in een 5-5 gelijk spel. De doelpunten werden gescoord door Antoinette, Maaike , Diana en Lizanne 2.

Eerste binnenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 11 november 2017

IMG_20171111_103420_resized_20171112_111218285 
 PUPILLEN E2
De Pupillen E2 speelden hun eerste wedstrijd binnen in de zaal in Weurt tegen Vios E3. De meiden hadden er weer zin in, met Loraine – de nieuwe aanwinst van de E2. Ze deden goed hun best. Vios was helaas sterker. Maar Loraine en Yasmina scoorden. De uitslag 2-11.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Schijndel tegen Avanti. NAS was duidelijk beter, maar verzuimde om de kansen af te maken. In het begin speelden ze slordig en hadden veel onnodig balverlies. Toch kwam NAS op een 0-1 voorspong door een strafworp van Linde. Na rust kwam de ingestudeerde uitbal, de NIET, en ja hoor deze werd verzilverd door Lisa H. De 2e aanval speelde sterk en scoorde door twee doorloopballen de 3-0 en 4-0, gemaakt door Kirsty en Larissa. Dat was ook de eindstand.

JUNIOREN B1
De dames van de B1 speelden de eerste binnenwedstrijd tegen SPES B1. De dames hadden er zin in en begonnen fanatiek aan de wedstrijd. Er werd direct actie ondernomen, waar mooie kansen uit kwamen. De hele wedstrijd werd er hard gewerkt, maar helaas eindigde het in een stand van 4-7 voor SPES.

fancy_header]Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 22 oktober 2017 [/fancy_header]

SENIOREN 2
De laatste buitenwedstrijd voor NAS Senioren 2 was uit tegen Quick up. Heerlijk fris en nat weer, maar de dames waren top fit om een mooie laatste wedstrijd te spelen. Al snel kwamen ze op een 0-2 voorsprong door 2 mooie doelpunten van Anouk en Mendy. In de rust was het 1-4 voor NAS. Na rust gingen de dames fel van start. De ouders langs de kant riepen luidkeels 10-10-10, waardoor de dames nog fanatieker gingen spelen om die 10 doelpunten te halen. Dit lukte uiteindelijk ook en de uitslag werd 3-10 voor onze dames. Gescoord hebben Anouk 1x, Mendy 4x,  Lisanne 2x, Lisan 3x. Een ware herfstkampioen!

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 21 oktober 2017

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 moesten een inhaalwedstrijd spelen thuis tegen De Horst. Ze hadden er weer zin in. NAS verdedigde heel goed, zodat de Horst niet konden scoren. Cayenne scoorde het eerste doelpunt en Aniek de 2e keer. Jacky maakte het laatste doelpunt. Eindstand: 3-0 en wat waren ze blij. Goed gedaan meiden. En omdat ons team niet compleet was, mochten we Cayenne en Jacky lenen. Bedankt dat jullie meegedaan hebben.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 18 oktober 2017

RECREANTEN
Op woensdag 18 oktober speelden de Recreanten van NAS thuis tegen SDDL. Het was geen makkelijke wedstrijd. NAS kreeg het aanvallend niet voor elkaar om te scoren. De kansen waren er volop. Helaas scoorde SDDL wel en won met 4-0.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 15 oktober 2017

SENIOREN 2

De dames van de Senioren 2 moesten thuis tegen Astrantia en konden kampioen worden. Langs de lijn stonden alle ouders, partners en vele andere toeschouwers. De dames begonnen met gezonde spanning om een overwinning binnen te halen. Het veld was nat en zeer glad, maar dat maakte NAS niet uit. Want binnen 2 minuten  scoorde Michelle de 1-0 voor NAS en al snel daarna scoorde NAS de 2-!! NAS had wat moeite om er tempo in te krijgen. Ook moesten de dames elkaar zoeken en aanvoelen om lekker te spelen. Maar ze gaven de voorsprong niet op. Tijdens de rust stond NAS met 5-2 voor! Na de rust scoorde Astrantia snel en werd het 5-3. NAS zette er een tandje bij en kwam op 7-4 voor, maar Astrantia scoorde de  7-5! Het was dus erg spannend, want er kon van alles gebeuren. Vol zenuwen langs de kant en van de dames in het veld, gaf de scheidsrechter nog 1 min aan. Waarin Elise het laatste mooie doelpunt scoorde voor en ze wonnen met 8-5 …….dus dat betekend KAMPIOEN!! Gefeliciteerd dames.
IMG_8487

IMG_8491

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 14 oktober 2017

JUNIOREN B1
De dames van de B1 speelden de laatste wedstrijd van het buitenseizoen in Demen tegen SDDL B1. De meiden begonnen fel aan de wedstrijd, omdat ze het seizoen met winst af wilden sluiten. NAS stond al snel met 0-3 voor. Er werd goed verdedigd, maar SDDL kon terug komen tot 2-3, maar net voor rust scoorde NAS nog 2-4. In de tweede helft had NAS genoeg kansen, maar helaas gingen deze er niet in. Eindstand 3-4, doelpunten Maureen 3x en Sacha.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden thuis tegen Quick-Up. De 1e aanval werd meteen een doelpunt 1-0. NAS was duidelijk beter, maar kreeg te veel kansen en werd slordig. De ruststand was 4-1. Na de rust was de aanval van NAS erg zwak; veel te traag en veel fouten. De wedstrijd eindigde toch in het voordeel van NAS: 4-2. Doelpunten door Lisa H, Larissa en Kirsty 2.

ASPIRANTEN C2
Ook al stond Altior 2e op de ranglijst, de meiden van de C2 hadden het gevoel dat ze niet voor hen onder hoefden te doen. NAS liet de bal snel en goed rond gaan, wat resulteerde in een strafbal in het voordeel van NAS. Meggi nam deze en scoorde 1-0. Maar Altior kwam ook met een antwoord en scoorde 1-1. Middels een mooie afstandsschot wist Anouk 2-1 te scoren. De tegenstander werd daarna wat fanatieker en gebruikte meer fysieke contacten waar NAS niet tegen opgewassen was en ze gingen de rust in met een 2-4 achterstand. Na de rust hadden de meiden van NAS nog wat kansen, maar de bal rolde en stuiterde een aantal keren op de rand van de korf. Echter ging bij Altior de bal er wel in en kwam de C2 met 2-6 achter te staan. Ondanks deze achterstand bleef NAS toch nog met z’n allen hun best doen, waardoor Sterre de eindstand op 3-6 wist te brengen.

SENIOREN 1
De dames van Senioren 1 moesten deze week hun wedstrijd op een zaterdag spelen. Het was lekker weer en de wedstrijd was wisselend. Het ene moment liep het lekker en scoorde NAS snel, het andere moment vielen de ballen er niet in. Op het eind was het spannend, maar de punten gingenn mee naar Beuningen, eindstand 8-9. Doelpunten: Lotte 6, Ruth 2, Iris 1.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 11 oktober 2017

De Recreanten speelden in Zeeland tegen ZKV. NAS ging voortvarend van start en de 1e aanval was meteen raak. Zo ging het door tot de rust 0-7. Na de rust stokte de aanval van NAS, vele kansen maar weinig gescoord. ZKV wist ook nog een keer te scoren en zo werd de eindstand 1-10. Doelunten van Lizanne 3, Anita 2, Diana, 2 Antoinette, Maaike en Bianca.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 7 oktober 2017

PUPILLEN E1
De meiden van de E1 van speelden laatste wedstrijd van de herfstcompetitie uit tegen Diosa. Ze hadden het kampioenschap al binnen, maar wilden toch voor de winst gaan. Helaas lukte dat niet. Ze speelden niet zoals ze konden en maakten veel fouten, waardoor er punten werden weggegeven. De ruststand was 5-1 voor Diosa en het enige doelpunt voor NAS werd door Mara gescoord. De tweede helft lieten ze meer zien wat ze konden en speelden ze een beter tempo met meer concentratie. Ze kwamen terug door doelpunten van Mara, Cayenne en Tess. Echter de eindstand was 6-4 voor Diosa. Ondanks dit verlies zijn ze toch door een seizoen als sterren te spelen KAMPIOEN geworden. Daar ben je als trainer en vereniging dan weer super trots op.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Overlangel tegen TOG. NAS begon sloom en was niet attent. Daardoor stonden ze met de de rust met 3-1 achter. Tijdens de rust werd de boel even recht gezet en na de rust ging het weer prima. Er werd feller verdedigd, voor elkaar gewerkt en mooie aanvallen gemaakt. Kortom een nutteloze achterstand omgebogen naar een verdiende overwinning van 3-6 met doelpunten van Lisa H, Sterre, Lisa B en Larissa 3.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden thuis tegen Altior. Na de winst van vorige week hadden ze goede moed tegen de onderste. Al redelijk snel scoorde Anouk 0-1. Echter herpakte de tegenstander zich snel, omdat NAS niet zo goed speelde als vorige week en scoorde ze 2-1. Gelukkig wist Sterre voor de rust nog 2-2 te scoren. In de tweede helft scoorde Femke 2-3, Tyra 2-4, Meggi  2-6. Ondanks dat de tegenstander ook nog gevaarlijk werd, heeft Susan 2-7 gescoord en Tyra maakte het af door 2-8 te scoren. Tyra, bedankt voor het mee doen !!

JUNIOREN B1
De dames van de B1 hadden duidelijk hun dag niet en tegen Heumen B1 een 1-5 nederlaag geleden. Een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende keer weer beter! Voor NAS scoorde Kyra.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 24 september 2017

SENIOREN 1
NAS 1 moesten uit tegen Vios 1. De wedstrijd werd meteen goed geopend met een 0-2 voorsprong! Het was een felle wedstrijd waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren. Helaas kwam NAS op een achterstand, maar zij lieten hun hoofd niet hangen. Uiteindelijk was de achterstand niet meer in te halen en verloor NAS met 14-12. Ondanks dat NAS geen punten mee naar huis heeft kunnen nemen, staan zij nog wel gedeeld 1ste!
Doelpunten: Lotte 5, Ruth 3, Lisan 2, Vesna 1, Laura 1.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 30 september 2017

 .facebook_1506943297781
PUPILLEN E1
Tijdens deze thuiswedstrijd tegen Vios, konden onze Pupillen E1 herfstkampioen worden. Ze hebben er dan ook erg hun best voor gedaan en uiteindelijk ook herfstkampioen geworden door met 4-2 te winnen. PROFICITIAT MEIDEN!!!! We zijn erg trots op jullie Mara Gremmen, Cayenne van den Hazelkamp,Tess Bleumink,Babs van Wijk, Jackey van den Hazelkamp en Aivy Peters en natuurlijk op hun trainer/coach Diana Klaassen. Na de wedstrijd was er dan ook een lekkere taart voor ze en werd dit dan ook goed gevierd.

PUPILLEN E2
De meiden van de Pupillen E2 moesten tegen Fortuna 74 E2 en ze hadden er weer zin in. NAS ging prima van start met heel goed verdedigen en dat liep goed vrij. Fortuna scoorde als eerste, maar toen was er een kans voor NAS en Aniek scoorde de 1-1. In de 2e helft scoorde Fortuna nog een aantal keer en de eindstand was 5-1. NAS had nog een paar kansen, maar die gingen er helaas niet in.    Nas bleef goed spelen ondanks harde regen. En er werd verdiend gewonnen met 3-1, deze werden gescoord door Kirsty en Lisa H.

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C speelden thuis tegen Diosa. NAS speelde aanvallend goed, maar er werd te weinig gescoord. Ook de verdediging stond goed en gaf bijna niks weg. Diosa kwam op voorsprong 0-1, maar van afstand scoorde Linde vrijwel meteen de gelijkmaker. NAS bleef goed spelen ondanks de harde regen en er werd verdiend gewonnen met 3-1. Deze werden gescoord door Kirsty en Lisa H.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden thuis tegen Jes C1. Jes stond een plaats boven NAS, dus NAS verwachte dat het een leuk en spannend spel zou worden. Ondanks het modderige veld begon NAS met een goed spel door snel aan te sluiten en met veel inzet te spelen. Hierdoor maakte Meggi al snel de 1-0. Ook Kirsty maakte een mooi doelpunt, waardoor NAS met 2-0 de rust in ging. Na rust bleef NAS goed spelen, waardoor Susan de 3-0 kon maken. Maar Jes was nog niet verslagen en maakte 3-1. Amy dacht dan moet ik ook maar scoren en maakte de eindstand van 4-1. Larissa en Kirsty bedankt voor het meespelen.

PUPILLEN D1
Fortuna Bergharen kwam op bezoek bij de Pupillen D1 van NAS. De NAS-meiden waren erop gebrand het verlies van de vorige wedstrijd goed te maken. NAS speelde gedreven en met goed samenspel. In het tweede deel van de eerste helft scoorde Nina de 1-0 en NAS wist deze voorsprong lang vast te houden. In de tweede helft viel de gelijkmaker en waren de teams gelijkwaardig aan elkaar. Uiteindelijk scoorde Fortuna de 1-2. Ondanks de goede inzet helaas toch geen punt kunnen behalen.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – woensdag 27 september 2017

De recreanten van NAS speelden twee wedstrijden op het thuis terrein. Eerst 4 tegen4 tegen ONA uit Overasselt. Dat verliep niet best voor NAS. Hoewel de meeste kansen voor NAS waren, ging ONA als winnaar van het veld met 1-3. Maaike scoorde het enige doelpunt voor NAS.

De tweede wedstrijd van NAS was tegen Playing Girls uit Niftrik. NAS opende de scoore al snel en dat is alleen maar verder uitgelopen. Playing Girls kreeg ook kansen, maar het zat ze niet mee. NAS won met grote cijfers: 15-0.  Voor NAS hebben Lizanne 5, Anita 3, Antoinette 2, Jacqueline 2, Diana, Cindy en Petra gescoord.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 24 september 2017

SENIOREN 2
Met de juiste afspraken en een fanatieke instelling gingen de dames van Senioren 2 het veld op om tegen Spes te spelen. Als snel scoorde Anoek de 0-1 en wilden de dames vol gas, maar dat bleef toch achter doordat ze zich aan het spel van Spes aanpaste, waardoor er veel te langzaam en niet secuur gespeeld werd. In de rust was het 1-1!!! Na een flinke peptalk en weer de juiste instelling gingen dames door en vochten ze voor een 3-6 voorsprong. Het was warm en erg zwaar. Spes wist nog wel te scoren maar NAS wist de overhand te houden en nam de overwinning mee naar huis. Eindstand 6-8 en voor NAS is gescoord door: Elise 1 x, Michelle 2 x, Anouk 1x, Maureen 1x, Danique 2 x en Lisanne 1x.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 23 september 2017

JUNIOREN B1
De NAS B1 moest tegen Spes B1. De dames van NAS stonden al snel met 0-2 achter. Hierna scoorde NAS de 1-2 met een mooi afstandsschot! Helaas kwamen de tegenstanders snel terug tot 1-4, maar kon NAS nog terug komen tot 3-4. De verdediging stond goed te verdedigen, maar dat was helaas niet genoeg. De dames hebben verloren met 4-7. Voor NAS hebben Mandy 2, Luna 2 gescoord.

PUPILLEN E2
De Pupillen E2 moesten uit tegen De Horst E2 in Groesbeek. Ze hadden er weer zin in. NAS deed erg goed haar best, maar helaas was De Horst te sterk en wonnen zij met 3-0. In de tweede helft had NAS nog een paar mooie kansen, maar helaas gingen die er niet in.

E2 - 23092017-1E2 - 23092017-2

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 17 september 2017

SENIOREN 2
NAS 2 speelde thuis tegen Spes. NAS begon de wedstrijd wat onwennig door het natte, glibberige gras. SPES wist dan ook al snel op voorsprong te komen met 2-4. NAS kreeg vele kansen maar maakte ze niet af. De ruststand was 2-6. Na de rust was NAS fel en gefocust. Na 15 minuten was het dan ook gelijk: 7-7. NAS bleef doorgaan en won uiteindelijk met 10-7, doelpunten van Michelle 3, Lisanne 3, Tamara, Maureen, Elise en Anouk.

SENIOREN 1
NAS 1 speelde ook thuis en wel tegen Fortuna. NAS won met 10-9.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 16 september 2017

PUPILLEN D1
De Pupillen D1 speelden tegen ONA en dat was een lastige wedstrijd voor NAS. Vooral de verdediging had het moeilijk. Aanvallend hebben ze meerdere kansen kunnen creëren, waarvan helaas maar 1 benut door Isa. Volgende week proberen we het opnieuw thuis tegen Ona.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 hadden helaas een geblesseerde en een zieke waardoor ze maar 7 speelster hadden. Gelukkig waren 3 speelsters van de C1 bereid om met hen mee te doen waarvoor hartelijk dank. In het begin leek het heel even dat de teams even sterk waren toen Femke de 1-1 scoorde, en later Lisa de 3-2. Maar helaas kwamen ze de eerste helft toch met 4-2 achter te staan. De tweede helft scoorde NAS helaas niet meer en de tegenstander nog wel, waarmee de eindstand 5-2 is geworden.

JUNIOREN B1
Voor NAS B1 stond de uitwedstrijd tegen DIOSA B1 op het programma. Ze wisten niet zo goed wat hen te wachten stond aangezien ze deze tegenstander al een tijdje niet waren tegengekomen. Al heel snel bleek dat niet de tegenstander, maar wel de scheidsechter de te nemen horde zou worden. Deze hanteerde namelijk zo haar eigen regels. Gelukkig konden de NAS dames wel schakelen en probeerden ze zich zo goed mogelijk te houden aan deze spelregels. NAS heeft eigenlijk de hele wedstrijd voorgestaan. 0-1, 1-1, 1-2, 1-3, 2-3, 3-3, 3-4, maar uiteindelijk heeft NAS het in laatste 10 minuten van de wedstrijd weggegeven. DIOSA scoorde nog 2 keer waar de NAS dames kans zagen om zeker 5 mooie kansen naast de korf te mikken. Erg jammer. Doelpunten: Luna, Mandy, Emma en Isa.

B1 - 16092017

Overige uitslagen:
Odio C1 – NAS C1       3-2
Astrantia E1 – NAS E1     0-4
De wedstrijd van de E2 was afgelast in verband met het slechte weer. Deze wedstrijd wordt op 5 oktober ingehaald.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zondag 10 september 2017

SENIOREN 1
Op zondag 10 september speelde NAS 1 uit tegen Diosa in Balgoy. De teams scoorden steeds na elkaar een doelpunt waardoor het erg spannend was. De ruststand was 3-4 voor NAS. NAS moest Diosa nu voorblijven om te winnen en dat lukte. De eindstand was 7-11. De doelpunten zijn gescoord door Suzette 4, Laura, Lotte 2, Iris, Lisan 2 en Ruth.

Buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 9 september 2017

JUNIOREN B1
De dames van de B1 moesten vandaag op een behoorlijk nat veld hun wedstrijd spelen tegen Fortuna B1, een bekende tegenstander ondertussen. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Er werd vrij rommelig gespeeld en kansen kwamen over en weer. Na een 0-1 achterstand kon NAS de stand via 1-1 ombuigen naar een 2-1 voorsprong. Hierna lukte het de aanval niet meer om te scoren, maar gelukkig kon de verdediging de boel goed dichthouden zodat ook Fortuna niet meer kon scoren. NAS verzuimde deze wedstrijd het voordeel in lengte optimaal te benutten. Eindstand 2-1; geen korfbaluitslag maar wel 2 punten! Doelpunten door Maureen en Isa.

B1 - 09092017

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden tegen De Horst. NAS was veel in balbezit, maar verzuimde te scoren. In de 2e helft speelde de harde en vele regen NAS ook parten. NAS verliest met 3-5. Voor NAS scoorde de beide Lisa’s en Larissa.

PUPILLEN D1
De Pupillen D1 speelden tegen Klick/Miko. Tijdens de eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd met veel kansen over en weer. In de tweede helft zakte de verdediging van NAS wat in. Uiteindelijk verloor NAS met 2-5 met doelpunten van Tyra en Mirre.

Eerste buitenwedstrijden seizoen 2017-2018 – zaterdag 2 september 2017

PUPILLEN E2
De meiden van onze E2 hadden er zin in en er waren 2 nieuwe meisje bij, Yasmina en Lucie, en die hadden er ook zin in. Aniek, Nienke, Fay en Jolijn begonnen de wedstrijd. Even wennen weer, maar ze deden allemaal hun best. Toen mochten Yasmina en Lucie erin een ook zij deden hun best. Maar Fortuna scoorde wel 10x en NAS had wel een paar kansen maar die gingen er helaas niet in.

PUPILLEN E1
Vandaag stond de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma voor de pupillen E1. De meiden moesten het opnemen tegen de meiden van VIOS E1. Na er vorige week tijdens het SPES toernooi van te hebben verloren, wisten we dat het een zware wedstrijd zou worden. De eerste 5 minuten waren voor VIOS, maar door een snelle aanval opgezet door Tess en het goede samenspel van de meiden werd deze perfect afgemaakt door Mara: 0 – 1. VIOS liet het er niet bij zitten en ging fanatiek aanvallen, maar door het goede verdedigen kregen ze geen kans. Het spel ging op en neer en uit 2 snelle aanvallen scoorde Mara nog 2x. VIOS liet het er niet bij zitten en door een foutje tijdens het verdedigen scoorde VIOS. Ruststand 1 – 3.
Na de rust scoorde VIOS snel de 2 – 3, maar de meiden van NAS lieten het er niet bij zitten en gingen op zoek naar het 4e doelpunt. Dit kwam er door het goed verdedigende werk en het goede samenspel tijdens de aanval werd er weer gescoord door Mara: 2 – 4. Een prachtig resultaat na een goede wedstrijd van de meiden.

PUPILLEN D1
De Pupillen D1 speelden hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen uit bij Fortuna. Met 4 nieuwe meiden was dat even wennen. Het was een mooie gelijkwaardige wedstrijd met veel kansen voor NAS. Ondanks hun goede inzet en wil om te winnen, moesten ze hun meerdere erkennen aan Fortuna. Eindstand 3-0.

ASPIRANTEN C2
De Aspiranten C2 speelden een hele goede 1e wedstrijd van het seizoen tegen Flamingo’s. De wedstrijd ging gelijk op en de teams waren aan elkaar gewaagd. De Flamingo’s creëerde de eerste kansen, maar NAS liet zich niet uit het veld slaan. De eindstand was 5-2 en door NAS werd er gescoord door Sterre en Femke.

C2 - 02092017

ASPIRANTEN C1
De Aspiranten C1 speelden in Bergharen tegen Fortuna. NAS speelde zeker de 1e helft slordig en sloom. Daar profiteerde Fortuna volop van. In de 2e helft begon het bij NAS te draaien maar wilde de bal er niet in. NAS verloor met 8-0.

JUNIOREN B1
Voor NAS B1 is de competitie ook weer begonnen. Als eerste stond de uitwedstrijd tegen ONA B1 op het programma. Na een lange zomervakantie en met pas 2 trainingen in de benen was het wel weer even wennen. Het was een gelijkopgaande wedstrijd. NAS kwam steeds op een achterstand, maar kon dit ook steeds weer gelijktrekken en bij 5-5 pakte NAS een voorsprong. Maar in plaats van deze uit te bouwen naar 5-7 kwam ONA toch weer gelijk. Bij een 7-7 stand begon bij NAS het gebrek aan conditie parten te spelen. De kansen die ze nog kregen konden ze niet meer afmaken en verdedigend vielen er gaatjes. In de slotminuten kon ONA nog 2x scoren en zo de eindstand op 9-7 bepalen. Jammer dat NAS geen punt mee heeft kunnen nemen naar Beuningen, dat was eigenlijk wel verdiend geweest. Doelpunten: Didi 2x, Luna 2x, Mandy 1x, Isa 1x, Emma 1x.

B1 - 02092017