Nieuws

Klik hier en ga direct naar de KNKV site voor het allerlaatste korfbal nieuws.

Wedstrijden zaterdag 15 juni 2024

NAS Aspiranten C1 – VMS C1; kampioenswedstrijd NAS C1 tegen VMS C1, nummer 1 tegen nummer 2. De meiden hadden er zin in. Het ging aardig gelijk op. Er werd goed verdedigd en vrijgelopen. Er waren kansen, maar het waaide behoorlijk. In de tweede helft werd er pas gescoord door NAS, Het was een mooi afstandsschot van Fiene en een korte kans onder de korf van Aniek. Met 2-0 kampioen geworden, hard gewerkt dus zeker verdiend. Jullie zijn toppers ga zo door. Een leuk feestje met taart en leuke cadeautjes.

Wedstrijden zaterdag 1 juni 2024

DAW – NAS A1; A1 speelde een uitwedstrijd tegen DAW schaijk. Beide teams gingen gelijk op. DAW pakte als eerst punten maar NAS haalde het goed in vlak voor rust. Ruststand 3-3. In de tweede helft heeft DAW schaijk een aantal verre afstandschoten gescoord. Het scoren van NAS duurde te lang in de aanval. Er is hard gewerkt, het was een leuke wedstrijd maar helaas heeft NAS met 7-5 verloren. Doelpunten: Lisa 3x Fiene en Mara.

DAW – NAS Pupillen E2; E2 speelde een uitwedstrijd tegen DAW schaijk. DAW kwam 2-0 voor te staan, maar Bo volgde met veel doelpunten! Er werd snel overgespeeld en dat werd beloond. Ruststand 3-7. DAW kon kampioen worden bij winst en voelde de druk. Er werden een aantal specifieke spelers opgesteld. Het werd erg moeilijk voor NAS en NAS raakte op achterstand. Eindstand 9-13. Doelpunten Bo 6x en Frederique 3x.

FORTUNA – NAS Pupillen E1; E1 speelde een kampioenswedstrijd tegen Fortuna. NAS speelde sterk, veel balbezit en mega veel kansen. De dames hadden pech en de bal ging er niet vlot in. Maar er werd hard gewerkt en snel over gespeeld wat maakte dat Zowi scoorde en NAS de voorsprong pakte. Ruststand 0-2. In de tweede helft zwakte de verdediging van NAS wat af maar de kansen in de aanval werden goed afgemaakt. Een verdiende eindstand van 1-5, het kampioenschap kan gevierd worden! Doelpunten, Zowi 2x Jinthe 2x en Kyara.

Wedstrijden zaterdag 1 juni 2024

Overige uitslagen:

NAS A1 – SCMH A1 5-2

NAS D1 – De Horst D2 4-4

Nas S1- SDDL S1 6-8

NAS Pupillen E1 – SVO E2; de eerste 10 minuten gingen de teams gelijk op. SVO maakte 0-1, waarna NAS volgde met de 1-1. NAS had veel kansen, maar lang niet alle kansen gingen er in. Chayenna scoorde een strafworp en de ruststand werd 3-2. SVO kwam na de rust terug tot 3-3 en het werd mega spannend. Uiteindelijk scoorde NAS nog 3x in de laatste 5 min van de wedstrijd door mooi afgemaakte kansen. Eindstand 6-4, doelpunten Chayenna 2x, Jinthe 2x, Kyara 2x. Volgende week staat er een kampioenswedstrijd op de planning voor de meiden.

NAS Pupillen E2 – FLASH; NAS kwam supersnel op voorsprong en was de gehele wedstrijd de betere partij. Er werd goed en snel overgespeeld en de verdediging gaf nauwelijks kansen weg. Er werd overtuigend gewonnen met 6-0. De doelpunten voor NAS; Noami 3x, Frederique, Sanne en Bo.

NAS Aspiranten C1 – SCMH; er werd goed vrij gelopen, snel overgespeeld waardoor er veel kansen kwamen. Die kansen werden zeker ook benut. Voor NAS is er gescoord door; Fiene 2x, Femm 3x, Daniek 1x, Madelynn 2x. Einduitslag 8-3. Goed bezig Meiden. Zaterdag 15 juni spelen ze tegen VMS om het kampioenschap om 10.00 uur thuis.

Wedstrijden donderdag 30 mei 2024

VMS – NAS Aspiranten C; inhaalwedstrijd in Schijnel. Er vielen al snel twee doelpunten door Fiene door de hoektechniek! Madelynn scoorde ook een mooi doelpunt. VMS kwam ook sterk terug en scoorde twee keer. VMS zag je de laatste 10 minuten hard knokken. .Je zag dat NAS meer moeite had om direct weer de lijn terug te pakken en de schot kansen gingen er niet in. Ook de strafworp helaas niet. VMS kwamen terug met 2 doelpunten en Fiene nog met een schot. Na de laatste bloedstollende 5 minuten, met nog veel kansen voor NAS, bleef het toch 4-4.

Wedstrijden woensdag 29 mei 2024

NAS MW2 – DIOSA; de derby tegen DIOSA uit Balgoy. DIOSA is altijd een maatje te groot. De 1e helft kan NAS goed bijblijven, maar uiteindelijk wist DIOSA toch vaker te scoren. Eindstand 2-6, met de NAS doelpunten van Anita en Maaike.

NAS MW1 – FORTUNA MW1; einduitslag 9-7.

Wedstrijden zaterdag 20 april 2024

NAS pupillen E2 – DAW-Schaijk. Aan het begin van de wedstrijd gingen de teams gelijk op. DAW scoorde snel een doelpunt waarna NAS volgde. Naomi scoorde een mooie strafworp. In de tweede helft zakte NAS wat in. Kansen werden niet goed af gemaakt en de verdediging was vaak te laat. Hierdoor kreeg DAW kansen om te scoren en maakte hier gebruik van. NAS kwam daardoor op achterstand. Sanne en Frederique wisten nog wel te scoren maar de achterstand was niet meer in te halen. Eindstand: 3-7, doelpunten: Naomi, Sanne en Frederique.

NAS pupillen E1 – FORTUNA: NAS speelde thuis tegen Fortuna uit Bergharen. NAS begint sterk en was veel aan de bal er komen ook veel kansen, maar in de afronding lukt het net niet. Toch scoort Jara de 1-0. Het duurt heel lang voordat er weer gescoord wordt. In de tweede helft wist NAS de korf vaker te raken en werd de eindstand 6-1. Jinthe scoorde maar liefst 5 keer. Met strafworpen won Fortuna met 3-2.

NAS A1 – DAW-SCHAIJK; NAS speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen DAW-Schaijk. NAS begon de wedstrijd goed en Mara scoorde al snel de 1-0 met een mooie doorloopbal. In de verdediging was NAS soms net te laat of niet oplettend genoeg. Hierdoor maakte DAW ook regelmatig een doelpuntje. In de tweede helft deed NAS er een stapje bij de verdediging waardoor DAW minder kansen van dichtbij kreeg. Hierdoor kwam NAS op voorsprong. Vanwege het slechte weer en harde hagelbui was het voor beide teams in de tweede helft lastiger. NAS maakte er het beste van en bleef de voorsprong behouden. Eindstand: 8-5.

Wedstrijden maandag 15 april 2024

DIOSA – NAS 1; NAS speelde een inhaalwedstrijd tegen DIOSA. NAS was sterk er werd gespeeld met hoog tempo. Daar kwamen mooie kansen uit. Verschillende kansen werden goed afgemaakt. In de rust 0-4 voorsprong. In de tweede helft pakte NAS door ondanks het slechte weer. Eindstand 2-8. Doelpunten Lisa 4x Fleur 2x Lisanne en Lisan.

Wedstrijden zondag 14 april 2024

NAS Senioren – SDDL; in de eerste helft ging het gelijk op. Met een kleine achterstand ging NAS de rust in (3-5). In het begin van de tweede helft raakte NAS verder achter (4-7). Daarna zat er weer schot in de zaak en scoorde NAS 3 keer op rij. Aan het eind van de wedstrijd toch nog een doelpuntje voor SDDL. Eindstand 7-8. Doelpunten Lisanne 2x Lotte 2x Linde 2x en Fleur.

Wedstrijden zaterdag 13 april 2024

SVO – NAS Pupillen E1; voor het eerst in deze samenstelling en voor het eerst moest iedereen een hele wedstrijd spelen. Spannend! De meiden hadden er erg veel zin in. Na wat strubbelingen met de palen konden we eindelijk beginnen. Er werd goed vrijgelopen en goed overgespeeld. Dit maakte dat Chayenna al snel de 0-1 kon scoren. De 0-2 van Jara liet niet lang op zich wachten. SVO kreeg ook kansen, maar zij wisten niet te scoren. Fenna maakte de 0-3 en de 0-4 ook nog in de eerste helft. Goed water drinken tijdens de rust en daar gingen we weer. Jara kreeg een strafworp mee en scoorde, het stond 0-5. De meiden bleven goed kijken waar ze moesten gooien. In de verdediging werd er al tactisch gespeeld door af te zakken en dan de bal er tussenuit te plukken. Hierdoor kon Jinthe 0-6 scoren. Knap hoor meiden!
De strafworpen werden met 3-2 verloren (2x Jara). Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een leuke wedstrijd en iedereen heeft een keer gescoord. Mooie opening van het veldseizoen!

FLASH E3 – NAS Pupillen E2; de eerste keer met de nieuwe team- samenstelling. Er werd actief en fanatiek gespeeld door de meiden van NAS, maar ook Flash was erg snel. In de eerste 10 minuten van de wedstrijd scoorde Flash meteen een doelpunt. NAS had veel mooie kansen maar de bal wilde er telkens net niet in. Op het eind van de wedstrijd scoort Naomi terecht 2 mooie doelpunten. Daarmee is de wedstrijd gewonnen met 1-2. Strafworpen 0-1.

SC MH – NAS Aspiranten C; de meiden speelden een gedreven wedstrijd.  Ze gingen ervoor. Er werd snel gespeeld, goed samen gespeeld, goed verdedigd en elkaar goed gecoacht. Er werd gescoord met doorloopballen, afstand schoten en Zoë scoorde onder de korf. Einduitslag 2 – 7. Doelpunten: Nienke 2 x, Fiene 2 x , Zoë 1 x , Madelynn 1 x  & Jolijn 1 x 

Wedstrijden zondag 17 maart 2024

NAS SENIOREN speelden zondag in Weurt hun kampioenswedstrijd. De meiden stonden er goed voor. 1 Punt was er nodig uit twee wedstrijden om kampioen te worden. Toch voelden de meiden wel de druk. De 1e helft verliep goed. NAS speelde snel en komt op een 4-2 voorsprong. Na de rust wilden de doelpunten niet vallen. Veel ballen raakte de korf, maar vielen er niet in. Na zo’n 20 minuten werd er gewisseld; Lisa van de verdediging naar de aanval. Dat pakte goed uit, haar 1e schot was raak en toen was de ban gebroken. Er kwam weer geloof en de ballen vielen weer goed. NAS wint ruim en zeer verdiend met 11-3. KAMPIOEN!! Beide teams kregen van uit het bestuur een lekker taart met hun teamfoto erop en natuurlijk de medailles.

Overige uitslagen:

NAS A1 – BMC eindstand 5-19

NAS C1 – De Horst eindstand 3-4

NAS E1 – SVO eindstand 2-2, strafworpen 5-2

NAS MW1 – Klimop eindstand 15-8

Wedstrijden zaterdag 16 maart 2024

Dit weekend kon de vlag uit voor NAS. Er waren twee teams die kampioen konden worden.

DAW SCHAIJK – NAS Pupillen, NAS ging de wedstrijd goed van start. Vrij snel in de eerste helft scoort Femme voor NAS een doelpunt. Ook DAW scoort. Het tweede doelpunt voor NAS is gescoord door Brit met een mooi afstandsschot. Daarna wist Femme er ook nog één in te gooien. Maar DAW kwam terug en scoorde ook nog 2 keer. De ruststand was 3-3.
De tweede helft liep het bij NAS beter. En wisten ze makkelijker hun kansen benutten. DAW heeft nog 1x gescoord. Maar NAS wist er nog 5 in te gooien. Britt 1x en Femme 4x.
KAMPIOEN!!!!!

Wedstrijden zondag 4 maart 2024

TOG 1 – NAS 1: 7-6

Wedstrijden zaterdag 3 maart 2024

NAS Pupillen E1 – ONA: de teams gingen gelijk tegen elkaar op en scoorde om en om. Uiteindelijk stond NAS voor met 8-7. Het was super spannend voor beide teams. ONA wist op het laatste moment toch nog 2 doelpunten te maken, waardoor ze er met de winst vandoor gingen. Eindstand 8-9. Doelpunten voor NAS zijn gemaakt door: Jinthe 3x, Kyara, Naomi, Chayenna, Sanne en Frederique. Strafworpen 3-0 winst Frederique, Kyara en Naomi.

Overige uitslagen:

NAS A1-SCHM A1: 10-8

NAS Pupillen C1 – ONA/ASTRANTIA C1: 2-5

Wedstrijden zaterdag 24 februari 2024

VIOS – NAS Pupillen E1; VIOS kwam snel op voorsprong, al hun kansen waren direct raak. VIOS sprong veel tussen, waardoor NAS minder toe kwam aan eigen aanvallen. Halverwege de wedstrijd ging het beter bij NAS, er kwamen meer kansen waardoor er gescoord werd door NAS. VIOS was beter en won de wedstrijd met 14-3. Doelpunten Jara 2x en Bo.

NAS 1 – Quick-Up; Quick-Up kwam direct op een 0-1 voorsprong door een afstandschot. NAS kwam terug en scoorde 3x achter elkaar. Beide teams waren fanatiek en zaten dicht op de ballijn. In de tweede helft was er veel chaos, maar er waren ook hele mooie kansen voor NAS. Helaas gingen de kansen er niet goed in. Gelukkig bleef de verdediging sterk en lukte het Quick-Up ook niet om te scoren. Eindstand 6-4. Doelpunten Lotte 2x, Lisa, Larissa, Kirsty en Lisanne.

Wedstrijden woensdag 21 februari 2024

VIOS/SPES – NAS MW2: eindstand 3-4. Voor NAS heeft gescoord; Lizanne, Nynke, Lisanne C. en Tamara.

Wedstrijden woensdag 7 februari 2024

SDDL MW1 – NAS MW2: eindstand 1-5. Voor NAS heeft gescoord; Nynke, Lisa, Anita, Kirsty, Petra.

Wedstrijden woensdag 31 januari 2024

FORTUNA – NAS MW2; eindstand 8-7. Voor NAS heeft gescoord; Maaike, Larissa, Lisa, Tamara 2x, Larissa, Lizanne.

Wedstrijden zondag 28 januari 2024

VIOS/SPES – NAS 1; de teams gingen gelijk op en waren zeer gewaagd aan elkaar. Er werd gedurende de wedstrijd zeer weinig gescoord, ondanks het hoge tempo. Het publiek vond het een leuke, goede en spannende wedstrijd om naar te kijken. De laatste 5 minuten van de wedstrijd liep de spanning hoog op en werd er in totaal nog 6x gescoord. Eindstand 8-8. De doelpunten voor NAS zijn gemaakt door Larissa 2x, Lotte 2x, Dian, Mendy, Lisanne, Isa.

Wedstrijden zaterdag 27 januari 2024

NAS Pupillen E1 – HEUMEN; NAS speelde een sterke wedstrijd. Er werd veel tussengesprongen door NAS, wat zorgde voor veel balbezit. NAS kwam vlot op een voorsprong van 4-0. De meiden waren fanatiek bezig en hebben een goede wedstrijd gespeeld. Eindstand: 11-2. Doelpunten: Frederique 5x Kyara 4x, Jinthe, Bo.

NAS Pupillen D – SVO; de eerste helft ging het bij NAS wat rommelig. Ze hadden veel bal bezit, maar wisten de kansen niet te benutten. Net voor de rust scoort Fenna een heel mooi doelpunt. Met die stand gingen ze de rust in. De tweede helft liep het bij NAS een stuk beter. Vrij snel scoort Nikki twee keer achter elkaar. Daarna wist Britt er één in te gooien en ook Nikki scoorde er nog een. In het laatste deel wisten Sophie en Femm er nog één te scoren. De eindstand is dan ook 7-0 geworden. Heel goed gedaan dames. We zijn weer trots op jullie.

NAS Aspiranten C1 – EENDRACHT; de meiden van NAS begonnen sterk. Het 1e doelpunt van Fiene en halverwege de 1e helft nog één van Britt . De meiden van NAS hadden veel kansen en ze maakte er goed gebruik van. EENDRACHT was ook sterk, braken door de verdediging heen en maakte voor de rust 3 doelpunten. Na de rust was Sophie diegene die het derde doelpunt scoort en Fiene kort daarop.  EENDRACHT was uiteindelijk sterker. Eindstrand 4-7. 

Wedstrijden woensdag 24 januari 2024

NAS MW2 – VIOS/SPES; het was een wedstrijd met veel gemiste kansen over en weer. Eindstand 4-6. De doelpunten voor NAS zijn gemaakt door: gescoord Maaike 2x en Larissa 2x.

Wedstrijden zondag 21 januari 2024

NAS 1 – FORTUNA; Larissa scoorde direct een mooi doelpunt. Verder werd er de eerste helft ontzettend weinig gescoord. Er waren veel kansen, maar de bal ging er niet in. Ruststand 2-0. In de tweede helft ging het scoren wat beter. Eindstand 7-2. Doelpunten Lisanne 2x, Linde 2x, Lisa, Mandy, Larissa.

Wedstrijden zaterdag 20 januari 2024

FORTUNA – NAS Pupillen E1; FORTUNA scoorde vrij snel 3x, NAS was te laat in de verdediging. Ruststand 3-0. In de tweede helft kwam NAS terug en NAS scoorde in korte tijd 3x (3-3). Het was spannend, maar helaas scoorde Fortuna toch nog een doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd. Er waren mooie kansen, maar de bal wilde er niet meer in voor NAS. Eindstand 4-3. Doelpunten Frederique 2x, Jinthe.

NAS A1 – ONA 4-18

NAS C1 – ODIO 0-5

NAS D1 – ODIO 23-0

NAS MW1 – DAW 5-6

Wedstrijden woensdag 17 januari 2024

NAS MW2 – DIOSA; DIOSA was te sterk voor NAS, maar de verdediging hield heel goed stand. Uiteindelijk een magere overwinning voor DIOSA. Voor NAS heeft Anita gescoord. Eindstand 1-3.

Wedstrijden zaterdag 13 januari 2024

NAS pupillen E1 – SVO; voor Chayenna was het haar eerste wedstrijd, maar deed super goed mee. NAS begon sterk en Naomi scoorde vlot de eerste 2 doelpunten voor NAS. SVO was zeer snel in aanvallen, dit was lastig te volgen voor de meiden van NAS. NAS was vaak te laat in de verdediging waardoor SVO veel kansen kreeg en scoorde. Eindstand 5-11 doelpunten Naomi 3x, Jinthe en Jara.

NAS Aspiranten C1 – DE HORST; NAS ging gelijk goed van start en in de eerste 10 min scoort Emma het eerste doelpunt. Snelheid, samen spel en doorzettingsvermogen zorgde er voor dat Fiene in de eerste helft nog een keer scoort voor NAS. Veel meer kansen kwamen voorbij en ze zaten er bovenop met een goede verdediging. In de laatste 10 minuten van de tweede helft scoort Jolijn een prachtig afstandsschot. Ontzettend blij is het hele team dat ze eindelijk een keer gewonnen hebben! Eindstand 3-0.

Wedstrijden zondag 17 december 2023

NAS 1 – DIOSA; NAS begon sterk en Lotte scoorde snel 2x op rij. DIOSA had veel kansen, maar de ballen gingen er niet zo snel in. Ruststand 5-1. De tweede helft was hard tegen hard en er werd fanatiek gespeeld. Er was frustratie bij beide teams aanwezig, dit werd zichtbaar in het spel. Eindstand 9-5. Doelpunten voor NAS zijn gescoord door: Lotte 3x Lisa 2x Kirsty, Lisanne, Sterre, Larissa. De 10de wedstrijd op rij heeft NAS 1 gewonnen.

Wedstrijden zaterdag 16 december 2023

ODIO – NAS Pupillen: NAS ging goed van start en scoorde 2x. Daarna lukt het niet meer om zo snel te scoren, want de verdediging van ODIO was sterk. Er werd regelmatig tussen gesprongen door NAS. Het einde van de wedstrijd was het erg spannend NAS stond met één doelpunt voor, maar ODIO wist toch nog te scoren. Naomi en Jinthe hadden nog 2 hele mooie kansen, maar de bal wilde er net niet in. Eindstand 4-4 , doelpunten Zowi Jinthe Kyara Naomi, strafworpen 1-1.

DIOSA – NAS Aspiranten C: er werd goed verdedigd door NAS, want het duurde even voor er gescoord werd. DIOSA scoorde als 1e en daarna scoorde Jade voor NAS. De meiden deden hun best, maar de ballen wilde er niet in helaas. Na de rust heeft Jade nog een keer gescoord. DIOSA scoorde ook nog 3x. Einduitslag: 6-2. 

Wedstrijden woensdag 13 december 2023

NAS MW2 – QUICK UP MW2; einduitslag 7-8. Voor NAS heeft gescoord: Monique 3x, Lizanne, Lisa, Maaike

NAS MW1 – SKUNK: 15-11

Wedstrijden zondag 10 december 2023

NAS 1 – TOG; NAS begon de wedstrijd met veel goede aanvallen. Kansen gingen er net niet in. Uiteindelijk vielen er toch een aantal doelpunten. Ruststand 4-1. In de tweede helft scoorde NAS mooie afstandsschoten. NAS kreeg ook best een aantal strafworpen tegen, maar TOG scoorde de kansen lang niet allemaal. Larissa maakte in de laatste minuut het 10e doelpunt voor NAS met een indrukwekkende doorloopbal. Eindstand 10-3, doelpunten: Larissa 4x, Lisa 2x, Femke, Lotte, Lisanne en Kirsty.

Wedstrijden zaterdag 9 december 2023

ONA – NAS Pupillen E; de eerste helft gaan de teams gelijk op. Ruststand 1-2. De tweede helft werd er slordiger gegooid en gevangen door NAS, waardoor ONA meer kansen kreeg. ONA maakte de kansen af ging er vandoor met de winst in de laatste 10 min van de wedstrijd. Eindstand 6-2. Doelpunten Naomi en Jinthe, strafworpen 0-2 voor NAS.

ONA D2 – NAS D1  0-11

SCMH A1- NAS A1 9-12

ONA C1 – NAS C1   5-3

Wedstrijden woensdag 6 december 2023

NAS MW 1 – VIOS/SPES MW1; einduitslag 4-14

Wedstrijden woensdag 29 november 2023

MOSA’14 MW1 – NAS MW 2; einduitslag 7-5. Voor NAS heeft gescoord: Anita 2x, Lotte 2x en Kirsty.

NAS MW1 – FORTUNA MW 1: einduitslag 6-6.

Wedstrijden zaterdag 25 november 2023

SPES- NAS Pupillen; NAS in Gennep tegen de koploper SPES. Drie weken geleden werd er nog flink van verloren, maar liefst met 12-0. SPES is duidelijk een maatje te groot; gemiddeld een halve kop groter en verder met korfballen. We spraken af dat we gingen proberen om zelf te scoren en SPES maximaal 1- doelpunten te laten maken. Dat is gelukt! Er werd goed verdedigd. In de 1e kwart heeft SPES 3x gescoord. NAS was de winnaar van het 2e kwart; Jara scoorde het enige doelpunt voor NAS en SPES wist niet te scoren. In de tweede helft lukte het SPES nog 3 keer te scoren, waardoor de eindstand 6-1 werd. Met het nemen van de strafworpen werd het 3-3, Bo scoorde er 2 en Frederique ook 1. Een hele goede wedstrijd van onze pupillen!

Overige uitslagen:

NAS A1- DAW A1; 8-12

NAS C1 – TOG C1; 0-10

NAS D1- Eendracht D1;  3-5

Wedstrijden woensdag 22 november 2023

NAS MW 2 – SDDL; het liep lekker bij NAS en al snel was daar een 2-0 voorsprong. Het lukte de aanval niet om deze uit te breiden en de verdediging kwam onder druk en het werd 2-2. Toch bleef NAS doorgaan en mooie aanvallen maken en zo liep NAS uit naar een 5-3 voorsprong met de rust. Na de rust bleef het lekker gaan bij NAS en werd en volop gescoord. De eindstand werd 11-4. Voor NAS scoorden; Maaike3, Lisanne 3. Kirsty 2, Anita 2 en Petra.

Wedstrijden zaterdag 18 november 2023

HEUMEN E1 – NAS Pupillen E; NAS had veel balbezit, veel kansen en scoorde regelmatig een doelpunt. Door het vele tussenspringen van NAS kreeg Heumen niet zo veel kansen en werd de voorsprong voor NAS groter.
Eindstand 0-9. Doelpunten: Kyara 4x,  Jinthe 3x,  Zowi en Frederique. Strafworpen 1-3 gewonnen Jara 2x en Bo.

Overige uitslagen:

Vios MW 1 – NAS MW 1; 10-5

SDDL  A1 – NAS A1; 10-3

Eendracht C1 – NAS C1; 7-0

SVO D1 – NAS D1; 1-9

Wedstrijden woensdag 15 november 2023

NAS MW2 – FORTUNA; de eerste doelpunten vielen al snel. FORTUNA scoort er 2 achter elkaar en keek NAS tegen een achterstand aan van 2-4. In de 2e helft werd deze omgebogen naar een 8-5 overwinning. Voor NAS heeft gescoord: Debby 4x, Lizanne 2x, Larissa 1x en Jacqueline 1x.

Wedstrijden zondag 15 oktober 2023

NAS 1 – BE QUICK; zondag was een spannende wedstrijd voor de senioren. Bij winst zouden ze kampioen worden, bij verlies zou dat een week uitgesteld worden. Voorgaande jaren werden in de laatste wedstrijd toch wel eens een kampioenschap verloren, dus er was veel spanning. NAS speelde sterk, zeker in de 1e helft met veel balbezit, mooie aanvallen, goed afvangen en mooie doelpunten. Het publiek zag een goed en mooie wedstrijd. NAS bouwde een voorsprong op van 5-0 en gaf die niet meer uit handen. Net na de rust scoorde BE QUICK een paar keer achter elkaar, door wat kleine foutjes en onoplettendheid. NAS reageerde sterk en ging er vol voor. De eindstand werd 11-4. Kampioenen, daar hoort taart, medailles en wat lekkers te drinken bij!

Wedstrijden zaterdag 14 oktober 2023

NAS Pupillen E – HEUMEN; NAS had veel balbezit met veel kansen. De kansen gingen er niet direct in, maar NAS bleef vol houden. NAS speelden een erg sterke wedstrijd, ze waren fel op de bal er werd goed verdedigd en samen gespeeld. Uiteindelijk vielen de doelpunten toch. Zowi scoorde het eerste doelpunt en Jinthe vervolgens 4 doelpunten. Eindstand 5-0.

NAS A1 – SDDL; de junioren speelden vandaag de ener laatste wedstrijd op het programma. Gebrand om te winnen, na 4 x verloren te hebben! We begonnen de eerste helft ook sterk. Mara scoorde al snel 1-0, maar SDDL kwam snel met de 1-1. Hierna namen we het voortouw, Lisa, Anouk, Isis en Nienke scoorde. Ook kreeg SDDL nog kans en gingen we de rust in mee 5-3. Na de rust kreeg NAS veel kansen, maar de bal ging er niet in waardoor SDDL terug kwam tot 5-4. Mara 2x, Alisha en Lisa 2x gaven het antwoord. SDDL heeft nog 2x gescoord. Eindstand 10-6! De eerste 2 punten zijn binnen!

NAS Aspiranten C – MOSA; de meiden hebben hard gewerkt, maar helaas verloren. Er stond een stevige wind, wat het niet makkelijk maakte . De 1e helft was pittig en uiteindelijk 0-4 . De meiden probeerden er alles aan te doen om te kunnen scoren, maar het lukte helaas niet. In de 2e helft lukte het Femme om in de laatste 10 min te scoren, maar MOSA ook meerdere keren en het stond uiteindelijk 1-7 . Ondanks de snelheid en de verschillende technieken tijdens de aanvallen lukte het de meiden niet om de bal vaker in de korf te krijgen. Eindstand 1-7.

Wedstrijden donderdag 12 oktober 2023

SPES – NAS Pupillen E1; de inzet van de meiden van NAS, tijdens deze inhaalwedstrijd, was goed. Stonden oplettend op het veld. SPES was beter en scoorde in de eerste helft 3 doelpunten. In de tweede helft liet NAS het hoofd niet hangen en bleven ze strijden. Jinthe scoorde een fantastisch afstandsschot. Eindstand 6-1. Jammer meiden, volgende keer beter.

FORTUNA – NAS Aspiranten C1; er werd vaak gescoord. Femme opende de score. NAS had ook veel kansen, maar gingen er niet in. Fortuna had ook kansen, maar die wilde er niet in. Eindstand 1-14. Femme 5x, Sophie 1x, Femke 1x, Femm 3x, Nienke 1x, Britt 2x, Alisha 1x. Goed gewerkt meiden. 

Wedstrijden woensdag 11 oktober 2023

NAS MW2 – QUICK UP; geen fijne wedstrijd. Een fysiek tegenstander die sowieso een maatje te groot was voor NAS. Een wedstrijd om gauw te vergeten. Eindstand 1-10. Maaike scoorde de verdiende NAS treffer.

Wedstrijden zondag 8 oktober 2023

NAS 1 – JES; NAS had veel kansen en de verdediging was sterk. Met 3-1 de rust in. In te tweede helft werden de kansen beter benut en scoorde NAS meer. NAS was duidelijk beter. Eindstand 10-2. Lotte 3x, Larissa 3x, Lisa 2x, Mandy en Lisanne.

Wedstrijden zaterdag 7 oktober 2023

NAS Pupillen E – ONA; Bo scoorde snel het eerste doelpunt voor NAS, waarop ONA direct volgde. Door goed samenspel lukte het NAS om in de eerste helft nog 2x te scoren. Het ging gelijk op want ONA scoorde nogmaals. Ruststand 3-2. In de tweede helft van de wedstrijd lukte het beide teams niet meer om te scoren. Eindstand: 3-2. Doelpunten Frederique Naomi en Bo. Strafworpen 1-1.

NAS Pupillen D – SPES/VIOS; de meiden van NAS gingen goed van start. Door een mooie aanval scoorde Britt het eerste doelpunt. Ook Fenna Kloosterman wist er een mooie in te gooien. Voor de rust scoorde SPES/VIOS er ook één. De tweede helft ging NAS goed door. Ze gingen er wel lastiger in, maar weer wist Fenna Kloosterman een mooi doelpunt te score. De eindstand is 3-1 geworden!! Knap gedaan dames!!

NAS Aspiranten C – DE HORST; er werd goed verdedigd en vrij gelopen door NAS, maar toch scoorde De Horst als 1e. NAS had verschillende kansen, maar die wilde er niet in. Er werd goed op afstand geschoten. DE HORST heeft 3x gescoord. 2e helft bijna op het einde scoorde Emma de 1e en laatste voor NAS. Uitslag 1-3. Goed gewerkt meiden.

NAS A1 –SVO A1; eindstand 3-7.

Wedstrijden woensdag 4 oktober 2023

SPES/VIOS – NAS MW2; een wedstrijd die mooi gelijk opging, Helaas moest Cindy afhaken met een blessure en door wat twijfels bij de scheidsrechter werd de eindstand 5-4. Voor NAS scoorde Cindy, Petra, Anita en Tamara.

NAS MW1 – TOG MW; eindstand 14-6

Wedstrijden zaterdag 30 september 2023

SVO – NAS aspiranten C; NAS ging goed van start, Nienke scoorde de 1e. Daarna scoorde SVO. Het ging gelijk op. Madelynn kreeg een straf worp en die ging erin. Met de rust stond het 2-2. Daarna ging NAS punten scoren; Femme scoorden 3x waarvan 1 strafworp en Nienke scoorde nog 2x. NAS had verschillende kansen, maar die wilde er niet in. Uitslag 3-7. De meiden speelde goed en geconcentreerd samen, zodat er gescoord kon worden. 

ODIO A1- NAS A1; eindstand 11-1

ASTRANTIA/ONA D2 – NAS D1; eindstand 2-3

Wedstrijden woensdag 20 september 2023

FORTUNA – NAS MW1; MW1 had het moeilijk en kwam maar niet tot scoren. De kansen waren er wel maar de bal wilde er niet in. Toch bleef NAS werken en kwam nog dichtbij voor 1 punt. De eindstand werd 6-5.

FORTUNA – NAS MW2; bij MW2 daar ging het beter. Hier had FORTUNA de pech dat de bal er niet in wilde, maar Nas de kansen wel afmaakte. Het werd 6-4. Voor NAS scoorde Lizanne, Cindy., Larissa, Maaike, Petra en Anita.

Wedstrijden zondag 17 september 2023

BE QUICK – NAS 1; NAS had veel balbezit, maar de kansen wilde er niet direct in. Uiteindelijk scoorde Lotte toch twee mooie afstandsschoten. BE QUICK 1-2. Gelukkig pakte NAS door en wisten ze voor de rust totaal 6 doelpunten te maken. In de tweede helft hield NAS de voorsprong vast. In de laatste seconde van de wedstrijd zorgde Lisa voor het 10de doelpunt voor NAS. Eindstand: 2-10. Doelpunten: Lotte (3) Lisa (2) Sterre, Mendy, Femke, Linde, en Lisanne

Wedstrijden zaterdag 16 september 2023

SDDL – NAS JUNIOREN; NAS speelde een hele goede wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat er met 6-0 verloren werd. SDDL was gewoon een stuk beter.

Wedstrijden woensdag 13 september 2023

MW2 – SDDL; beide teams waren aan elkaar gewaagd. NAS kreeg veel kansen. Monique kreeg een strafworp mee en scoorde. Ook het 2e doelpunt was van Monique. Ook SDDL kreeg kansen en scoorde. Eindstand 2-3.

MW1 – EENDRACHT; de 1e helft verliep lekker voor NAS en met een ruime voorsprong werd er gerust. Na de rust liep het  beter bij Eendracht en zakte NAS wat in. In de laatste 10 minuten herpakte NAS zich en won het overtuigd met 12-3.

Wedstrijden zondag 10 september 2023

JES/KLICK2 – NAS 1; NAS had actieve aanvallen met veel kansen. Helaas gingen de kansen er niet in en moest de verdediging lang volhouden om het dicht te houden. Na 25 minuten scoorde beide partijen één doelpunt. Net voor de rust scoorde NAS nog 2 doelpunten. In de tweede helft gingen de kansen er niet heel snel in, maar de verdediging van NAS bleef sterk. NAS ging er met de winst vandoor. Doelpunten: Lisa (2), Sterre, Lotte en Larissa. Eindstand 2-5.

Wedstrijden zaterdag 9 september 2023

Bij korfbalvereniging NAS zijn dit weekend de eerst wedstrijden gespeeld.

ODIO E1 – Pupillen E1; NAS ging goed van start en had super veel kansen en balbezit. Jinthe scoorde het eerste doelpunt voor NAS. ODIO wist ook te scoren en de doelpunten gingen gelijk op. Door goed samenspel wist NAS op het einde van de wedstrijd meer te scoren. Doelpunten Naomi (2), Kyara (2), Jara, Jinthe en Frederique. Eindstand 4-7. Strafworpen 1-3 gewonnen.

QUICK UP – Aspiranten C – ; het zonnetje scheen heerlijk bij QUICK-UP in St. Agatha. Ondanks dat we zonder wissels speelden en 2 “net herstelde” meiden, gingen de meiden met goede moed de wedstrijd in. Jolijn scoorde 0 -1 met een doorloop bal. Het team speelde erg goed samen. Er kwamen mooie acties uit dit samen spel.  Zoals de knik waarbij er bijna gescoord werd. Helaas gingen er niet meer ballen in. QUICK-UP kreeg ’n strafworp en scoorde. Eindstand 2 – 1.