Afgelastingen

Afgelastingen

Beste trainsters en speelsters,

Het kabinet heeft op 21 april jl. besloten dat georganiseerde sportactiviteiten in de buitenlucht vanaf 29 april onder bepaalde voorwaarden weer mogelijk zijn voor kinderen en jongeren. Het bestuur van NAS heeft hierover vergaderd, waarbij we helaas hebben moeten besluiten dat wij hierin geen mogelijkheden zien.

Wij hebben trainsters die werkzaam zijn in de vitale beroepssector en niet blootgesteld mogen en kunnen worden aan mogelijke verspreiding van het virus. Daarnaast moeten jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar rekening blijven houden met 1,5 meter afstand,  wat in onze sport erg lastig is om te waarborgen.  Om één lijn te trekken voor alle jeugdspelers,  heeft het bestuur het besluit genomen om derhalve voor de resterende tijd van dit seizoen,  geen enkel team te laten trainen. Hoe spijtig wij dit ook vinden.

Als er na 19 mei a.s. een versoepeling van de maatregelen volgt,  dan zullen wij met het bestuur opnieuw bekijken naar de mogelijkheden, om het sporten na de zomervakantie hopelijk weer te kunnen hervatten. Hierover zullen wij jullie uiteraard weer informeren.

Bestuur s.v. NAS