Activiteitenplanning 2020-2021

KOPPELSCHIETEN 2020

Op vrijdagavond 11 september a.s. zal weer het koppelschieten plaatsvinden voor jong en oud. Er zullen voor de jeugd twee poules gemaakt worden voor de pupillen (3 meter paal) en de aspiranten (3,5 meter paal).
Ook de afstand tussen de palen zal verschillend zijn.

Bij het koppelschieten staan twee korven op 7 meter van elkaar en gaat het erom welk koppel binnen een bepaalde tijd de meeste doelpunten maakt.

We starten deze avond met het koppelschieten voor de jeugd, waarna de ‘ouderen’ het overnemen en weer gaan strijden om de Jo Klaassen wisseltrofee.

Heb je zin om met een medespeelster/partner/ouder/vriend(in)/enz. als koppel mee te doen? Geef je dan snel op via onderstaand e-mailadres.
Het koppelschieten is bedoeld voor alle leden van NAS, maar ook ouders van (jeugd)leden en/of kaderleden worden van harte uitgenodigd om op deze gezellige avond mee te komen doen.

De jeugd t/m de Aspiranten B1 starten vanaf 18.00 uur. We gaan in meerdere poules strijden om uiteindelijk via kwart- en/of halve finales in de finale te strijden voor de eerste prijs!
Voor de Junioren en ouderen starten we vanaf 20.00 uur. Hier gaan we in meerdere poules strijden om uiteindelijk ook via kwart- en/of halve finales in de finale te strijden voor de s.v. NAS koppelschieten – wisselbeker: de Jo Klaassen Bokaal!

Doe je mee?
Stuur dan een e-mail met de namen van het koppel naar: info@sv-nas.nl
Je opgave moet uiterlijk 4 september binnen zijn!

Hopelijk doen jullie allemaal mee!

Hartelijke groet van de activiteitencommissie